reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej Dziewczyny ja już po wielkim sprzątaniu dzisiaj wspólnymi siłami, obiadek ugotowany o jestem spokojna bo siedzimy sobie w ciepłym i wysprzątanym domku:-)

Gal daj znać jaką branzoletkę lub opaskę będziesz kupować. Mi bardziej podobają się te skórzane, ale nie chcę kierować się wyglądem.

Piranha nie przejmuj się nie wiedzieliście że coś Was dopada.A co do wieku dzieci co ja już w zeszłym roku chciałam starać się o dzidzię, ale wiadomo trzeba wszystko brać pod uwagę.Zdecydowaliśmy się w tym roku i już będzie różnica ok 4lata jak oczywiście nam się od razu uda, zawsze marzyłam o różnicy taką jaką Ty będziesz mieć 2 lata no ale różnie to bywa.

Mama to się wybawiliście na 102:-)

reklama
Noemi, dzięki kochana! Te skórzane fajne i chyba mają emisję jonów ujemnych +/- 3000 (a zauważyłam, że niektóre bransoletki w tym sklepie mają niższą tą wartość, nawet komplet naszyjnik + bransoletka ma mniejszą tą emisję). Też mi się marzyła różnica wieku 2 lata ...wiem jednak, że na początku łatwo nie będzie.

Kinga u nas plany na wieczór podobne... tylko nie mogę się zdecydować na tytuł hehe wybieram między "columbiną" a "another earth"
"dziewczynę z tatuażem"polecam, podobał nam się:happy2:

młody śpi, D bierze szybki prysznic, piwko mam już otwarte...i olewam ciepłym moczem ból ucha

no i ja chyba nie musze mówić jak bardzo czekam na wiosnę, w tym roku szczególniej niż zwykle :-D

miłego wieczoru dziewczyny!! dla tych co tego potrzebują:cool2: snu i wypoczynku, dla innych dobrej zabawy, słodkiego lenistwa, przytulania, owocnych działań w łóżku...:cool2:

Pirania współczuję marudzenia małego ale gdyby miał brata to było by inaczej moi od urodzenia zaglądali na siebie , potem jak siedzieli ok 5-m-ca też bawili się grzecznie i tak to teraz w zasadzie nie ma ciągania mama choć pod tym względem mam dużo spokoju :)
ja teraz będę oglądać służące :)
oglądałam idy marcowe super polecam
spadkobiercy super
:)

truskaffka no film mocny, podoba mi się.. :]
a co do waszego wieczorku hehe ja bym wybrała columbine lepszy! :tak: aktorka ciekawie zagrała.. Druga ziemia troszke nudny

witam wszystkich:)
ja juz w polsce po 17 godzinach meczarni:wściekła/y:
co do opaski na wymioty i mdlosci moge powiedziec ze super sprawa nie mialam w ogole mdlosci ani az mi sie tak wymiotować nie chciało dopiero parę godzin przed koncem:)
a od jutra remonty;/

Hej kobietki:-)
Pirania ,wyniki odbieram dopiero jutro,niestety praca nie pozwolila mi na to wczesniej.
Nie nadrabiam czytania ,bo nie mam kiedy na razie ,przykro z powodu Krzysia(grypa zołądkowa?)biedaczek....
Pozdrawiam wszystkie jutro sie odezwe z wynikami.Jaki ja mam dziwny wykres i tempka taka niska????????
Mama irokezik musial byc odjazdowy :tak:

reklama
Dzień dobry

truskaffka no film mocny, podoba mi się.. :]
a co do waszego wieczorku hehe ja bym wybrała columbine lepszy! :tak: aktorka ciekawie zagrała.. Druga ziemia troszke nudny
hehe to trafiliśmy dobrze, bo faktycznie wybraliśmy columbine :-D

Juliana cały czas masz @?

Daria łoo długa jazda, ale dzielnie wytrwałaś. Super że opaska się sprawdziła:tak:

my po śniadanku, szykujemy się do kawki...:happy:

Do góry