reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Daria no to ja uprzejmie proszę o zaciskanie &&& za moje dziecię co by sie w tym cyklu udało
)
pewnie,że zdradzę
córa-Pola
synek-Filip
pewnie,że zdradzę
córa-Pola
synek-Filip
Pola przepisz na zycie mi sie kojarzy:-)
ladne imiona to ladne dzieci:-)
to jest pewne ze sie w tym uda mam dobre przeczucia Zobacz załącznik 429210
ladne imiona to ladne dzieci:-)
to jest pewne ze sie w tym uda mam dobre przeczucia Zobacz załącznik 429210

mama05
Daria ja nie oglądam tego serialu
juz Domi miał być Polą ..
jak byłam w ciąży z Zuzą i zanim poznalismy płeć to miała być Zuza/Hania lub Nikodem
jak byłam z Dominikiem to Pola lub Dominik
a teraz jeśli sie uda doczekać to Pola lub Filip ...choć długo mi też Marcel po głowie chodził i Gaja-ale mężowi się Gaja nie za bardzo podoba..
juz Domi miał być Polą ..
jak byłam w ciąży z Zuzą i zanim poznalismy płeć to miała być Zuza/Hania lub Nikodem
jak byłam z Dominikiem to Pola lub Dominik
a teraz jeśli sie uda doczekać to Pola lub Filip ...choć długo mi też Marcel po głowie chodził i Gaja-ale mężowi się Gaja nie za bardzo podoba..
zawsze ma sie jakies imiem upatrzone a da sie inne a czemu tak jest to nie wiem :-) gaja tez ladne mi sie zawsz podobalo do chlopca gracjan ale mezu nie pozniej natan ale nie i napewno bdzie brayan mi sie bardzo podoba dylan ale mezowi nie ;d
dziewczynka t Naomi tak miala byc Nadia a teraz podoba mi si Mikeyla
dziewczynka t Naomi tak miala byc Nadia a teraz podoba mi si Mikeyla
MissBella
Fanka BB :)
Witam :-)
mama05 nastawienie u mnie dzisiaj też kiepskie, wczoraj znowu musiałam w kącie popłakać... bardzo płaczliwa ostatnio jestem.
Cieszę, się że u Ciebie tak wszystko dobrze się układa, wykresik pierwsza klasa, musi się udać !!
Dido 100 lat !!
kosmopolitan byle do czwartku
Kciuki nadal zaciśnięte &&&&&&&&&&&&
Miłego wieczoru życzę
mama05 nastawienie u mnie dzisiaj też kiepskie, wczoraj znowu musiałam w kącie popłakać... bardzo płaczliwa ostatnio jestem.
Cieszę, się że u Ciebie tak wszystko dobrze się układa, wykresik pierwsza klasa, musi się udać !!
Dido 100 lat !!
kosmopolitan byle do czwartku
Miłego wieczoru życzę
mama05
Bella pamietaj proszę ,że ja tu jestem i wspieram i mysle i w ogóle.. ja juz tyle sie staram ,żę zapomniałam w zasadzie po co ten sex-hahahahaaa tulę i jak masz potrzebę to popłacz sobie a potem wracaj do nas
Daria a gdzie Ty mieszkasz??za granicą ,że takie imionka ??
takie amerykańskie 

P
patrysia*
Gość
MAMA a kiedy tesujesz ??kciuki &&
BELLA tulam:*
Ładniusie imiona wybieracie
)ja ubzdurałam sobie zę musz ewybrac "miekkie"imie coby pasowałon do mych smerfów ale mi i M podoba sie bardzo Marcel 
Hehe ja mam teraz tyle tego sluzu co w O nie miałam nawet :0 ;D
BELLA tulam:*
Ładniusie imiona wybieracie
Hehe ja mam teraz tyle tego sluzu co w O nie miałam nawet :0 ;D
reklama
P
patrysia*
Gość
Yyyy gdzie sa moje suwaczki???
Podziel się: