reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczynki juz teraz chcialam Wam podziekowac ze wszystkie mile slowa, wsparcie, podnoszenie na duchu, cieple mysli, fluidki, kciuki, dzieki Wam chociaz przez jakis czas czulam chwilami ze moje marzenie sie spelni, z Wami bylo latwiej, razniej, spokojniej. gdyby nie Wy pewnie bym zeswirowala. jestescie kochane i wyjatkowe. pisze to teraz bo znajac siebie jak sie dowiem ze to synek to nie bede rozmowna i wylewna i pewna bede musiala pobyc troszke sama ze soba, ochlonac......Oczywiscie najpierw napisze Wam co lekarz powiedzial:tak: tylko pamietajcie ze jedziemy po usg do tesciow po synka wiec to moze troche zajac.
oczywiscie niesmialo prosze jeszcze dzisiaj o Wasze magiczne kciuki i fluidki :zawstydzona/y:

ps. naprawde sie wzruszylam jak patrze na te rozowe fluidki i kciuki......DZIEKUJE!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Dziewczynki
Ja juz na nogach, kawke zapijam
a080.gif

Kosmo- Kochana niczym sie nie stresuj, jest dobrze , tak jak ma byc...Zycze Ci abys po usg byla bardzo szczesliwa, Zycze Ci skarbie Corci i mocno trzymam Kciuki
.~~~~~~~~~~~~~~
Jak bedzie synek to mozemy sie umowic na wspolne staranka za 5 lat?:)))) no poswiece sie dla ciebie hehhehehe
noworodek

Mama Wstawaj na Kawke i wypelniaj wykres,,,I to Juz:)
t1990.gif

Ostatnia edycja:
czarodziejko dziekuje!!!! no jak to za 5 lat???? jak juz cos to za 2lata;-) no dobra- to jestesmy umowione;-):-)

mama a Ty gdzie sie podziewasz? estem ciekawa jak Twoj wykres????

kosmo mam nadzieję że spełni się twoje marzenie a jak nie to po wizycie jedź na zakupy chociaż trochę popraw sobie humor
Ja już kupiłam 1 kaftanik uniwersalny bialutki :) to miło tak zerkać na niego w ciągu dnia :)

dzień dobry :happy2:

napadało u nas śniegu, jak będę odbierać Matika z przedszkola to wezmę sanki...już widze tą radość:-D
a teraz droga do przedszkola nam się dłuużyła, bo robotnicy pracują przy rzeczce ...no i dwie kopary szalaly, ciężko młodego było odkleić, cały dzień mógłby tak stać i się przyglądać:-D
ja dziś w domku, siedzę sobie z gorącą herbatką, w planie trochę porządków i trochę byczenia;-)

aaa właśnie, coś kiedyś pisałyście że herbata z cytryną podnosi ph tak?
to pewnie pigwa działa tak samo, tak?

Kinga
lubię z rana podziwiać twój wykres hehe oby tak dalej:tak:
Piranha i jak Krzysiu?dał mamie pospać?
Kosmo trzymam kciuki za dzisiejsze łzy szczęścia ;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tusia początki temperaturowe bywają ciężkie, ale przyzwyczaisz się:-p
Patrysiak powodzenia na szkoleniu;-)
Mama05 też wzywam!! na kawę i do wykresiku!!
Czarodziejko Kosmo ale pięknie się targujecie:-D

reklama
a ja niestety w robocie :/ ale mało mam wiec zrobie szybko około 11 bede już wolna! :)

no mama jak wykres????? też zaglądałam do ciebie ale jeszcze nie uzupełniłaś.
kosmo i ja 3mam kciuki mocno za usg :) &&&&&&&&

U mnie troszkę opadła tempka dziś, zobaczymy jak jutro..

udanego dnia dziewczynki!
ja potem lece na zakupy..

Do góry