reklama
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dzieńdobry wieczór Wam, witam się podczas oglądania filmu na PRV1 (nawet fajowy) i jednoczenym uzupełnianiu wykresiku na 28dni (musiałam stworzyć nowy profil)
a poza tym..eeee..nie będę marudzić..no ale liczę że może w końcu jakaś iskiereczka się stanie i może wygram jakąś sumkę w totka? nie chcę wiele..na badania jedynie
i na rowerek dla synala..tak mu się spodobał,chciał zabrać dziewczynce na placu zabaw,aż mi go żal było,tak to już jest gdy się chce najlepiej dla swojego dzieciątka
Beatkama racje, u nas pogoda istna porażka..
Aniaoj tez bym się połozyla do szpitala..aby odpocząc, hihi,choć to złudne, bo pamiętam pod koniec ciąży byłam 2 tygodnie w szpitalu i porażka,niewyspanie okropne,bo budzili 1000razy,w ciagu nocy,w dzień..koszmar
Dorotko, śliczny ten Twoj synalek
a poza tym..eeee..nie będę marudzić..no ale liczę że może w końcu jakaś iskiereczka się stanie i może wygram jakąś sumkę w totka? nie chcę wiele..na badania jedynie
Beatkama racje, u nas pogoda istna porażka..
Aniaoj tez bym się połozyla do szpitala..aby odpocząc, hihi,choć to złudne, bo pamiętam pod koniec ciąży byłam 2 tygodnie w szpitalu i porażka,niewyspanie okropne,bo budzili 1000razy,w ciagu nocy,w dzień..koszmar
Dorotko, śliczny ten Twoj synalek
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Kasia, to prawda,że chciałoby sie dla swojego dzieciaczka wszystko co najlepsze, ale nie zawsze sie tak da 
najważniejsze aby maluchy były zdrowe, a na reszte znajdzie sie jakiś sposób
a o jakich badaniach piszesz ??? 
Medio, DorbranoC, kolorowych snów Tobie i wszystkim staraczkom i tym wystaranym

Medio, DorbranoC, kolorowych snów Tobie i wszystkim staraczkom i tym wystaranym

kasia_2005
Jarzębinkomówię o wszystkich badaniach,hormonkach..bo coś jest nie tak skoro ponad rok starań
Hej Dziewczyny!
Powiem Wam że sama nie wiem jakie badania, tak mnie zaskoczyła że nie zapytałam. Na pewno wszystkie podstawowe a czy jakies jeszcze to nie wiem ale Was poinformuje jak tylko cos się będzie działo. Troche miałam problemnów w ciązy obnie zakończone cesarką a w pierwsze operacja w 16 tc a potem nadciśnienie z którym leżałam 1,5 miesiąca w szpitalu, leżec tyle to masakra, ale cóż ....trzeba było. Przy porodzie bede miałam już 35 lat więc na pewno wysla mnie na prenatalne bo w tym wieku to obligatoryjne. Gdyby ten szpital był na dłuzej to pewnie jak zwykle bym się zapierała nogami i rekami ale 3 dni szybko miną i nawet nie zdążę odpocząć, tym, bardziej że biorę ze sobą wszystkie zaległości.
Powiem Wam że sama nie wiem jakie badania, tak mnie zaskoczyła że nie zapytałam. Na pewno wszystkie podstawowe a czy jakies jeszcze to nie wiem ale Was poinformuje jak tylko cos się będzie działo. Troche miałam problemnów w ciązy obnie zakończone cesarką a w pierwsze operacja w 16 tc a potem nadciśnienie z którym leżałam 1,5 miesiąca w szpitalu, leżec tyle to masakra, ale cóż ....trzeba było. Przy porodzie bede miałam już 35 lat więc na pewno wysla mnie na prenatalne bo w tym wieku to obligatoryjne. Gdyby ten szpital był na dłuzej to pewnie jak zwykle bym się zapierała nogami i rekami ale 3 dni szybko miną i nawet nie zdążę odpocząć, tym, bardziej że biorę ze sobą wszystkie zaległości.
U nas dzis od rana lało jak z cebra, ale pojechaliśmy na wystawki w sumie po to że by kupic dzieciom jakiś zabawki do ogrodu, głównie chcielismy zjeżdżąlnię, a wrócilismy z krzesłami do salonu, ale zjeżdżalnie mam upatrzoną i kupię za tydzień.
Pozdrowionka dla wszystkich i miłej nocki:-)

Pozdrowionka dla wszystkich i miłej nocki:-)
kasia_2005
hihi,nie ma to jak zakupy
))
Aniu,pochwal się później zjeżdżalnią,bo też szukam jakieś fajnej.
Eeee..3dni w szpitalu to relaks-oczywiście jeśli nic poważnego a po prostu badania.Będziesz miała wszystko na miejscu a nie bieganko po lekarzach i przychodniach
Dobrej nocki
Aniu,pochwal się później zjeżdżalnią,bo też szukam jakieś fajnej.
Eeee..3dni w szpitalu to relaks-oczywiście jeśli nic poważnego a po prostu badania.Będziesz miała wszystko na miejscu a nie bieganko po lekarzach i przychodniach
Dobrej nocki
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam !!! ;-)
a teraz w Poznaniu świeci ślicznie słoneczko i jest całkiem przyjemnie i Wam też życze przyjemnej niedzieli

Medio i jak tak lepiej ??? minęło ????
Beatka, a jak dzisiaj u ciebie ??? tempka w normie na II kreseczki ????
miłego
a teraz w Poznaniu świeci ślicznie słoneczko i jest całkiem przyjemnie i Wam też życze przyjemnej niedzieli

miłego

Medio
Fanka BB :)
Jarzębinko dziękuję już troszkę lepiej, choć nadal mam podwyższoną temperaturkę.;-), a co u Ciebie słychać?witam !!! ;-)
miłego![]()
Baetko jak tempka, co porabiasz dziś kobitko?;-)
reklama
Cześć laseczki
Dziś temp nie mierzyłam i wczoraj też nie.....;-)
Kasiu kurcze znam to uczucie takiej bezsilności, kiedy chcesz coś kupić dziecku a nie możesz....;-)
Medio, Jarzębinko co u was?????? Jak spędziłyście dzień??????
My byliśmy na spacerku i na placu zabaw, a potem odwiedziny u mojej mamy.....;-)
Dorotko jak się czujesz?????
Aniu dbaj o siebie i miłego wypoczynku w szpitalu.....;-)
Kasiu dziś było odrobinę cieplej....hahaha.... może wkońcu wiosna u nas zawita????
Dziś temp nie mierzyłam i wczoraj też nie.....;-)
Kasiu kurcze znam to uczucie takiej bezsilności, kiedy chcesz coś kupić dziecku a nie możesz....;-)
Medio, Jarzębinko co u was?????? Jak spędziłyście dzień??????
My byliśmy na spacerku i na placu zabaw, a potem odwiedziny u mojej mamy.....;-)
Dorotko jak się czujesz?????
Aniu dbaj o siebie i miłego wypoczynku w szpitalu.....;-)
Kasiu dziś było odrobinę cieplej....hahaha.... może wkońcu wiosna u nas zawita????
Podziel się: