reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gal uspokoj się bedzie dobrze... pisałam ci już niżej ale pewnie nie przeczytałaś... nie denerwuj sie tak bo nie warto. cykl sie poprzesuwa i po co... ja miałam taki miesiac że ryczałam i byłam bardzo nerwowa miałam problemy z pracą itd... i mój cykl wtedy trwał 48dni!!! :cool:

reklama
Kinga....o tak zgadza się, 21...piękna liczba:-D
no to Fil...do boju do boju do bojuuuuu !!!!

Gal nie smutkaj się

a ja...kurna no, w pracy bez stresu, w domu bez stresu...tylko myśl o staraniach mnie stresuje buhaha
i 36dc trwa....grrrrrrr

dziewczyny bede powoli się zbierała do wyrka.
Dobrze mi po likierku..bedzie mi się fajnie spało;P

Dobrej nocy! :)
jutro też się pojawię

Miss czekam na dobre wieści kochana!!!! a nawet jak bedzie jedna krecha to czekamy dalej!!! pamietaj! :-) jak ciąża jest to druga krecha w końcu się ujawni:cool2: a myślę że tak własnie bedzie

truskafka a co ty masz takie długie cykle????? :huh:

Ewcik - witaj :)

wiecie dziewczyny że ta wrednota jeszcze do mnie nie przylazła .... teraz to jestem naprawdę wku....rzona bo z całego cyklu najbardziej nie lubię miesiączki taki martwy okres a potem czasu do owu - też długo u mnie trwa ...ach
a ta jeszcze się spoznia - cierpliwości mnie uczy czy co ??
ale przyjdzie .... czuję to

betsie po twoim spadku śmiem uważać że @ jutro zaskoczy. Zobaczymy....
Wiem co czujesz ja też nie lubie okresu @ i potem ten czas do staranek... w sumie u mnie teraz już po staraniach i też widzisz czekam jeszcze 2 tygodnie... :/ nie lubie.. heh
trzymaj się..

a ja myślałam że dziś będe miała czas dla siebie a przed chwilą dopiero sąsiadka poszła do domu - to sobie znowu posiedziała ... na jutro rano już się zapowiedziała :szok:
Piranha = może masz zrobione takie profesjonalne streszczenie na dziewczynkę jak kilka dni temu wkleilaś na chłopczyka ?? aby było w jednym zestawieniu wszystko razem

Kinga - ja też jestem pewna że przylezie - nie mam żadnych wątpliwości - znam już swój organizm na pamięć a do tego mam jeszcze taki kiepski nastrój, wkurza mnie wszystko, wszystko jest takie szare na dzien dzisiejszy ... wrr wkurza mnie moj mąż dziś na maksa :crazy:

reklama
Nie nadrobiłam dzisiejszego dnia jeszcze bo zarobiona jestem , ale udały się :-) Niewiele juz zostało ;-) a wyszło 32 szt

Załączniki

• 401444_2315646509661_1804434654_1404817_115912783_n.jpg
    401444_2315646509661_1804434654_1404817_115912783_n.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 62
Do góry