reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien dobry wieczor,,hihi

Co tam u was??

Ja czekam na @,,i czekam,,az do czwartku,bo mam przyjsc,,oabdamy...

Anka34 ja spec,,no co ty,,lubie gotowac,,a pichce karpatke,plesniaka,kuraka w warzywach,pierogi, bigosik, sałatke,,zur z biala kielbaska pieczona z cebulka,,,i nie wiem co jeszcze,,pomysle,,,

Beatko,jarzebinko ja tez 158cm,,hihi,,,w sumie to raz 158 a raz 160 chyba zalezy od butow,hihi

reklama
Laski pkielbasiwszy mi sie,ja mam 168,,hmm,,troszke wyzszawa jezdemmmmm,,a chcialam sie zanizycc:baffled:,,az msuialam sie zmierzyc,,bo cos mi nie apsilo,,heee

Hej Dziewczyny!
Powiem że ja też sie nie przemęczam i za dużo nie robię bo ile można jeść, choć coś tam trzeba zrobić. Z ciast to tylko piekę sernik i rafaello bo to najbardziej moje dziecko lubi.

168 to ja mam w kapeluszu ....:-D:-):-D

a ze świątecznych wypieków to ja najbardziej lubie zwykłą babke piaskową, poprostu pyyyyyyyyyyyyyycha :-p tylko nie zawsze mi wyjdzie :shocked2:

spokojnego wieczorku,,,,,,i znowu zapomniałam o foliku, chyba muszę sobie go wpisac w kalendarz..... :cool2:

Hej Dziewczyny!
Powiem że ja też sie nie przemęczam i za dużo nie robię bo ile można jeść, choć coś tam trzeba zrobić. Z ciast to tylko piekę sernik i rafaello bo to najbardziej moje dziecko lubi.
Aniu mniam mniam, pychta!!!!:tak::-):-p:happy:
Ja nic nie robię, mama i teściowa, na pewno będą piekły, a to i tak ciężko będzie przejeść.;-)

100 lat!!!:-)
Stokrotka76 przyjmnij moje serdeczne życzenia urodzinowe, zdrówka i spełnienia najskrytszych marzeń!!!:tak::-D:-):happy::rofl2::laugh2:Rybko!:rofl2:
015.gif

Stokrotka76, to i ja do koszyka życzeń dorzuce, spełnienia marzeń, słoneczka, radści i wszystkiego naj, naj, naj :-)

Medio, to wielka praca przed toba, aby męża namówić na takie badanie :tak::-) ale faktycznie jak już będzie na miejscu to pewnie warto, przynajmniej będziecie wiedzieli na czym stoicie :-p a teraz ile już sie staracie ??? może więcej cierpliwości ???

miłego popołudnia :rofl2:

Hej dziewczyny nie mogę zajarzyć jakie pomiary robicie?????
Średnią wzrostu na BB ????Ja mam 170 cm a jak założę moje ulubione buciki w których rzadko bywam bo mąż ma kompleksy mam 183 cm czy cos koło tego a mój m ma 188cm czy jakoś tak i strasznie dziwnie się czuję
Miałam dziś nieciekawą nockę i dzień młody mi się rozchorował gorączka 40 stopni i katar jutro mamy wizytę o 11 zobaczymy co powie lekarka

Medio jeśli chodzi o badanie nasienia to ciężko namówić faceta mój strasznie się opierał i dopiero po kilku miesiącach się zgodził ale wtedy wyszło szydło z worka (mało ruchliwe niektóre wcale i bardzo sztywna sperma nie mogły się ruszać) Przed oddaniem spermy 2 tygodnie bez seksu dla mojego m i żadnych innych przyjemności ;-)

Strasznie Wam dziękuje za życzenia az mi się tak cieplutko na sercu zrobiło

reklama
Dostałam od jednej dziewczyny ebooka jak planować płec i wczytuje sie namiętnie
znalazłam cosik takiego może którąś zainteresuje :-)

9.3. TYPOWE ZALEŻNOŚCI PROWADZĄCE DO POTOMSTWA JEDNEJ PŁCI
1. Tzw. "damski krawiec". Typowy "samiec" - mężczyzna posiadający bardzo silne nasienie, które potrafi przeżyć w drogach rodnych kobiety maksymalnie długo. Jeżeli będą współżyli, co cztery dni lub częściej, to rodzić się im będą same córki. Jak gdyby natura mówi "mężczyzna jest, brakuje kobiet", Jego błędem jest zbyt częste współżycie w momencie, gdy decyduje się na następne dziecko. Po kilku córkach, gdy jest trochę starszy, zaczyna współżyć rzadziej i trafia im się wreszcie syn.
2. Tzw. ”ojciec drużyny piłkarskiej"... To najczęściej "baba-chłop", albo ma bardzo słabe nasienie, albo kobieta jest typem o bardzo silnie rozwiniętej zdolności do selekcji plemników, lub też to żona go musi zaciągać do łóżka, (a każda kobieta jest do tego zdolna przynajmniej w dzień owulacji). Natura krzyczy wtedy jak D. Rinn "Gdzie te chłopy" i rodzą się sami synowie. Jeżeli przyczyną jest słabe nasienie albo kobieta jest typem genetycznie silnie zwalczającym plemniki, to mają małe szanse na dziewczynkę, ale jeżeli chcą próbować to może się uda.
3 układ pokoleniowy. Ojciec był typem silnego i zdrowego genetycznie mężczyzny, urodziły mu się same córki. Jeżeli matka była przynajmniej normalnie zdrowa, to w następnym pokoleniu córki najczęściej są typem genetycznie silnym i przeprowadzają ostrą selekcję plemników i rodzą samych synów albo przynajmniej pierwsze dziecko jest płci męskiej.
4. Bardzo słabe nasienie mężczyzny. Takie małżeństwo długo nie ma dzieci z początku nawet się cieszą (dobrze, bo jeszcze nie "wpadliśmy''). Potem zaczynają się niepokoić, robią nawet badania lekarskie, które wskazują, że dzieci mieć mogą, więc bez przerwy próbują i nic. Częstymi próbami jeszcze bardziej sobie szkodzą. Wreszcie, jeżeli wcześniej się nie rozwiodą, to jak gdyby godzą się z losem, że są bezpłodni (czasami adoptują dziecko). Współżyją coraz rzadziej (nasienie się wzmacnia) i jeżeli żona akurat doprowadzi do zbliżenia w dzień owulacji niespodziewanie kilkanaście lat po ślubie rodzi się chłopiec... Gdy nie zaczną stosować antykoncepcji to będzie i drugi!

Co wy na to ?????????:no:

Do góry