reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jestem ;) siostra z rodzinką własnie pojechała..
więc poczytałam na szybko;)

Gal,Pirania ,Truskaffka juz wykres uzupełniony ,choc szału nie ma ..;/

Bella no to git ,że b kompleks przyszedł-ja biorę b 100.

Pirania mam nadzieję ,że dziś listonosz do Was zapuka bo już sie martwię..

pozdrawiam Was wszystkie i muszę się "wbić " w rozmowę ;)))

reklama
Mama- jestes:)
a194.gif
No to teraz u ciebie na wykresie tempka bedzie rosla:)))

Dziewczyny odpowiecie mi??
czy przy temp - 8 moge z maksiem na dwor???

Mama05, właśnie moja mama zadzwoniła, że odbiera mi teraz przesyłeczkę na poczcie :-) A wykres całkiem ładny, miałaś wyrzut estrogenu w 4 dpo więc widać iż hormony wzięły się ostro do roboty (te liniowe wykresy były dość niepokojące) i pewnie jutro tempka będzie wyższa (najwyższy poziom progesteronu jest w okolicy 7 dpo). Planujesz w tym cyklu sprawdzać progesteron i prolaktynę?

KATE aha to nie wiem jaka;/
MAMA no jesteś;)
PIRANHA kciuki będa a nawet już są &&&!!;))ale byłyście duuże a w którym tc się urodziłyście??
CZARODZIEJKO ja na trochę bym poszła...zdrowy taki mrozik...gorzej juz w wyższych minusach...

Czarodziejka no obyyy :))
a co do spacerku to ja wychodze do - 10 ,ale...jak nie ma wiatru bo wiatr potęguje uczucie zimna.
tak więc jeśli u Was nie wieje to przyjemności kochana :)
u nas -8 ,ale jest i słonko więc nie jest źle...choc zimnooo bo byłam niedawno z Bono..

Matik- &&& za babeczkę ;)

Pirania uffff!! no to mam nadzieję ,że to paczuszka ode mnie ;)
myślałam,żeby zrobic te badania ,ale kurka nie dam rady!!! bo od poniedz.do srody pracuję a u nas w osrodku zdrowia babeczka przyjeżdża od 8 do 9 i pobiera krew ,zawozi do labo i na drugi dzień jak znów przyjeżdża pobierac to przywozi wyniki a ja o 8.oo zaczynam pracę 3 miejscowosci dalej...;/

Patrysia no jestem ;)
kochana czy Ty wczoraj miałas wizytę ?????

Ostatnia edycja:
czarodziejko ja z Nadia wychodzilam do -13 akurat jak sie urodzila byla piekna zima i nawet z na wychodzilam o 19 wieczorem sie pobawic w sniegu :-) to zalezy czy juz tak wychodzilas z synkiem o takich tempertaurach ?
a unas dzis cieplutko a jeszcze sloneczko ladnie swieci bylam w sweterku na dworze i nie czuc chlodu :)

Kate a byłabyś taka miła i sprawdzila też dla mnie? data. ur: 28.09.1975, godz. 5.30, ostatnia mies 6.12.2011, więc jakbyś mogła sprawdzić mi na grudzień. Dziękuję bardzo

Nooooo mata szczescie ze mi odpisalyscie:))) w przeciwnym razie bym was lała na gole zady
p030.gif
U nas tez swieci slonko tyle ze tempka niska stad moje pytanie.
Rok temu jak jeszcze Maksio w wozeczku siedzial to mu bude stawialam, wsadzalam w spiworek i na dwor wio...ale teraz juz biega i za chiny do wozka pod domem...no chyba ze dalej idziemy do sklepu..ale wtedy tez ja za dlugo to zaczyna mielić nogami a ja przyspieszam kroku;)0)))))

reklama
Do góry