Witam wszystkie Starajace
Niestety rzadko piszę bo mam bardzo dużo stkim, który się udało pracy i niestety co kilka dni staram się czytać hurtem Wasze Staranka aby być w miarę na bieżącą
U mnie niestety poprzedni miesiąc bezoowocny, pomimo strań. Dzisiaj 10 dzień cyklu i myślę działać, mam nadzieję, że może wreszcie się uda.
Gratuluję Piranha potwierdzenia córeczki na USG - naprawdę czytając to forum i Twoje wypowiedzi dużo sie nauczyłam i dowiedziałam na temat planowania płci.
U mnie dzisiaj 10 dzień cyklu i myślę działać, mam nadzieję, że może wreszcie się uda. Zaczęłam mierzyć temp. bo wczesniej tego nie robiłam, robię też testy owulacyjne - wczoraj wyszedł ujemny, dzisiaj jeszcze nie wiem. zastanawiam sie nad irygacjami. Prośba do Gal - doczytałam jak je zrobić z wody destylowanej i limonki ale prosze Cię i informację jak je wykonać i co potem ma to wypłynąć czy trzeba zakładać jakiś tampon bo coś o tym tamponie nasączonym czytałam ale nie do końca rozumię.
Proszę również o radę czy jeżeli dzisiaj zadziałam z moim M to juz tę irygację robić czy poczekać do owulacji i dopiero wtedy zakwaszać. owulację będę maiła za jakieś dwa dni. Proszę o radę również Ciebie Prranho -mój ekspercie:-)