reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jestem znowu,

Witam nową koleżankę bettsie :-)

Lorelain, patrysiak, mama05- kochane jesteście, aż mi się buzia uśmiechnęła
tancze.gif
, bardzo dziękuję :-)

Czarodziejko- no, no, tylko spokojnie, żeby mi się ziemia nie trzęsła w W-wie:-D

Piranha- bardzo Ci dziekuję, ale proszę o jeszcze
pomocy.gif
. Pytałam już, ale pewno przeoczyłaś, ja raczej już nie będę się starać, bo ja tego śluzu raczej nie usunę irygacją. Mam teraz wysoki ph od kilku godzin, czy ja moge teraz jeszcze robić małe irygacje 1, 1,5 ml, czy mogą one zaszkodzić plemnikom z wczorajszych staranek.

A , co tej informacji na in-gender, to dziwne , że tego nie usuwają, bo ja tak starałam się przez dwa cykle i oczywiście nici z tego...:angry:

Teraz robiłam test owu, II kreska słaba, a mega śluz i co tu kurka z takim robić....

Ostatnia edycja:
reklama
Gal, z tego co pisała Tamara i babydust to te małe irygacje po staraniach nie powinny zaszkodzić, wczorajsze plemniki pewnie już zaszyły się w bezpieczniejszym miejscu :-)

Truskafffko, ja miałam Sylk z Anglii, ma nieco inne opakowanie ale skład jest na 99% ten sam.

Gal- to mieszkasz nieopodal Nullki:))))i kolo mojej siostry bo moja sisa mieszka w zĄbkach no a ja wawer:)
t2003.gif
Czadzik...moze kiedys jakies wieksze spotkanko?

Krzysiu przed chwilą zasnął więc i ja się zbieram powoli do łóżeczka, muszę odespać ten ciężki dzień (głowa mnie strasznie boli). Dobrej nocki!
c0217.gif

Czarodziejko-no, ale czad:-D. Jaki ten świat mały:-) Pewnie, że tak, byłoby ciekawie....:tak:

Spij dobrze Piranha, a ja jeszcze ostrzę zęby na metodę 0+12 w tym cyklu....:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry