reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć wieczornie:-):-)Ciekawe jak tam malutka Aneczki. Często zastanawiam się jaki to musi być piękny moment jak marzenia się spełniają.
Gal widzę że pełną parą szykujesz się do staranek.Co do tych pełni i nowiu to z tego wynika że dzień przed pełnią to na dziewczynkę, ja myślałam że im bliżej pełni to chłopak:confused::sorry2:ja nie rozumiem.
Chyba sobie zakupie olejki zapachowe i kadzidełka, to troche tańsze od rybek.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny!!

2 dni nie bylam na BB i nie mogłam Was nadrobić, przeleciałam wszystko i wylapałam najważniejsze info:-)

Aneczka wielkie gratulacje cieszę się twoim szczęściem i życzę sobie również takiego.

Gal chyba też zakupię tą branzoletkę, ta z logo mi się też bardzo podoba, a powiedz jest jakiś termin wydzielania się tych jonów?(tylko nie śmiej się z tego pytania)

Piranha życzę zdrówka u mnie w rodzince synek i M też przeszli jelitówkę, niestety....lekarz mówił, że jakaś mała epidemia panuje.

Do naszej nowej forumowiczki(zapomniałam logina) moja teściowa ma 5 wnuków i też czuję presję, bo sama zawsze marzyłam o córci a tu jeszcze taka sytuacja i dodatkowa presja, żeby się udało także w 100% Cię rozumiem.

U nas śnieżyca straszna!!!

Piranha widziałam, że wkleiłaś wielkiego posta o czynnikach super już sobie skopiowałam do mojego folderu pt staranka:-)

Gal dzięki za fotkę :-), a powiedź ta bransoletka dobre ma zapięcie??? Nie odpina sie zbyt łatwo?
Bardzo ładna ta Twoja :-) tylko na ich stronie takiej nie widzę - aaaaa jest tylko że na Twojej fotce zupełnie inaczej wygląda (fajniej :-) )
U mnie też owu wypadnie prawdopodobnie 20.02 (o ile bedzie tak jak ostatnio 13dc) , ale ja jeszcze odkładam ale juz myślę że to ciężko tak utrafić niestety a czekać..... hmmmm... nie w moim wieku ;-)

Też jestem ciekawa jak tam Aneczka i Ninka się mają :-)

Moich chłopców udało mi sie uśpić i śpią juz od 20:15 :-) Jestem genialna ... ale wiem że z Antkiem udało sie dlatego że w dzień nie spał bo inaczej to byśmy dalej sie ganiali.
Ja teraz do pracy musze siadać tylko najpierw prysznic :-)

Ostatnia edycja:
Ja nie wiem kiedy mi owulka popadnie bo cykl zwariował ale jak jest regularny w miarę to co miesiąc w podobne fazy księżyca popada i ciężko czekać aż się zmieni bo może to potrwać kilka ładnych miesięcy.
Gal to u ciebie już nie długo znów się zacznie, kiedy zaczynasz? kciukasy trzeba zaciskać i rezerwować

Mama05- owocnych staranek! Ziółka mieszałam drewnianą łyżką z dobrą energią i mam nadzieję, że przysłużą się w tym cyklu i ujrzysz wyczekane II keseczki na teście!:-) A po owulce pijemy nr 5?

Gal no mam nadzieję ,że pomogą ziółka tymbardziej jak szczęśliwie wymieszane ;))
tak-jak zobaczę skok to przestaje pić nr3 a zacznę nr5:)
nr5 pije się 3 razy dziennie parzone z 1 łyżki tak?? czy z łyżeczki??

no i dzięki-starania były...~~~~o lecą do przodu(mam nadzieję)

ja już kompa miałam wyłączonego ,ale zeszłam na ziółka to wleciałam na bb.

dzieci śpią,mąż poszedł na siatkę a ja z ziółkami..

Nullka brawo!! chłopcy śpią -wieczór dla siebie;)

Noemi witaj ...

dobrej nocy babeczki.do jutra ;)

Dobry wieczór :)

Wpadłam tylko na chwilkę żeby poinformować, że zaczęłam mocniej plamić na brązowo i brzuch boli coraz bardziej także jutro @ się rozkręci na całego...

Dziekuję, że wierzyłyście i wspierałyście mnie ale trzeba zaczynać wszystko od nowa. Idę się wtulić w mojego nowego miśka Walentego to mi sie może humor troszkę poprawi.

witam was wieczornie :)
zaganiana jestem ostatnio bardzo ponieważ wciąż u nas goście - jak rano jedni przyjdą to wieczorem wymiana i tak od soboty ...
ach
nie mam czasu na nic :(
---------------------
wiem wiem powinnam testować i zdać wam informacje ale nie wiem co napisać ??
wczoraj bylam w 13 dniu fl i szłam na mammografię rano więc zrobilam test i wyszedł ujemny
dziś powinnam dostać @ i nie ma, tempka cały czas na tym samym poziomie 36,9 - ja nie testowałam bo spisałam cykl na straty i byłam pewna że ok 17:00 przylezie wredota
szyjka teraz wysoko i zamknięta aż przekręcona ....hmm ?? nie wiem jak to wytłumaczyć .... jaka powinna być przed @ ??
----------------
kiedyś sobie badałam tempkę rownież wieczorem i przed @ spadała a dziś jest nadal wysoka 37,5
no cóż - nie pozostaje mi nic innego jak czekąc

co sądzicie o tym ??

MissBella - a ja nadal wierzę w Twój cykl ponieważ uważam że Twoja tempka jest za wysoko na rozkręcanie się @ .... czasami na początku ciąży też są plamienia ... robiłaś test ??

bettsie ja miałam Ci napisać na 28dni, ale napiszę tutaj że ja mam przeczucie że u Ciebie może być jednak + na końcu . Zrobiłabym jutro rano testa a jak nie jutro to w piątek :-)

reklama
Do góry