reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

patrysiak-jestesmy bardzo zadowoleni z sharana.
Duze,wygodne,bagaznik spory....polecam.
my+3 dzieci+wozek,bagaze i mozna jechac.....:tak:
Autko rodzinne...

reklama
hehe a widzę, że u nas podobna różnica wieku między dziećmy, to obie patologiczne jesteśmy:-)

chociaż ja bardziej bo już trzecie w drodze. No wiesz w końcu u nas becikowe to aż cały jeden tysiąc złotych, jak tu się nie skusić?:-)

Patrysiak- heheh powiadasz ze ja do gimnazjum...Dzieki za mile slowa ale prawda jest taka ze za tydzien koncze 30 lat
Co do auta chce micre ale w automacie..

Jesli ktoras z Was szuka terenowego auta, mamy do sprzedania jeepa Grand Cherooke w automacie:))))

Ostatnia edycja:
Daria-my mielismy i mondeo i passata,a teraz niedawno sprzedalismy tourana.
Szczerze to najbardziej podobal mi sie touran,pod kazdym wzgledem:tak:

Teraz kupilismy sharana 7-osobowego.....
A ja sobie chce kupic w maju polo.Takie male po miescie sa najlepsze.
A z trojka dzieci bez auta to faktycznie jak bez reki.

mi sie bardzo podoba sharan ten nowy ale to juz na nas za drogi i myslimy o touranie 2009 bo w miare cenowy albo najnowszy monde

jesteśmy po spacerze...dzieci rumiane,Bono czarny od błota;/
ale szcześliwy bo wybiegany ,że hoho..

wypiłam zioła
dzieci u góry..

co do auta to my teraz mamy opla vectrę 5osobową i jesteśmy z niej mega zadowoleni!!!!
ale niestety Bono nam sie nie zmieści..
dlatego teraz kupujemy też vectrę tyle ,że combi:))

Daria moja siostra ma tego nowego mondeo i CIĄGLE im sie psuje!!masakra ile już kasy wydali na naprawę!!drugie uato by kupili...ostatnio pojechała do fryzjera i juz nie wróciła..rozrząd poszedł;/

Ostatnia edycja:
hehe a widzę, że u nas podobna różnica wieku między dziećmy, to obie patologiczne jesteśmy:-)

chociaż ja bardziej bo już trzecie w drodze. No wiesz w końcu u nas becikowe to aż cały jeden tysiąc złotych, jak tu się nie skusić?:-)
ahh ten tysiac, no ja sie nie dziwie, ze sie skusilas :laugh2:;-) no tak u ciebie to juz trzecie w drodze, ale u nas to oprocz 2 dzieci jest jeszcze szczeniak i plany na 3 dziecko to juz wogole bedziemy palcami wytykani hahahah

mama - Jestes!!nareszcie!Ile mozna łazic hehe

Niestety ludzie sa teraz wygodni...przyznaje ja tez juz nie planuje wiecej dzieci z uwagi na wygode-powiedzmy sobie to wprost, chce troche odzyc, polatac po swieci a wiadomo ze kolejne dzieciatko wiazalo by sie u mnie ze znowu byla bym uziemiona ja jakis czas.....ja potrzebuje odetchnac ale nie uwazam zeby wieksza rodzina byla czyms złym...wrecz przeciwnie...wizja spedzania wspolnie swiat z tak liczna rodzina jest wspaniala!

Ostatnia edycja:
Czarodziejko, a ja na dnie serduszka mam taka nadzieję, że sie przy nas skusisz na to trzecie dzieciątko, oczywiście będzie to taka mała córeńka, blondi jak jej mama:-)

Martika, no ta 3 dzieci to jeszcze, ale ten szczeniak!!! To już przesada:-D

reklama
Do góry