reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Pola przepisz na zycie mi sie kojarzy:-)
ladne imiona to ladne dzieci:-)
to jest pewne ze sie w tym uda mam dobre przeczucia Zobacz załącznik 429210
10582__21.jpg

Daria ja nie oglądam tego serialu:)
juz Domi miał być Polą ..

jak byłam w ciąży z Zuzą i zanim poznalismy płeć to miała być Zuza/Hania lub Nikodem
jak byłam z Dominikiem to Pola lub Dominik
a teraz jeśli sie uda doczekać to Pola lub Filip ...choć długo mi też Marcel po głowie chodził i Gaja-ale mężowi się Gaja nie za bardzo podoba..

zawsze ma sie jakies imiem upatrzone a da sie inne a czemu tak jest to nie wiem :-) gaja tez ladne mi sie zawsz podobalo do chlopca gracjan ale mezu nie pozniej natan ale nie i napewno bdzie brayan mi sie bardzo podoba dylan ale mezowi nie ;d
dziewczynka t Naomi tak miala byc Nadia a teraz podoba mi si Mikeyla

Witam :-)

mama05 nastawienie u mnie dzisiaj też kiepskie, wczoraj znowu musiałam w kącie popłakać... bardzo płaczliwa ostatnio jestem.
Cieszę, się że u Ciebie tak wszystko dobrze się układa, wykresik pierwsza klasa, musi się udać !!

Dido 100 lat !!

kosmopolitan
byle do czwartku :) Kciuki nadal zaciśnięte &&&&&&&&&&&&

Miłego wieczoru życzę :)

Bella pamietaj proszę ,że ja tu jestem i wspieram i mysle i w ogóle.. ja juz tyle sie staram ,żę zapomniałam w zasadzie po co ten sex-hahahahaaa tulę i jak masz potrzebę to popłacz sobie a potem wracaj do nas:) Daria a gdzie Ty mieszkasz??za granicą ,że takie imionka ??:) takie amerykańskie ;):):)

teraz w Niemczech ale Mikelya w polsce nie mozna tutaj nie wiem :-)
id sie troche z Nadia pobawic bo jej sie nudzi :) pa milego wieczorku
przyjde przeczytac co tam lekarz patrcyji powiedzial :-)

Ostatnia edycja:
MAMA a kiedy tesujesz ??kciuki &&
BELLA tulam:*

Ładniusie imiona wybieracie;))ja ubzdurałam sobie zę musz ewybrac "miekkie"imie coby pasowałon do mych smerfów ale mi i M podoba sie bardzo Marcel ;)

Hehe ja mam teraz tyle tego sluzu co w O nie miałam nawet :0 ;D

reklama
Do góry