reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzień dobry

śniegu masę, temperatura wzrasta...ehhh zaraz będą paskudne roztopy. Raj dla wirusów i bakterii, mokro szaro i do d...
bleee niecierpię tego okresu

Kinga ja generalnie miałam różnej długości cykle. Ale tak naprawdę nie wiem jakie mam- brałam tabletki, 5 lat temu zrobiłam przerwę -trzy cykle przeleciały (też miałam takie zawirowania i różne długości) i w czwartym cyklu zrobiliśmy podejście i udało się z Matikiem. Po ciąży, po karmieniu wróciłam do tabletek i brałam je do tej pory. Teraz mam drugi cykl po odstawieniu. Pierwszy miał 30 dni...a teraz leci już 37dc i czekam na czerwoną małpe:angry:

Bettsie ehhh te czerwone małpy...też czekam i psioczę:angry:

Nullka oj zjadłabym takiego pączusia, apetycznie wyglądają i pewnie super smakują!!:rofl2:

MissBella Aż mnie ciary przeszły!!!!! pięknie!!!!
polecisz jeszcze na b-hcg??
po cichutku juz gratuluję

Gal współczuję koszmarów, człowiek po takiej nocy wstaje zmęczony...
i czekamy na wieści od gin :) powodzenia

Mama przytulam mocno, sama mam jakiś lipny dołkowy dzień...

reklama
Gal trzymam kciuki za monitoring :) opowiesz potem co i jak!
Mama 3maj się tam....
truskaffka to po tabsach masz taki chaos z cyklami, nieźle. a jakieś witaminki juz łykasz aby sie przygotować do starań? bo wit B6 dobrze działa na pierwszą i drugą faze cyklu. Była już o tym mowa. Życze ci aby @ sie pojawiła bo ile można czekać :|

dziewczyny mam full roboty!

Czesc Coteczki
...Mama
a jęcz sobie jecz kochana po to tu jestesmy...
Ja tez przyszlam pojeczec.
m0910.gif

Nocke mam z bani...Maksio jest chory...stawiam ze ucho! cala noc nie spal i plakal...
m1502.gif

Zapisalam nas prywatnie do laryngologa..niestety dopiero o 18 wizyta...no a Maksio marudny i sie przelewa....
Nic ...jakos musimy wytrwac.
Najgorsze ze niedawno mial ucho chore i czuje kuwaaaa ze to ucho nie zostalo wyleczone...tylko podleczone bo to za maly odsteop.
Akurat naszego laryngologa nie bylo i poszlam do pediatry no a moje zdanie takie ze pediatra na uszach sie nie zna....i niestety przekonalam sie o tym juz kilka razy.
Na szczescie mamy takiego laryngologa...ja mowie na niego "Doktor Pajhiwo" ze jak da leki dziecku to potem spokoj do nastepnej zimy albo i dluzej...po prostu umie w 100% wyleczyc.

No to tyle u nas....
Szkoda mi mojego malego bzyczka......

Agatko biedny Maksio... :( z uchem to jest utrapienie kiedyś Filip też mi długo chorował leczenie trwa minimu 2 tygodnie. Zdróweczka życzę. cholernie boli aż szkoda dzieciątka :(

Dzieki Kinia:)
Niestety temat chorych uszu jest mi bliski...najpierw Macius mi chorowal prawie do 3 roku zycia a teraz Maksio...
Pocieszajace jest to ze z tego sie wyrasta a Maciej jest tego zywym przykladem...
Taki to juz jest u moich dzieci...nie choruja na anginy, grypy, zadko sie przeziebiaja ale jak sie okazuje ucho rzadzi..przynajmniej u maksia.
Ja nie tym nie doluje bo niuniek wezmie leki i bedzie ok...dla mnie to zadna choroba...
...w oliczu tej choroby na ktora choruje mojego meza-brat!

Hejka!

Gal, te roztwory starczą na bardzo długo ...wiem co czujesz :-(, też bym miała wścieklicę po takich incydentach. Pamiętasz jak Ci radziłam zakwaszanie bez pomiarów pH? ;-) Może właśnie taka strategia przyniesie sukces (mniej stresu to niższa PRL). Kciuki za wizytę!

MissBella, mówiłam, że ciąża i dziś będzie cień kreski :-) (jutro zobaczysz już bladziutką kreskę), raz jeszcze GRATULUJĘ kochana! A jak plamienia? Załatwiasz sobie dupka/lutkę?

Mama, zaciskam kciuki by jutro tempka skoczyła pod niebiosa! A nie masz możliwości podskoczenia na USG by lekarz zobaczył czy pęcherzyk pękł? Starania dziś nic nie dadzą już w kwestii ciąży, tempka może skoczyć do 3 dni po owulce więc nie spisuj kochana tego cyklu na straty.

Czarodziejko, biedny Maksio (ból ucha jest bardzo nieprzyjemny) :-(, dużo zdrówka dla niego!

reklama
Piranha- Dzieki:) No niestety uszko to nieprzyjemna sprawa... ale damy rade!
teraz Maksik lezy na kanapaie pod kocyczkiem i oglada bajeczke...dalam mu nurofen
A jak Twoj syncio? Jak nocka?

Do góry