reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Merylin &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę :tak:

Natusia ahh mówię Ci...ale cóż..liczę ,że tamte działania wystarczą bo cóż mi zostało:confused2:
a jak tam tata i synek????

Patrysiak i ja gratuluję rosnącego domku:tak::-)

Pirania,Gal,Truskaffka,Bella,Tusia,Czarna ????????????????? co u Was??

reklama
hej wam

u nas tez domek pobudowany terz w srodku robimy instalcje i tynki

pirania piekne sa te twoje storczyki

własnie zaczął mi sie okres płodny a maz mowi ze na razie odpuszczamy za jakies dwa miesace dopiero normalnie mam go dosc

moj pawciu dzis konczy 2 latka a sam mowi ze ma 3

andziak ja tam tez sadze ze rowija sie w tobie dziewczynka

mama tak z chłopami bywa trzymam kciuki by tamte staranka poskutkowały ciaza.

dido gratuluje córeczki

milego dnia wam zycze i wieczora tez
zmykam bo zaraz chrzestna do małego przyjdzie :)

Cześć babeczki!

Co do mnie to wczoraj były jednak przytulanki, sluzu było mniej niz w dzień, ale jednak baaaaardzo wilgotno. Zobaczymy co z tego będzie, dzisiaj jeszcze powtórka:-)

Natusia- dziekuję Ci Słonko, no własnie ten brak już czasu u mnie, lekki hardcord, ale co tam:rofl2:

Truskaffka- ja widzisz z natury mam zawsze dużo śluzu(pewno stąd mam 2 chłopców), a te ziółka niestety mi go jeszcze poprawiają( z tego względu piłam je wczęsniej tylko 1 raz)

Tasha- orgazmo oczywiście wstrzymane, napracował się tylko M;-), dziękuję serdecznie za kciuki:tak:
JA widzisz mam słabą przemiane materii , stad szybko tyję, ale Ty to laska jesteś i taką zostniesz:-)

Noemi- dziekuję bardzo, a bransoletkę mam rzemieniową z koralikami i logo:tak:

Anadziak- wg mnie wystawał owszem, ale nub, przecież dziwczynkowy też odstaje, rozumiem Cię doskonale jak się czujesz, ja tam wierzę , że jest dziewuszka na pewno:tak:

Patrysiak- kochana dziekuję z całego serca za kciuki:tak: i ja Tobie też życze coby domek szybko rósł i oczywiście aby w pracy ułozyło się pomyslnie:tak:

Mama05- ach te chłopy, oj potrafią czasem ciśnienie a co najgorsze prolaktyne podnieść:tak: Ja cos dzisiaj nie kumata, a Ty wczoraj rano 14dc nie działałaś, czy to wtedy musiałaś szybko wstać? Tak czy tak ogromniaste kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&, bardzo bym chciała aby Ci się w końcu udało:tak:

Merylin- dziewusia jest jak nic:tak:

Kinga- przyjemnej podrózy:-)

Piranha- haloooooooł!!!

Aguska- ściskać 2latka ;))
a mąż co?????czemu za 2 m-ce??? :eek:

Gal no hejka ;))
my działaliśmy w 11 i 12d.c. i wtedy leżałam bo to wieczorem było więc spoko...a wczoraj w 14d.c. działalismy ok.11.oo i po działaniu po 5 minutach leżakowania zeszłam na dół-dzieci ,wiadomo-i czułam ,że strumyk płynie z wolna........
więc nie wiem czy chociaż 5 ~~~~o zostało;/;/
a wieczorem nic nie działaliśmy bo miałam foch i po 21.00 poszłam spać.
dziś mój mi smsy pisze i chce działać ,ale ja ochoty nie mam...;/

Ostatnia edycja:
Mama05- ano to szkoda, ze tak wczoraj to wszystko wyszło i rano i wieczorem, ale miejmy nadzieję, że te chłopaczki z 11 i 12dc doooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooleciały:tak: Musi się udać, no musi!

Truskafffka- no to powodzenia i za wczoraj i za dzisiaj!:-)

reklama
no ja dziś z pracy do pracy, nie ma zmiłuj...

Gal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;)
Mama ja nie wiem nawet czy owulka będzie..ale też dziergam...
mówisz że ci mało...oj uważaj bo jak znów walnę posta życia to będziesz miała dość:-D
Piranha ...gdzieeeee jeeesteś??

Do góry