reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama05- dzieki Słonko:tak:, choć znowu czuję, że nic z tego.... A Ja chcę inaczej czuć:zawstydzona/y:

Piranha- ja z innej beczki, wiem, że Ty maniak akwarystyczny, a mój najmłodszy od długiego czasu też stał się manaikiem rybek. COdziennie by chodził do Kakadu i oglądał rybki i koniecznie chce akwarium. Wczoraj jak mu powiedzielismy, że mu kupimy to akwarium i przywiezie pan kurier to wogóle nie chciał zasnąć i czekał aż kurier przywiezie mu białym samochodem tirem to akwarium z rybkami i w końcu zasnął na siedząco czekając.
Nie możemy sobie pozwolić na duże akwarium ze względu na brak miejsca, zastanawiamy się nad 30 l albo może 60l( te ostatnie są w wyprzedaży na allegro). Czy myślisz, że takie 30l zda egzamin, czy jednak będzie lepsze wieksze. Od razu mówie, że my nie mamy żadnego doświadczenia akwarystycznego, a może jakieś rybki, albo roślinki, byś mi poleciła.

reklama
:) witam w leniwą niedziele :)
pogoda taka sobie, ale spacer zaliczony..żeby nie było że cały dzień się byczymy na kanapie:-D
D dochodzi do siebie i wczoraj wreszcie poruszaliśmy się w łóżku:-p

Mama w Sarbinowie byliśmy...też nam się podobało :)
nasze morze uzależnione jest od ciąży:sorry2: jeśli zaskoczymy to szykujemy remont, co wiąże się z kasą, wtedy skoczymy gdzieś blisko w góry, zamiast nad morze...
ja ci mogę emocji dostarczyć jedynie wieścią o małpie :-D ale to też będzie dobra wiadomość, skoro w ciąży nie jestem, to niech chociaż małpa szybko przyjdzie, żebyśmy mogli znów działać działać aaach działać:-D

sernik...aż mi ślinka cieknie:-p

Tasha ale miałaś piękny prezent wigilijny...:happy:

Andziak ehhh to macie ciężko z mamą, w mieszkaniu czy w domu mieszkacie?
Żal się żal, musisz z siebie żale wyrzucać, nie gromadzić ;)
Noemi no kurde co jest grane z tą owulką, cholera jedna nie współpracuje z nami:baffled:
to gin chce clo ci przepisać?
ja nie bardzo mam o czym się wypowiadać. Bo moje doświadczenie z hormonami to wieloletnie branie tabletek anty, teraz dupek. No i od nowego cyklu zaczynam z nowymi hormonami..nie wiem co to będzie:rofl2:

Marzycielka ale działaliście w okolicy owulki? trzymam kciuki żeby cykl się skończył pięknymi II kreskami :)

Beatka Zdjęcia przecudniaste!!!!
z podniebieniem dobrze że tak szybko wyszło, każdy zabieg jest stresujący, ale maluchy szybko dochodzą do siebie, powodzenia

Piranha oj szkoda że tak wyszło z weselem.
tabletek i jednych i drugich jest 14- w sumie 28dniowy cykl nam powstaje

Daria mam nadzieję że tata się opamięta

MissBella biedaku, zdrowiej!!

Gal ja w tym cyklu tak miałam że tempki przeżywałam jak mrówka okres, stresior, budzenie się i takie tam. Jak poczuję w kolejnym cyklu że znów mi bije palma, to odstawiam termometr
&&&&&&&&&& zaciśnięte :)

Ewcik to czekamy na Ciebie ;)
moje juz zęby myją i zaraz spać ..

Gal ehhhh te nasze odczucia...:sorry2:

Truskaffka no cos tak słyszałam jakieś grzmoty czy coś....:baffled:
a to u Was sexy były;))))))):-D
no to czekamy na @ ja mam za tydzień i potem dziergamy dalej ;))

aaaaa-no i dla Ciebie serniczek podany:))

Ostatnia edycja:
mama to ja też poproszę kawałek ciacha, bo ja też sernikomaniaczka jestem:-D chociaż już tyle rozdałaś, że chyba nic nie zostało..

mama gal co to za maścią progesteronową się smarujecie?

beatka mamo cudownych dzieciaczków:-)czyli rozszczep był odpowiedzialny za problem z karmieniem piersią. dziwne tylko, że nikt tego nie zauważył po porodzie..

truskafka czyli nie próżnujecie z D:-D u mnie jak nie urok, to s... albo się pokółcimy, albo M na nocce.. i kiedy tu córkę płodzić?!

Ewcik progesteron można dostarczyc albo tym kremem albo lutką albo dupkiem...
ja mam niski więc coś muszę stosować..

Pierogatka,Kate-jak tam u Was?? jak Ania i Alan?????

Dido-cisza w eterze??? czy skurcze nadal są??

moje baki spia od pół h ,Tom poszedł w tym deszczu z Bono na spacer..a ja oragniam to i tamto i jednym okiem na bb:-p

tak patrzę na mój brzuch i stwierdzam że w ciąży chyba jestem :-D to niemożliwe że to tylko oponka:-D

a tu Mama jeszcze sernik rozdaje:-D
no widzisz..grzmiało, ziemia sie trzęsła... było taaaak przyjemnie:sorry2:
Ewcik kiedy macie płodzić córe? ..w międzyczasie:-D
Teraz będziecie się starać?

Truskaffka nic sie nie martw ,ja tez w ciąży hahahahaaaa i to z bliźniakami:-D
wstyd i hańba!!!zjadłam 3 kawałki jeden po drugim :szok::szok:
żarłok...
głodnymór...
jak zwał tak zwał-wstyd!!

mam oponę zimową a nie oponkę:sorry2:

także kochana jedz na zdrowie-w łóżku sie wytrzęsie hahahahaaaa

reklama
Gal - 2 dni przed owulką seksik był z orgazmo, a 12 godz po owu bez org bo to było wcześnie rano i myślałam, żeby zdążyć wyszykować się do pracy:-D, ale za każdym razem miałam dowcipne globulki i jeszcze brałam lacibios feminę cały cykl...
Truskafffka - dokładnie, prezencik był śliczny, a mój M prawie fruwał pod sufitem ze szczęścia, bo dodatkowo w 1 dzień świąt 25 grudnia mamy rocznicę ślubu

Do góry