reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mama05- dziekuję Ci Słonko, jesteś nieoceniona! Ekspresem się uwinęłaś :) Podaj proszę ile mam Ci przesłać kaski.

Tasha- dziekuję Ci kochana, na pewno je ograniczę znacznie , bo już nie wyrabiam zdrowotnie. Teraz juz po owu też już nie biorę tego calcium citrate z mg, wit. c, odstawiam wit. b6.
Tak najchętniej bym brała już teraz tylko globulki dowcipne, ale jeszcze nie jestem pewna z tym lactovaginolem, na ile godzin przed starankami trzeba go zastosować, aby był bezpieczny dla plemników, nie wiesz czasem?

Czarna
- dziękuję Ci bardzo:)

Truskafffka- doczekasz się doczekasz:) Ty to masz o tyle dobrze, że na Ciebie sylk działa, wiec juz innych nieprzyjaznych środków dla plemników nie musisz stosować.

Gal, dziwne z tym Twoim progesteronem, tym bardziej, że w tym cyklu brałaś przecież bromek :-( To karygodne, że żaden lekarz nie chciał Ci przepisać dupka, przecież u Ciebie może to być wóz albo przewóz i może właśnie dzięki dodatkowej suplementacji progesteronem ujrzałabyś w końcu 2 krechy na teście. A nie pytałaś na tych forach z ogłoszeniami do których linki Ci kiedyś dawałam? Ja w ten sposób zrobiłam sobie mega zapasy dupka (starczyły i na miesiące staranek i potem aż do 16 tygodnia ciąży, zostało mi po tym jeszcze jedno opakowanie, którym obdarowałam nasza Mamę :-)) i przenigdy nikt mnie nie oszukał (w podobny sposób zaopatrywałam się przez kilka lat w Logest).

Krzysiu dziś nie chciał w dzień zasnąć i strasznie teraz dokazuje ze zmęczenia, ledwo wyrabiam :-(

Gal bedzie dobrze i doczekasz sie Twojej malej slicznej coreczki wierze w to... juz niedlugo Ty, mama, truskaffka i inne dziewczyny bedziecie nam sie chwalic 2 kreskami... gdyby nie fakt, ze stoje w innej kolejnce to bym wam miejsce odstapila... :zawstydzona/y:

a co do suplementow niestety, ale mieszaja tak czy inaczej ja do kiedy pamietam mialam cykle 29 dniowe, od kiedy lykam cala liste tych pastylek to cykle mialam 30, 28, 34 i teraz nie wiem mysle ze bedzie 31 dniowy... wiec raz krotszy, raz dluzszy... no a o reszcie juz nie bede ponownie wspominac...

Piranha- no widzisz, dziwne, ale ja czułam, że jakoś nie bedzie różowo, przez ten test owu. No widzisz, sama się wkurzyłam na tych lekarzy, nie mam coś do nich szczęscia. A z tych linków co podawałaś, to jak najbardziej odzywałam się i własnie jedna z tych babek najpierw się zgodziła, podała nr konta, ja kasę przelałam, a ona się rozmysliła i napisała, że na szczęscie przeczytała czym grozi handel lekami i się wycofuje. ALe kasę odesłała z powrotem.

Martika- Słonko, kochana jesteś:) Mam nadzieję, że chociaż Tobie się uda:tak:

A ja z tej rozpaczy idę dzisiaj na siłownię, trochę się rozruszać, bo zwariuję:cool:

Gal perszingiem mi poszło bo musiałam zdążyć do 19.00 bo tak jest czynna apteka;))
kosztował 45zł-wyslę razem z paragonem;)

Pirania jak mi Cię szkoda...myślałam,że nie piszesz bo może Krzyś śpi a Ty pięknie sobie odpoczywasz..a Ty taka umęczona...tulę kochana mocno!
ehhh myślałam,że ~~~~~&&&&~~~~~nasenne z miśkiem podziałają:sorry:

Martika dzięki kochana :)
za ciepłe słowa i chęć odstąpienia miejsca-bardzo to miłe..

ja byłam pod prysznicem bo w pracy weszłam na solarium i musiałam z siebie zmyć ten zapach:sorry:dzieci zasypiają a ja idę się balsamowac bo skóra chce pić po peelingu:-p

martika , to my obie tutaj w mniejszości :-D mamy plany na chłopców
mama , serniczek super , tylko u mnie waga mnie dobija i ostatnio przestałam się ważyć ... i kupiłam sobie trochę większe spodnie:zawstydzona/y:
27 maja mam komunię Blanki , więc trochę zamieszania narazie mam , i w pracy różnie , ale dzisiaj już słońce trochę poświeciło to i humor dopisuje
z niecierpliwością czekam na ciepłą wiosnę

martika , to my obie tutaj w mniejszości :-D mamy plany na chłopców
mama , serniczek super , tylko u mnie waga mnie dobija i ostatnio przestałam się ważyć ... i kupiłam sobie trochę większe spodnie:zawstydzona/y:
27 maja mam komunię Blanki , więc trochę zamieszania narazie mam , i w pracy różnie , ale dzisiaj już słońce trochę poświeciło to i humor dopisuje
z niecierpliwością czekam na ciepłą wiosnę
no my tu w mniejszosci bo sa jeszcze 2 dziewczyny ale one maja bardzo male pociechy i na razie tylko kibicuja ;-)a ty juz dzialasz?

kate18 dobrze pamietasz urodzila sie duza bo 4360g a teraz ma 10 tyg i wazy 5100g

Aneczka ja te opaski jej zakladam jak jest cieplo i do zdjec tez

mama a co to za sernik rozdajesz moze i ja bym wziela przepis :tak:

reklama
Mama, dzięki kochana! Ano niestety, miałam dziś nawet zamiar zdrzemnąć się koło Krzysia po tej fatalnej nocy ale synuś jak widać na załączonym obrazku miał inne plany na dziś ;-) Do tego przez cały dzień odczuwam w podbrzuszu co jakiś czas takie skurczowe bóle jak przed @, mam nadzieję, że to tylko niedobór magnezu (rano miałam 2 silne skurcze w łydce) a nie nic poważniejszego. 28 kwietnia będę mieć już zapis KTG, mam nadzieję, że nie wykaże jeszcze żadnych skurczy. A Ty kiedy masz termin @?

Gal, Ty to nawet w ogłoszeniach internetowych masz kochana pecha :-(, mi dziewczyny zawsze albo odpisywały że już sprzedane albo że aktualne i szybko robiły wysyłkę.

Jejku, dziewczyny, jak ja strasznie bym chciała by Wam wszystkim udało się spełnić Wasze marzenia, tymi Waszymi starankami to z ręką na sercu przejmuję się bardziej jak swoimi!

Do góry