Andziak0307
Fanka BB :)
Filip w trzeciej klasie Bartek w zerowce a Kuba w maju skonczy 4 lata
Rocznikowo co 3 lata.
Rocznikowo co 3 lata.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A i teraz nie mam śpiączki non stop, raczej cierpię na bezsenność.pieknie to wszystko ujelas!!Noemi powiem tak, po trzech synach marzyłam o córce, ba po pierwszym synu marzyłam o córce, ale na szczęście miłość matczyna jest tak wielka, że gdy urodzi się ten mały Skarb, to kochamy go całym sercem, i nawet jak czasami gdzieś nas zaboli, że chciały byśmy kupować, te różowe kiecki, to tego naszego Skarba nie zamieniły byśmy na milion dziewczynek!

zaluje troszke ze wczesniej sie niezdecydowalam ale bylam wtedy niegotowa i poprostu nie chcialam drugiego dziecka
dziwne dla mnie ze te niktore kobiety nawet nie krzykna podczas rodzenia nie wiem czy tak dziala te znieczulenie
mnie to pol miasta chyba slyszalo hehe