Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
juz po 18, robilas tescik???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewczyny, juz wrocilam. Cos od rana mnie muli, ale nie wiem czy to stres czy moze @ sie zbliza, albo przez 9 miesiecy jej nie bedzie. MILEGO DNIA LASECZKI.
Beatko,oczywiście życzę 9 miesięcy przerwy w @)
Dziewuszki..jednak te teściki owu działają (juz mialam watpliwosci) tylko teraz radzcie mi predziutko.
Wczoraj tesciorek oo.17 blada krecha..dzis ok.18,krecha mocniejsza,o ton slabsza od testowej.
Wczoraj bylo przytulanko wieczorno-nocne..a co dzisiaj?? Jak bedzie przerwa,aby wzmocnic plemniczki to moze jutro juz byc za pozno (w zalozeniu na dziewuszke) wiec co?? Bo dzisiejsze to pewnie bede za slabe po 24 godzinkach,co??
Wyglada na to,ze owu bedzie w miare w normalnym cyklu (pod wzgledem dlugosci) ale tak bardzo nie chcialabym juz miec straconego cyklu..i tak bardzo chce córci (oczywiscie w zalozeniu,bo drugi chlopaczek tez jakby co,bedzie tym wymarzonym i wytesknionym)
Wiec co radzicie? przytulac? nie przytulac?