reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej
czarodziejko fakt czasu brak, lub trzeba go podzielić na wszystkich:-D

Zuzia jest cudowna, fajnie już zaczyna się uśmiechać i próbuje coś gadać, jest przezabawna

Pirania nie jest źle z dwójką lub trójką dzieci, wszystko da się zorganizować, grunt to odpowiednie podejście i wiara, że da się radę, więc pomyśl raczej o tym zamiast stresować się na zapas

Mama ściskam ...

reklama
Andziak i ja z ciepłymi myslami do Ciebie lecę...
&&&& żeby była córa-nie łam się ...wiem,że może mi łatwo pisać....ale nie załamuj się..

Natusia witaj kochana i dziekuję...dziękuję za wsparcie i ciepłe słowa..
zdrówka dla Was!!

Monico-dziękuję....
ukochaj Zuzinkę i w stópki wycałuj :)
chłopców poczochraj;))
cieszę się,że choc chwilę dla nas znalazłas ;)

Hallo Kobitki!
Mama tulę mocno....
Andziak wiem dokładnie co czujesz, to marzenie jest tak silne, że aż boli...... ale ja się śmieję, że w końcu mam szanse 50% :-):-)
Przesyłam mnóstwo fluidków dla Was Kochane!!!

Axarai witaj kochana-pogłaszcz Adusię :))
i dziękuję....

Natusia -miałam pisać ...mam to samo -na samo słowo chirurg mam dreszcze..no i zyczę,żeby synek już ic nie złapał...choć teraz najgorszy okres bo każdy juz czeka na wiosnę i jak widać słonko to aż chce sie zdjąć kurtkę a to najbardziej zdradliwe...;/

hej dziewczynki:-)

ufff, w końcu Mały w łóżku, w domu ogarnięte, poprane, naczynia w zmywarce, M po pracy je kapuśniak zrobiony na szybko;-)

mama wróciłaś, super:-) przykro mi z powodu Taty:-( trzeba jednak mieć nadzieję na lepsze...

martika trzymam kciuki za chłopczykowe staranka:tak:

kate ale ten czas leci!!!:szok: Twój synek "już" miesiąc ma.. trzeba się cieszyć każą chwilą spędzoną z maluchem, bo one niestety bardzo ulotne są..

pierogatka przy kolkach dobry jest dla dziecka dźwięk suszarki czy odkurzacza-uspokaja:tak: /nie musisz w rzeczywistości włąćzać sprzętu, bo zbankrutujesz na prądzie, włącz na you tube nagranie/. Dodatkowo po kąpieli masuj brzunio olejkiem koperkowym lub kminkowym rozcieńczonym z oliwką, ruchami zgodnymi ze wskazówkami zegara, omijając pępek;-)

piraniaja też nie cierpię komarów, bllleee.. bo mojego Marcelinka też zawsze lecą i okrutnie pogryziony w lato jest:baffled:

Andziak miejmy nadzieję, ze jednak będzie córunia.. choć domyślam się, jak musisz się czuć :-(

natusia mój synek żłobkowy jest i też nie ma miesiąca bez choroby:confused2:

monico super, ze niunia taka pocieszna:tak: pokaż nam, jak wygląda:-)

kto mi wyjaśni, o co chodzi w tym teście na płeć z kapusty?!

Witajcie dziewczyny.Mama musisz wierzyć do końca i nie przestawać ani na chwilę.Wiem jaki to ogromny stres, niedawno u mnie w rodzinie przeżywalismy to samo.Człowiek wtedy zatrzymuje się w tej codziennej pogoni za rzeczami mało istotnymi i zastanawia się na sensem życia.
Jeśli mogę Ci poradzić-to konsultujcie się nie tylko z jednym lekarzem.Bo wiadomo że z lekarzami jest różnie.Przytulam.
Tasha jednak ten Jonas prawdę mówi co nie?
Mam ogromną nadzieję że Axari też się spełni;-)
Andziak czy ty sprawdzałaś Jonasa? Może spróbuj.
U mnie spokój i cisza-koleżanka niedługo rodzi córeczkę,a ja ...
ja wciąż czekam na odrobinę szczęścia i nic.
Dziś rano dostałam plamienia ale teraz juz nic nie ma:no:.Chciałabym rozpocząć nowy cykl.
Piranho co z tym moim cyklem znów się pokręciło !!!!:baffled:

Pierogatko jak na kolkę nic nie pomoże to spróbuj Windi kateter rektalny-to taki przyrząd.Dostaniesz go w aptece lub w sklepie dla dzieci.
Andziak czy to chłopczyk czy dziewczynka to i tak GRATULACJĘ:-) Ci się należą jak nic:tak:
[h=1][/h]

Zagladam wieczornie...
Dzieciarnia polozona, spokoj cisza i sielanKa:)))))
Teraz czas dla mnie....Bo malza nie ma.... i to sa uroKi wlasnego biznesu...
AndziaK, Axarai- mega mocno wierze w Wasze dziewczynKi!!!!!
Monico- Cudnie ze napisalas...ja tez uwazam ze wszystKo jest do ogarniecia a to tylko kwestia organzacji....wiadomo ze im wiecej dzieci to wiecej obowiazkow zwlaszcza jak jedno z trojki malutkie i wymaga poswiecenie 100% czasu!!! Ucaluj Zuzie....:)

reklama
Dziekuje dziewczyny/Ale ja cos nadziei nie mam Dziekuje za gratulacje.Mama rak to nie wyrok moja mama 4 lata temu miala operacje na raka jelita i raka nerki.
Dzis bylam na becie wg mnie to koniec 6 tyg. wizyta u lekarza 18 kwietnia

Do góry