reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie w walentynki zaczynają się dni płodne :tak: :-)

mama rozumiem ale co zrobisz..nic nie poradzisz i trzeba myśleć tak że może akurat przytulanki w okolicach owu wystarczą czego Ci życzę. &&&&
Miss u ciebie bardzo ładnie wykres wygląda wiec to może być ostatni twój cykl! :tak: nie smuć się. Ja też miewam gorsze dni. wczoraj nawet sobie poryczałam..... ;/ Tylko zobacz ile u mnie to już trwa kochana..

reklama
BETSIE miała testować wczoraj i co.... ????????????????? :confused:
MISS i AGULEK wy jutro teściki robicie? :-):tak: na liście jest wszystko zapisane! :-p

Kinga, ja mam wykresik Bettsie w zakładkach i wczoraj test wyszedł jej ujemny :-( ...no ale dużo ciężej zajść w ciążę metodą O+12 ...jeszcze jak M ma żołnierzyki o słabej ruchliwości (tak ogólnie mówię, nie wiem jak jest u M Bettsie) to chłopaki mogą chyba nie zdążyć na czas.

Kinga ja raczej jutro nie testuję bo ewidentnie po tempce widać, że nic z tego, zresztą samopoczucie też jak na @ więc szkoda testu :/
Narazie mnie wykreśl a jak dostanę @ to podam Ci termin następnego testowania.

oj szkoda że jej się nie udało... pewnie dlatego nie zagląda do nas :-( Betsie tulę! nie poddawaj się i zajrzyj do nas..
Piranha dziekuje za info.

miss czemu taka decyzja?? w tyłek ci dam. nie ma @ jest ok! a wykres masz super przeciez nawet Piranha ci mowiła. nie zeszła ci ponizej lini wiec co sie dołujesz juz???? ejjj

Pirania dzięki za info o Bettsi..

Bettsi tulę kochana...widok I krechy zawsze dołuje..

ja właśnie patrzę na I krechę..zrobiłam test owu...ta druga kreseczka ledwooooo widoczna..pewnie ze 2 ,3 dni jeszcze do owu ..chyba ,że ten cykl bedzie bez..jutro gin to się okaże jak tam jajnik..

Kinga dzięki za &&&

Kinguś dziękuję za wiarę ale czuję po bólu brzucha, że @ się zbliża chyba, że będąc w ciązy tez ma się takie bóle, tzn brzuch mnie nie boli jak w trakcie @ tylko tak leciutko ćmi jak często przed @. Poza tym (nie krzyczcie proszę, wiem, wiem, nie powinnam :baffled:) wczoraj wieczorem zrobiłam test owu i wyszedł negatywny...

reklama
Do góry