reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kasia ta dziewczyna z Kwestii Smaku ma taki sam mixer:)))))))
wpadaj i pozyczaj:)))))

Na Nubach sie totalnie nie znam...nie wiem jak Wy tam cokolwiek widzicie:)

daria ja w pierwszej ciazy jadlam sledzie zapiekane, zagryzalam snikersem i poijalam kubusiem. A teraz jak sobie przypomne to jaka mikstura, matko.... Odpoczywaj i relaksuj sie w PL... ale ja ci zazdroszcze, pozytywnie hehehe:-)

że jak dokładnie ?????????

Tusia-1 jajko
3 łyzki otrąb
1 łyżka serka grani
mieszasz i smażysz na patelni teflonowej bez tłuszczu:tak:

Samana nie wiem ,ale mi się wydaje ,że syn.

Mama serwujesz tutaj bardzo czesto przepyszne ciasta, podaj szybciutko na szybki i apetyczny placuszek, ja musze cos napiec na komunie.... czas mnie goni a pomyslow w glowie brak, owszem sa jakies tam tradycyjne no ale jak wyskocze z czyms ekstra to bedzie woooowww

Kasia ja najczęściej robię sernik lub murzynka :)
ale już Ci Czarodziejka podała stronkę więc na bank cos znajdziesz:tak:

Patrysia* czyli czekamy dalej...

Daria no to czekasz na Brajana ;))

....tylko sie za bardzo nie smiejcie ale moja normalna waga to 63kg a w dniu porodu waga szpitalna pokazala ....98kg. A coreczka, malutka 51cm i 3251. Bylo ciezko, doslownie wygladalam jak slooonica, no ale to pewnie sledzie, snikers i kubus...

To dziwne ale prawie nie spałam ostatniej (i nie tylko ) nocy, cały dzień był dość męczący a w ogóle nie chce mi się spać ...no ale najwyższa pora zmykać już pod kołderkę więc dobrej nocki wszystkim życzę!
tez tak mialam w ciazy, tylko potem po porodzie to sie te braki snu odezwaly z nawiazka

Jagienka piekna coreczka

Czarodziejka to przezylas straszne chwile, najwazniejsze, ze wszystko dobrze sie skonczylo, ale nie zawadzi zrobic podstawowe badania, tak dla swietego spokoju

84misia wiele z nas tutaj ma podobny problem, dlatego czasami lepiej nic nikomu nie mowic, w koncu to nasze zycie i nasze plany, moj to sie tak zagalapowal, ze ostatnio mowi o 4 haha bo powiedzialam, ze u niego to jest fajnie kazde z rodzenstwa moze powiedziec ze ma brata i siostre (bo moj maz ma mlodsza i starsza siostre i brata blizniaka ;) )

Kasiauk wspolczuje tych lepiej wiedzacych co i jak czlonkow blizszej i dalszej rodziny...mam nadzieje, ze opanuja sie i nie bede psuc swieta twojej corki...

Missbella nie przejmuj sie tym przeziebieniem wiele z nas przechodzilo rozne choroby wczasie ciazy i dzieci sa cale zdrowe, gorszy dla maluchow jest stres , nie martw sie....
kaarinka witaj i rozgosc sie :)

axarai Ty to nas oszukujesz, nie mozesz miec 20 i 17 letniego syna bo sama wygladasz na maks 25 przyznaj sie, ze Emil i Kamil to towi bracia ;) piekny zgrabny brzuszek

Andziak super, ze jestes juz po wizycie i z maluszkiem wszystko ok :) kciuki za szyjke, zeby trzymala az do bezpiecznego terminu... i za coreczke

Kinga to ja trzymam kciuki, a roznica wieku sie nie przejmuj najwazniejsze, ze nie bedzie sam :) no i gratuluje malego zdolnego pilkarza

patrysia a to do polowkowego nie daleko kciuki za dziewczynke...

kurcze czuje dzis ze mam piersi... alc...

Ostatnia edycja:
Nubek tam wyraźnie jest i jest dziewczynkowy z tym,że czytałam że nub u każdej płci na początku jest taki sam dopiero koło 12 tyg u chłopców się podnosi a u dziewczynek pozostaje na miejscu .Na Twoim zdjęciu widzę ale z mojego nic nie mogę wyczytać:no:Ja wg usg jestem w 13 tyg a wg om w 15.

witam:biggrin2:
Jak zwykle was nie nadrobie:zawstydzona/y:

Ja jeszcze 2w1.
Czuje sie juz taka slaba,ze nawet lezenie mnie meczy.
W czwartek mam wizyte.
To sie okaze,jak tam sytuacja wyglada.

Beatka,Jagienko,Aneczka-sliczne te wasze ksiezniczki:tak:
Czarodziejka-idz zrob sobie badania..
Moze to tylko przesilenie wiosenne,albo cisnienie.
Ale lepiej dmuchac na zimne.
Andziak-fajnie,ze wizyta udana.Ja mocno wierze,ze nosisz pod sercem corcie.
Axarai-slicznie wygladasz, ciaza ci sluzy.
A jesli moge spytac,to do jakiego rejonu Niemiec sie przeprowadzasz????
Bo jak blisko,to zapraszam na kawke;-)

Za wszystkie trzymam mocne kciuki &&&&&&&&&&

Pozdrawiam:)****

reklama
....tylko sie za bardzo nie smiejcie ale moja normalna waga to 63kg a w dniu porodu waga szpitalna pokazala ....98kg. A coreczka, malutka 51cm i 3251. Bylo ciezko, doslownie wygladalam jak slooonica, no ale to pewnie sledzie, snikers i kubus...

powiem ci ze ja tez teraz tak jem i np tyje wiecje niz w pierwszej ciazy :)

Do góry