reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
podoba mi się taka różnica wieku ja jak zaskoczę w tym roku to będę miała róznicę 4 lata nie chcialabym większej rrobić zawsze marzyłam o 2 latach ale niestety wyszło inaczej. A mama o ciąży już wie?

Andziak u mnie teraz zupełnie inne objawy! Przede wszystkim mdłosci, których poprzednio nie miałam, nie mam wstrętu do zapachów, a wtedy miałam. Cerę teraz mam jak ta lala, ani krostki:tak:A i teraz nie mam śpiączki non stop, raczej cierpię na bezsenność.

Andziak a czemu z żadnej się nie cieszyła?Wiesz twoja sprawa ile masz dzieci, ale jak w 1 ciąży byłaś to też nie była zadowolona? Jedynaczką jesteś?

Axari Ty tak pozytywnie tu piszesz, nie wiem twoje posty nigdy nie były jakieś smutne, cieszyłaś się jak zaszlaś w ciążę i nawet nie jestem ździwiona że Ci się udało z płcię. zaraź mnie i Andziak pozytywnym nastawieniem:-)

Natusia ja właśnie z moim M za bardzo o jakimś nawet przygnębieni nie mogę rozmawiać jak będzie 2 chłopak bo mowi, że to nienormalne bo najważniejsze jesst by dziecko było zdrowe, tylko z wami mogę pogadać...

Noemi powiem tak, po trzech synach marzyłam o córce, ba po pierwszym synu marzyłam o córce, ale na szczęście miłość matczyna jest tak wielka, że gdy urodzi się ten mały Skarb, to kochamy go całym sercem, i nawet jak czasami gdzieś nas zaboli, że chciały byśmy kupować, te różowe kiecki, to tego naszego Skarba nie zamieniły byśmy na milion dziewczynek!

Noemi powiem tak, po trzech synach marzyłam o córce, ba po pierwszym synu marzyłam o córce, ale na szczęście miłość matczyna jest tak wielka, że gdy urodzi się ten mały Skarb, to kochamy go całym sercem, i nawet jak czasami gdzieś nas zaboli, że chciały byśmy kupować, te różowe kiecki, to tego naszego Skarba nie zamieniły byśmy na milion dziewczynek!
pieknie to wszystko ujelas!!:blink::blink::tak:

noemi ja tez bede miala 4 lata roznicy jak dobrze pojdzie:)nie moge sie doczekac tego widoku jak beda sie razem bawic itp:)):sorry2:zaluje troszke ze wczesniej sie niezdecydowalam ale bylam wtedy niegotowa i poprostu nie chcialam drugiego dziecka

a ja ogladam sobie one born every minute w tv:) oglada ktoras czasami?:) :-D:-Ddziwne dla mnie ze te niktore kobiety nawet nie krzykna podczas rodzenia nie wiem czy tak dziala te znieczulenie:confused:mnie to pol miasta chyba slyszalo hehe:-D

Dopiero teraz mogę do was zajrzeć :-(

Gal, czekam rano na wieści czy wypaliły wieczorne staranka, pewnie rano będziesz mieć piękne pH i zadziałacie! :-)

Daria, ja miałam CC w maju 2 lata temu i prawdopodobnie znów czeka mnie cesarka ...a chciałabym SN ze znieczuleniem tylko strasznie się boję, że blizna nie wytrzyma i że poród będzie ciężki i przez to dzidzia ucierpi (u mnie jakoś rodzinne są ciężkie porody, do tego położna w pierwszej ciąży nastraszyła mnie wąskimi biodrami).

Mama
, pozazdrościć takich relaksacyjnych wieczorów :-D

Dido, kciuki za SN!!!

Noemi
, powinna to być Cola Light (czyli słodzona nie cukrem a aspartamem) i najlepiej bezkofeinowa. Cola zakwasza ale taka zwykła zawiera cukier i kofeinę a one podobno zmniejszają absorpcję wapnia. Faktycznie musiałam przegapić Twoje pytanko o piwko - nie wiem o co wtedy pytałaś ale piwko też zakwasza a do tego zwiększa estrogen i zmniejsza testosteron u mężczyzn. Tempka Ci spadła, może zbliża się owulka?

natusia, kciuki by jutro tempka skoczyła do góry!

Andziak
, moja niestety też się nie cieszyła, ani z pierwszej ani tym bardziej z drugiej ciąży.

Dobrej nocki wszystkim życzę!

reklama
Piranha jezeli moge sie wtracic...:zawstydzona/y:ja mam waskie biodra w sumie to ich nie mam prawie wogole... i urodzilam sn:) bez znieczulenia i dosc szybko poszlo:)

lece mezulo wrocil:) dopiero z pracy! milej nocki dziewczyny zycze!!!!

Do góry