reklama
K
Kinga85
Gość
Hej kobietki
Dziś na 13 mam wizytę w poradni więc pomyślcie o mnie. Mam nadzieje że się czegoś dowiem i że pokieruje mnie dalej odpowiednio.
Nie powiem że sie nie denerwuje. Ale i ciesze że w końcu coś zaczynam działać. Ach i dałam do badania nasienie mojego M i jest wszystko okej. Tak wiec problem może być u mnie. zobaczymy.
Pozdrawiam was serdecznie
Dziś na 13 mam wizytę w poradni więc pomyślcie o mnie. Mam nadzieje że się czegoś dowiem i że pokieruje mnie dalej odpowiednio.
Nie powiem że sie nie denerwuje. Ale i ciesze że w końcu coś zaczynam działać. Ach i dałam do badania nasienie mojego M i jest wszystko okej. Tak wiec problem może być u mnie. zobaczymy.
MissBella
Fanka BB :)
Hej kobietki
Kinga powodzenia !!! Trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& Daj znać po wizycie co i jak. Miejmy nadzieję, że problem się szybko rozwiąrze :-)
dzien dobry Zobacz załącznik 444294
ja czekam na wiesci od meza kiedy mnie przyjmie dentysta
MissBella to trzymamy kciuki za 15 Zobacz załącznik 444295
ja wczoraj po wizycie plamilam troche krwia;/ ale juz wszystko sie normuje ;-)
milego dnia zycze ja mam nadzieje ze mnie dzis przyjmie ten dentysta bo musze robic placek a wstyd go wydac klientce z takim klem Zobacz załącznik 444296
ja czekam na wiesci od meza kiedy mnie przyjmie dentysta

MissBella to trzymamy kciuki za 15 Zobacz załącznik 444295
ja wczoraj po wizycie plamilam troche krwia;/ ale juz wszystko sie normuje ;-)
milego dnia zycze ja mam nadzieje ze mnie dzis przyjmie ten dentysta bo musze robic placek a wstyd go wydac klientce z takim klem Zobacz załącznik 444296
Czarodziejka
K
Kinga85
Gość
Gal życzę Ci aby sprawy rodzinne dobrze się potoczyły
Miss u mnie w tamtym cyklu było tak samo, piersi bardzo bolały już od owulacji do końca cyklu. Pisałam o tym zresztą i miałam bardzo wrażliwe sutki. Piranha pisała mi coś ze to może być od wit B.
Życzę Ci II na koniec cyklu!!! wygląda narazie to ładnie
Miss u mnie w tamtym cyklu było tak samo, piersi bardzo bolały już od owulacji do końca cyklu. Pisałam o tym zresztą i miałam bardzo wrażliwe sutki. Piranha pisała mi coś ze to może być od wit B.
Życzę Ci II na koniec cyklu!!! wygląda narazie to ładnie
cześć dziewczyny:-)
Nullka widze że masz myśli takie jak mnie nachodzą ostatnio.Też myslę o przesunięciu staranek na lato.
Gal &&&&&& za "porządek" w rodzinie.
Piranha a co myśliszo takim cytrynianie dostępny jest w każdej aptece nazywa się OsteoDiag cytrynian wapnia?
Pozdrowionka i miłego dnia.
Nullka widze że masz myśli takie jak mnie nachodzą ostatnio.Też myslę o przesunięciu staranek na lato.
Gal &&&&&& za "porządek" w rodzinie.
Piranha a co myśliszo takim cytrynianie dostępny jest w każdej aptece nazywa się OsteoDiag cytrynian wapnia?
Pozdrowionka i miłego dnia.
Marzycielka12
czesc dziewczyny :-) ja tez wlasnie popijam sobie kawke.
witaj Gal ;-) jak tam starania?
MissBella nie jestem przekonana ze ten bol piersi moze byc przez B Complex, bo ja wlasnie w moim ostatnim cyklu wogole nie mialam tego bolu. a biore juz witaminy 2 miesiace
zawsze mnie bolaly piersi przed okresem, wiec sama sie zastanawiam czemu sie pozmienialo. no ale zaczelam nowy cykl i zobaczymy jak bedzie teraz.
Kinga trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte &&&&&&&
MissBella nie jestem przekonana ze ten bol piersi moze byc przez B Complex, bo ja wlasnie w moim ostatnim cyklu wogole nie mialam tego bolu. a biore juz witaminy 2 miesiace

Kinga trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte &&&&&&&
MissBella
czesc dziewczyny :-) ja tez wlasnie popijam sobie kawke.
MissBella nie jestem przekonana ze ten bol piersi moze byc przez B Complex, bo ja wlasnie w moim ostatnim cyklu wogole nie mialam tego bolu. a biore juz witaminy 2 miesiacezawsze mnie bolaly piersi przed okresem, wiec sama sie zastanawiam czemu sie pozmienialo. no ale zaczelam nowy cykl i zobaczymy jak bedzie teraz.
Mnie w tamtym cyklu tez bolały od owu do samego końca ale dużo mniej a teraz to przesada i do tego urosły a to już zupełna nowość. Mogłyby takie zostać ;-)
Dodam, że B-Complex 50 biorę ponad 5 tygodni...
Ostatnia edycja:
reklama
Marzycielka12
oj Miss cos nam sie chyba tutaj swieci
tak bardzo bym chciala zeby ci sie w koncu udalo.
inaczej jest kiedy ma sie juz dzieci, bo czlowiek moze sobie wtedy tlumaczyc, ze najwazniejsze ze wogole juz ma dziecko. a kiedy starasz sie o pierwsze to napewno bardziej sie to przezywa

tak bardzo bym chciala zeby ci sie w koncu udalo.
inaczej jest kiedy ma sie juz dzieci, bo czlowiek moze sobie wtedy tlumaczyc, ze najwazniejsze ze wogole juz ma dziecko. a kiedy starasz sie o pierwsze to napewno bardziej sie to przezywa
Podziel się: