reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć laseczki

Kasiu a ty już wiesz co będzie????? Chłopak czy dziewczynka????

Kasiu2005 spokojnie, pewnie razem będziemy tu bimbać jeszcze jakiś czas....:-( U mnie dziś temp. 36.8C więc spada, test I ale dopiero w poniedziałek powinna przyjść @. Ale temp. spada więc lipa.... co zrobić, samo życie.

Medio robiłaś test ciążowy czy owulacyjnym?????

Dorota kupie w poniedziałek to magiczne ziele.

A u nas pada deszcz, jest zimno i okropnie.

reklama
jak sie nie dzieje, to nie dzieje, a jak zaczyna to już z impetem :tak::-D:laugh2:

Medio gratulacje

Dorotka, a synek napewno się zaaklimatyzuje i szybciutko nawiąże kontakt z rówieśnikami i jezyk załapie, w takim wieku to mu szybciutko pójdzie :tak: ostatnio zazdrościłam Ci wycieczki nad ocean, a teraz w weekend mąż zabiera mnie nad morze:tak:, niespodzianka :-D dziecko już wywiózł do dziadków więc pojedziemy sobie sami do Sopotu;-) a te co mieszkają w okolicy niech zdradzą jaka tam jest pogoda ????

Beatko, ale @ jeszcze nie przyszła, to czekamy nadal :tak:

Stokrotka, Anka, Kasia, Kasia_2005 i Ewcia ???????? pozdrawiam serdecznie :laugh2: miłego popołudnia

Jarzębinko no proszę, super, że z mężem sami pojedziecie. To się będzie działo:-p:-D
Beatko kup, kup będzie super ;-)
Kasiu poradzi sobie, a przy okazji ja nowych słówek się może nauczę :-) Widzę, że awatorek zmieniłaś

Jarzębinko w Sopocie jest zimno i wietrznie, polecam się ubrać na cebulkę. Na Molo teraz wejdziecie za friko, ale teraz tam nieźle was wywieje....;) ubierz więc ciepłe gacie....;-) Z parkowaniem auta będzie problem, bo tam mało parkingów. Życzę wam udanej wyprawy, no i zabierz ciepły sweterek...;-)

Kasiu ale mamy pogode, co????

Medio Ty żyjesz, czy patrzysz cały dzień na ten test....;-) ??????

Dorota oj kupię....;-)

Jarzębinko w Sopocie jest zimno i wietrznie, polecam się ubrać na cebulkę. Na Molo teraz wejdziecie za friko, ale teraz tam nieźle was wywieje....;) ubierz więc ciepłe gacie....;-) Z parkowaniem auta będzie problem, bo tam mało parkingów. Życzę wam udanej wyprawy, no i zabierz ciepły sweterek...;-)

Kasiu ale mamy pogode, co????

dokładnie, ja kocham Sopot..ale nie polecam w najbliższych dniach. Pogoda do bani,no chyba że naprawdę ciepło się ubierzesz a po spacerku na molo wybierzesz sie na jakiegoś grzańca,ostanio mojemu synkowi zdmuchnęło wiatraczek,tak wiało. Kiedy w końcu będzie prawdziwa wiosna.

Ja zaopatrzyłam się dziś w wiesiołek..aby mieć dobry poślizg,bo już się skończyło, kolejne ziółko to castangus, może ukoi trochę nerwy i stresiorek,a naczytałam się o tej magicznej kombinacji i że tak dziewczyny fasolkują, zioła nie zaszkodzą..i działamy dalej.

beatkodo poniedziału to jeszcze trochę,wiec czekamy dalej

:-)działo jak działo, nie ten czas i nie ta pora :tak::-D:tak: a ciepłe ciuszki bierzemy, w razie co spedzimy czas w hotelu, i popatrzymy na Sopot, zobaczymy :tak: a najpierw pozwiedzamy Gdańsk, a co jak juz tam bedziemy to trzeba skorzystać :tak:

miłego weeekendu i do usłyszenia w poniedziałek :tak::-);-)

Jarzębinko miłego weekendu :-)
Kasiu niezłego poślizgu :-p:-D;-)
Zapraszam po raz kolejny na blogaska do galerii. Dołączyłam trzy filmiki: jeden z tańcem wojownika i dwa z nowym, żywym nabytkiem hihi. Krótko pisząc zapraszam do zapoznania Leosia :-):-):-)

Czesc

Kasiu pogoda porazka, ale dzis jest sloneczko....;-) A testowac nie bede o 6-00 temp byla 36.5 a o 7-00 @ sie rozszalala.

Milego dnia- Dorota ide kupic te zielsko....;-)
jestem zla, wieczorem cosik naskrobie,.....;-)

Cześć laseczki

Medio robiłaś test ciążowy czy owulacyjnym?????

.
Beatko ciazowy firmy BOBO TEST.
Ale wczoraj mialam przeboje, bo tempka niewiele spadla(czwartek 38,3. piatek 38, dzis 37) i test wyszedl negatywny, i juz bylam smutna i wogole:-p, a tu dzis patrze tempka 37, zrobilam test QUICK VUE i pozytywny:tak:, niedowierzalam i powtorzylam PINK TEST i tez pozytywny:-).

reklama
no mi to nie wyszło..ale ja jestem wyjątkiem i pewnie zostanę tu do końca niezafasolkowana :(
Kasiu ja poprostu odpuscilam w tym cyku wszystkie planowania plci, tylko z kalendarza wychodzila mi corcia.Bralam wiesiolek, z pare dni. A tak poza tym to nie unikalam orgazmu jak w ostatnich starankach.;-)
Kasiu ja mocno za Ciebie trzymam kciuki;-)

Do góry