Hej Babeczki
)
Miałam do nadrobienia ponad 20stron

od wczoraj próbowałam coś napisać, ale końca postów nie było widac....
Kosmomasz super zdrowe podejscie, choc po tym co opsialas to na pewno bylo Ci bardzo cięzko.... Ciesze sie , że już jest ok i oczekujecie wszyscy na synusia

a z imieniem tez tak mialam ze dopeiro jak synek sie urodzil go nazwałam

))
Andziak, Piranha...współczuje takich pzrezyc my tez z rodzicami(moimi)mieszkamy ale mamy cale pietro dla siebie osobna kuchnia łazienka, niestety wejscie jest wspólne, no ale sie zaczelismy budowac 20km oddalonego

) i M calymi dniami jest na dzialce i nocuje u swoich rdzicow bo mieszkaja niedaleko wiec my od jenych do drugich pojdziemy

))ale juz bedzie inaczej bo bedziemy u siebie i jak nie bede miala ochoty nikogo widziec to po prostu zamkne sie w swoim domku

))
Beatko, ale Hanusia jest słodziutka

)) Jaka radosna z niej dziewczyneczka

))
Didio, nooo jaki brzusio

)) a kącik dla melutkiej przeslodki!!!!
Tasha, ja tez zamierzam prosic o rade w sprawie wybrania odpowiedniego kolorku, ale chyba sie wstrzymam jak beda te pedzle

))
Gal, Kinga.... moje kciuki sa nieustannie zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Samana, Andziak musicie uwierzyć, że macie pod serduszkiem córeczki!!!!:*** I jakos nie wierze w te testy...
Mama...???
Nullka ????
Dziewczyny,jesli chodzi o te ropiejące oczka...to niestety takie zapalenie spojowek pojawia sie przed tym rumieniem zakaznym-u mnie sporo dzieci tak to prechodzilo, oby u Was obyło się bez:***
Chciałabym każdej cos nap, ale mamy maniane w domu - maly od wczoraj znowu na antybiotyku;((( ma zap.krtani i gardla mówic nie moze...katastrofa...ile on moze chorowac????;//
chcialam cos jeszcze napisac....zapomnialam tyl tego... Moc Buziaków;****