hejka wszystkim
Natusia tak tak ciii, przekonamy Matika jak to fajnie mieć siostrę
Mama tulę, i trzymam kciuki żeby szybko przyszły lepsze dni..
bratowej bardzo współczuję
A ja nie wiem co ty słyszałaś, bo my wczoraj nie działaliśmy hehehehe ale już nas nosi od braku seksu więc dziś zaklepany i zapisany w kalendarzu
Kinga no jasne że się doczekasz drugiego skarbeczka, daj nam znać jak tam po badaniach. &&&& zaciskam, może urlopowy maluch wam wyjdzie

ale cichosza

a my teraz już zakończyliśmy akcje z bezpiecznym seksem i jazda na całego hehe
mam nadzieję że owulka się pojawi, trzymaj kciuki

Doo Booju Filipku, miłej zabawy na meczu
Ewcik 
to fakt, staram się opytymizm zachowywać. Czasem jest ciężko, ale może wiara w to że się uda zadziała jak samospełniająca się przepowiednia

tego się trzymam
Czarodziejka taaa...ja tu będę trwać coby ci powiedzieć "a nie mówiłam"

a poważnie, my planujemy dwójkę...ale jakby się trzecie przytrafiło, to pokochamy jak swoje hehehe
Marzycielka ja miałam podobnie, w styczniu nogami przebierałam marząc o kwietniu, a to już tuz tuż heheh i stresior jest
tylko ja już nie czekam do kwietnia, fallstarta zapodaliśmy na marzec hehe, no i zobaczymy co z tego będzie

&&&&& za waszego malucha

pesymizmowi mówimy NIE!!
Kate jak cudnie że chłopaki tak za sobą przepadają

Ja mam starszego brata o trzy lata i młodszego o 8 lat. I mogę śmiało powiedzieć że różnica w wieku nie jest żadnym problemem, od rodziców w dużej mierze zależy jaki kontakt będzie miało rodzeństwo ze sobą. Mogą dzieciaki wychowywać "ze sobą" albo "obok siebie" i to procentuje w przyszłości. Nasi rodzice mądrze nas wychowali, choć bywały gorsze momenty kłótni, drapania, bicia...to z braćmi tworzymy zgraną ekipę i blisko ze sobą jesteśmy
MissBella, tak wiem że czekasz do 6 tygodnia i dobrze

ciekawa tylko byłam czy już konkretną datę wizyty masz

czyli czekamy na wieści

Jak cudnie się czyta że fruwasz nad ziemią ze szczęścia ...ach, i mam nadzieję że niebawem do ciebie dołącze
Martika miłego dnia
Tasha ..no strzeliliście sobie
Gal..no to ja nie puszczam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Daria znów pichci smakołyki...a mi ślinka cieknie na samą myśl...
Aneczka ZDRÓWKA !!!!!!
Piranha biedny Krzysio, oby nic poważniejszego sie nie rozwinęło i widze że dziewczyny już ratuja radami