reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Daria ...łooo szacuneczek za pieczenie, ja długo musiałam dojrzewać do pieczenia, teraz jest w miarę ok, ale i tak wiele rzeczy robię tylko z mamą, bo jakoś wydaje mi się że mam dwie lewe ręce sama. A z mamuśką wszystko ładnie wychodzi:-D

Mama
dobrze jest jak w krytycznych momentach można wziąć dzieciaki do pracy :) na szczęście mój szef też ok, i czasem Mati ze mną urzęduje. Pamiętam jak pierwszy raz ze mną był i słowa do szefa nie chciał powiedzieć...bo mi oznajmił że to jest obcy i z nim gadać nie będzie:-D
a teraz jak się nam zdarzy razem jechać do pracy to wita szefa "dzień dobry szefie" i piateczke przybija:-D

Ty Ty Ty....nie zadzieraj ze mną z tymi gadkami o niepłodności, bo będę musiała się zdenerwować i dokopać do czterech liter...a nie możemy się denerwować bo w ciążę zachodzimy!!!

Gal
nononono to się dzieje na forum...czworokąty górą!!! hehe

Andziak łooo to beta piękna, podpisuję się pod postem Gal. Głowa do góry...wiem łatwo się mówi. Dzidek w brzuchu rośnie, przyjdzie czas że dowiemy się kto tam mieszka. Trzymam moooocnoooo kciuki żeby to była dziewczynka.A ty postaraj się uśmiechnąć i dbaj o siebie
ale chyba z inną truskawką mnie mylisz, ja działam tylko na tym wątku. Co z synkiem?

Marzycielka zaciskaj zaciskaj :) a ja sobie pomarzę żeby faktycznie cykl był szczęśliwy ;)

Tasha, Mama, Daria
...&&&&&&& zaciśnięte za kwietniowe wizyty :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa Marylin GRAAATKI!!!!!! Będzie kolejna piękna dziewczynka, dobre z tym odgórnym przydziałem hehehe

Ewcik
niestety ja nie pomogę, ani z testami, ani z sylkiem...stale w użyciu;-)
no i wiesz jak jest...z popędem nie wygrasz hehe niby mieliśmy wstrzemięźliwi być..no ale nooo nie da się hehehe
no nic, sylka zapodamy w razie "w" hehe i do dzieła

Zdjęcie śliczne, a wy na zdjęciu jeszcze śliczniejsi :) pięknie się uśmiechacie:happy2:

mama robienie brwi to moja zmora, jak muszę się za nie brać, to mi się odechciewa:-D

truskafffka u nas słabiutko w tym cyklu z przytulankami, bo albo M na nockach w pracy, albo mamy ciche chwile, albo zmęczeni jesteśmy.. ehhehe

Ostatnia edycja:
Truskafffcia działajcie aż się bedzie kurzyć ;))))
sylk i do dzieła-niech moc będzie z Tobą:-D:-D
a Matik słodziak z tekstem do szefa:))

Pirania życzę Ci wytchnienia bo widzę ,że znów Cię nie ma:sorry2:

Ewcik no to jak na zmorę to dajesz radę z brwiami-ślicznie wyregulowane ;)brawo!!

Tasha- podtrzymuj nas na duchu-wsparcie jest bardzo potrzebne ...

moje bąki śpią,Tom poszedł na siatkę,ja na wspólnej oglądam:sorry2:

a my sobie działaliśmy codziennie... wyhamowaliśmy 2 dni przed owu, a potem 12 godz po owu też działaliśmy... cały czas z globulkami w środku

tasha a dieta i suplementy też? ja 12 godz po owu to raczej nie mogę, bo nigdy nie wiem przy moich cyklach, kiedy tak naprawdę owu jest.. a jakie globulki i po co?

reklama
ja jak powiedziałam D że codziennie będziemy działać, to skomentował krótko "dobra, czyli z karabinu maszynowego zapodajemy..tylko żeby nie było na mnie, jak pięcioraczki z tego wyjdą":-D

Ewcik
no praca na zmiany na pewno utrudnia sprawę, mnie jakoś tak nosi, przy tabletkach nie mam takiego popędu:sorry2: a D wystarczy że oko do niego puszczę i już zwarty gotowy chętny:-D
co jak co ...ale w sprawach łóżkowych to się dobraliśmy w 100%:cool2:

Mama...MOCY PRZYBYWAJ!!!:-p

Do góry