reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Daria - a w ciąży z Nadią też nie miałaś ochoty na przytulanki??? bo ja teraz też tak mam a w 1 ciąży miałam tyle energii, że M nie miał powodu do narzekania...

reklama
Tasha- dziekuję Ci Słonko, ekspresem wysłałaś:-) Oczywiście, że będę trzymać megaaaa kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&, tylko przecież i tak wiadomo, że nic zmienić się nie może:tak: Nie ma takiej opcji, i na 1000% jest Oliwka. I proszę maszerować na usg połówkowe z pięknym uśmiechem na twarzy, bo tam na pewno znowu ujrzysz swoją królewnę!
Jeszcze raz dziekuję!

Mama05- Tobie też dzieki kochana i za Twoją wizytę 4.04. też trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&, aby wszystko było si. Na pewno tak będzie:tak:

Andziak- moja kochana, to bardzo zrozumiałe, że masz takie chwile, pewnie każda z nas na Twoim miejscu też by to tak przezywała. Ale ty masz naprawde duże szanse na dziewczynkę. To , że wyszło może z dnia owulacji, to co z tego, wiele dziewczynek jest własnie z dnia owulacji. I ja włąsnie staram się teraz na dziewczynkę własnie w dzień owulacji. Tak, tak, dobrze zrozumiałaś w dzień owulacji i obstawiam , że byłaby dziewczynka byleby tylko się udało zajść. Ty przecież piszesz, że już długo starasz się o dziewczynkę, wiec pewnie dietę stosowałaś, może suplementy, śluz prawie nie miałaś, a to włąsnie sprzyja dziewczynce. I co bardzo ważne, owu była po nowiu, wieć myslę, że bardzo miłoooooooooo się rozczarujesz, bo tam w brzuszku jest pewnie dziewczynka.
I prosze pisz do nas, bo jak będziesz pisać, to my Cie tu będziemy mogły wesprzeć:tak:

Daria- też trzymam kciuki za wizyte, co by dzidzia się pokazała&&&&&&&& Ale u Ciebie to chyba takiego ciśnienia nie ma, bo czy tak, czy tak, to będzie si:-)

Gal witaj kochana i dziękuję za &&&:-)
doczytałas jak pisałam o różnicy lutki i dupka??
pamiętasz o kremie z progesteronem??
masz to wcieraj:cool2::-D

Czarodziejka -zasnęłaś:confused:
u mnie też taka pogoda,że spać mogę na stojąco...cały dzień ziewam:baffled:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Merylin niewytrzymam :)))))))) Ty też w ciąży:):):)
a w tym cyklu nie mieliście się starać???
no fakt długo chłopaki przeżyły:)))
ale cuda na wątku hahahahah

reklama
Mam ciarki na plecach od 16 .To kiedy ja miałam tą owu.?:szok:Jestem głupia.
Byłam zakwaszona na maxa prawie 4 ,to jak te plemniki przeżyły????
Póżniej już tylko z gumką. Nadal jestem w szoku!!!
Jak to 3 synuś to znaczy że to odgórny przydział.

Do góry