reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gal - ja mam witaminę C kupioną w duńskim supermarkecie o nazwie MEGA C 500mg
------------------
mi na mdłości pomagała zwykła wit b6 po kilku dniach brania pomogła
-----------------
myślałam że na kiepski śluz pomogla mi wit b comp a okazuje się że C ( kiedy ja to wszystko spamiętam )
----------------
Piranha - pokazałas swoj szczęśliwy cykl ale nie widziałam na nim zaznaczonyc przytulanek :no: czy zdradziłabyś swoją kombinację ?? ile dni przed owu (godzin ) i ile po ??
My mamy ogólnie problem z zaciązeniem przez marne chłopaki więc nie wiem jakie kombinacje mogłabym ja zastosować ??

Miss bella 3mam mocno kciuki za twoją tempkę&&&&&& one na początku takie leniwe bo i u mnie i u Krzysi też tak jak zauważysz na wykresach ;] spokojnie.

Mama nie wywołuje.. heh ;)
ciekawe jestem jak jutro moja tempka bo dziś po alk to też inaczej.

a gdzie truskaffka???? :confused:

ps. pocieszam sie tym że moja szyjka jest zamknieta jeszcze i oby taka była!

Kinga ja juz szyjki nie badam..
bo jak zaczne to kilka razy dziennie będę biegać ...

ja wiem ,że po sporych ilościach alko .tempka będzie wyższa bo alkohol rozgrzewa czyli podnosi temp.
ale to musi być sporo.

no własnie TRUSKAFFFKA gdzieś Ty??

u mnie po alk spada minimalnie zawsze, kiedyś po piwie miałam to samo.

Wiem jeszcze jedno i to jest prawda; jeżeli w okolicach 9-10dfl śluz zaczyna mnieć przebłyski rozciągliwości to progesteron spada i ciąża jest wykluczona. Także w ciąży to albo sucho albo ewidentnie biały lepki.

Kinga85 - u mnie pierwszym dziwnm objawem ciąży jeszcze przed @ byl właśnie śluz od 6 dnia fl płodny i zastanawiałam się o co chodzi ....
w kolejnych ciążach też tak było - więc akurat u mnie jak pojawia sie śluz bj w II fazie to zacieram ręce :)
-------------------------
i widziałam na 28 że inne dziewczyny też pisały o takim śluzie a potem miały II grube krechy :)

no widzisz wiec coś w tym jest! :)

a u mnie z kolei susza... nic mi nie leci wogóle. :no:

czas na mnie
kłade się do wyrka.
Dobranoc dziewczyny.

mama jutro chcę widzieć wyższe tempki na naszych wykresach! &&&&& :tak: chociaż około 37stop ;) jestes za? :cool2:

Kinga no ba!! pewnie ,że jestem za..

ja też mykam.
wlecę jutro tylko uzupełnic wykres i do pracy.

dla każdej przesyłam
spokojnej nocki zyczę..

Kosmo jak Tobie dzionek zleciał co?? ani na pół minutki nie wleciałaś...
tęskniło mi się;)

no..to papa:)

reklama
mama musiałaś przypominać że do pracy trzeba iść jutro...... ach jak ja nie lubię poniedziałków!!!! męża nie ma prawie cały dzień. ja po pracy sama siedze;/ nie lubie tak.
rano wykres i do roboty i taka prawda!

no dziewczyny aby po naszej myśli było tak jak mówi betsi! :)

BAJ
;-)

Do góry