reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czesc dziewczyny, juz wrocilam. Cos od rana mnie muli, ale nie wiem czy to stres czy moze @ sie zbliza, albo przez 9 miesiecy jej nie bedzie. MILEGO DNIA LASECZKI.

Beatko,oczywiście życzę 9 miesięcy przerwy w @ :))

Dziewuszki..jednak te teściki owu działają (juz mialam watpliwosci) tylko teraz radzcie mi predziutko.
Wczoraj tesciorek oo.17 blada krecha..dzis ok.18,krecha mocniejsza,o ton slabsza od testowej.
Wczoraj bylo przytulanko wieczorno-nocne..a co dzisiaj?? Jak bedzie przerwa,aby wzmocnic plemniczki to moze jutro juz byc za pozno (w zalozeniu na dziewuszke) wiec co?? Bo dzisiejsze to pewnie bede za slabe po 24 godzinkach,co??
Wyglada na to,ze owu bedzie w miare w normalnym cyklu (pod wzgledem dlugosci) ale tak bardzo nie chcialabym juz miec straconego cyklu..i tak bardzo chce córci (oczywiscie w zalozeniu,bo drugi chlopaczek tez jakby co,bedzie tym wymarzonym i wytesknionym)
Wiec co radzicie? przytulac? nie przytulac?

Beatko,oczywiście życzę 9 miesięcy przerwy w @ :))

Dziewuszki..jednak te teściki owu działają (juz mialam watpliwosci) tylko teraz radzcie mi predziutko.
Wczoraj tesciorek oo.17 blada krecha..dzis ok.18,krecha mocniejsza,o ton slabsza od testowej.
Wczoraj bylo przytulanko wieczorno-nocne..a co dzisiaj?? Jak bedzie przerwa,aby wzmocnic plemniczki to moze jutro juz byc za pozno (w zalozeniu na dziewuszke) wiec co?? Bo dzisiejsze to pewnie bede za slabe po 24 godzinkach,co??
Wyglada na to,ze owu bedzie w miare w normalnym cyklu (pod wzgledem dlugosci) ale tak bardzo nie chcialabym juz miec straconego cyklu..i tak bardzo chce córci (oczywiscie w zalozeniu,bo drugi chlopaczek tez jakby co,bedzie tym wymarzonym i wytesknionym)
Wiec co radzicie? przytulac? nie przytulac?

Jak ja miałam identyczną sytuację to zrobiłam jeszcze szybciutkie przytulanko, tak na wszelki wypaedek,żeby plemniczki nie poumierały kiedy nadejdzie owu :-).
Jakie z tego będą efekty dowiem się w przyszłą niedzielę

kasia2005 mozesz dzialac dzis i jutro, spokojnie, na testach pisza ze trzeba sie kochac do pozytywnego testu i dopeiro zaniechac jak wyjda 2 wyrazne krechy. wiec dzialj sobie dopoki Ci nie wyjdzie druga taka sama jak testowana. Owu pojawia sie od 24do 36godz od pozytywnego testu.

dzieki eni..
to luzik w takim razie..bedzie jak bedzie ochotka,najwazniejsza przyjemnosc i milość.
Ale zaczynam w takim razie robic testy 2 razy w tygodniu

Dobrej nocki dziewczynki

Czesc dziewczyny, milej niedzieli. Juz nie moge sie doczekac piatku, wszystko sie wyjasni czy jestem w ciazy czy nie. Jakiegos dola od rana zalapalam.

Dorotko trzymam kciuki za nas obie, mam nadzieje ze pojdziemy w slady NiaNi. Mnie boli brzuch i krzyz , ale na @ sa takie same objawy.

Beatko i Dorotko, trzymam kciukaski za Was obie.

Na pewno się uda..bo przecież jest to wątek udanych starań, nie?? (jak narazie NiaNia i Eni,wiec wynik 2:0) potem bedziemy szacować jaki wynik i proporcje chłopiec-dziewczynka (ale mam nadzieje ze nasze upragnione dziewuszki) chociaz, jak same widzicie..czekamy z wytęsknieniem oby w ogóle była dzidzi. Fajnie :))

Cudna pogoda,zaraz znikam na plażę...a tymczasem relacje, Eni,zgodnie z Twoimi sugestiami-dziś rano prawie identyko druga kreseczka.Prawie, dokladnie o ząbeczek bledsza. Przytulanko przy takiej kresce i okres oczekiwania wczesniej ok.30godzin.
No i chyba bedzie na tym koniec..zobaczymy jesze po poludniu jak tescik.
W kazdym razie..faktycznie,super te testy dzialaja..Nawet po to aby sie uspokoic,czy wszystko gra w ogranizmie. Wiadomo, nawet po celowaniu i tak nie ma 100%prawdopodobienstwa.

No i dla osob z nieregularnymi cyklami jak ja,jest jak znalazl. Dzis 18dc i dopiero wykazuje druga kreske,wiec jakies 24-36godzin owu.

Dziewczynki,dzieki ogromne. My czekamy na rezultat..i czekamy na nowe osóbki w naszym wąteczku.
Milej niedzieli,slonecznej i wakacyjnej

reklama
KAsia to super, dzis ostanie przytualnie i git;),ale zatestuj jeszcze wieczorem:) NiaNia co sie zToba dzieje? czemu sie nie odzywasz? wporzadku wszytsko? Dorota, Beata 3mam kciuki za Was obie;) zatestujcie wczesniej, bo mnie ciekawosc zzera:)

Do góry