reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:)

Upalisko upalisko ale niech jest jest :))

Dzisiaj do cioci na ogród(ma piekny)zrelaksować się:))

Dziękuje:)

KOCIATKA to ja ci GRATULUJE!!!betka wyszła to nic jak sie cieszyć:D
KINGA super masz kibica:))ja musze tez obciać moje smyki bo jak widac np.u Domisia włosie zarosłe na główce :p ps.wiesz co u BERSHKI jak chłopcy?

reklama
Hej Dziewuszki!!!;***

My zaraz nad morze się szykujemy, upał nieziemski już 25st a ma być sporo więcej. Mały o niczym innym nie mówi;)))

Ja mam wakacje!!!;) wczoraj zakoczenie roku, wielki bukiet kwiatów pachnieee mi;))) No i prezenciki dostałam bardzo pamiątkowe! ale nie bede zanudzac;))

Patrysia, Kinga, ale super chłopaczki!!!;*

Piranha,
ale z Kai ciężki zawodnik w spaniu...jej, oby jak najszybciej sie przyzwyczaiła do rytmu dnia i spała jak aniołek !!;**
A od pon. na pewno bedzie Ci ciezko, ale kochana jestesmy z Toba i ciąże przetrwalas i porod wiec pomysl sobie, że to pikus;)))

Mama, rozumiem ale i tak smutnoo tu bez Ciebie...jak i bez Gal,... Dziewczyny odzywajcie sie chociaz zcasami...a kto ma nr do Dziewczyn napiszcie nieraz sms i dajcie znac co u Nich:) ja wierze, że juz niedlugo wkleją tu test z IIkreseczkami;***

kociatka, nie stersuj sie! Bedzie dobrze slnonce, powtorz bede w pon zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czarodziejko, jak dobrze ze to byl tylko wirus a nie żadna angina,ale teraz w powietrzu sporo tego świństwa! A wakacje się wam zapowiadają....jej tylko pozazdrościc;****

Noemi, ale jesteś przygtowana....zazdroszcze ... z tego musi byc dziewczynka!!! trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Marzycielko,
a ty co??? opuszczasz szeregi?? czemu sie nie odzywasz?? ojjjj nie ładnie...

Trusfaffcia, ty pracoholiczko;))) co slychac???;*

Ladies, należy jesc ciepłe posiłki;)))

WSZYSTKIM BEZ WYJĄTKU MIŁEGO WEEKENDU!!!;***

<u nas jak może być planowanie to m nie ma.... no a sama nic nie zdziałam:-Dhihi>

algarve-plaza.jpg

hejka babeczki
Ja na chwilke:))))
Pieknego weekendu!!!!

Czesc dziewczynki :-)

.....i znowu deszcz. Jak ja wam zazdroszcze tego sloneczka :tak::tak::tak:. Umykam dzis do fryzjera, solarium i na depilacje brwi. Niby dzien ma byc moj, ale zostawiam domek czysciutki a w nim core i M, no ale wroce i pewnie chwyce za scierke, odkurzacz.... i zaczne od sprzatania...
Jak wasze dzieci maja super, juz wakacje a u nas jeszcze szkola...

Czarodziejka ale bedziesz miala super wakacje. Ja nigdy nie bylam we Wloszech dlatego bede czekala jak wrocisz i cos napiszesz.
Ja zakochana jestem w Hiszpani i te wakacje tez tam mialy byc, no ale komunia, 2 x PL, to juz duzo i wybralismy wakacje dla cory w PL, niech dziadkowie naciesza sie wnusia:-)

Daria, Martika, Axari pisalyscie o proszku do prania dla baby... ja uzywalam Persil z bobaskiem w tabletkach a plyn do plukania bialy lenor, ale tak robilam tylko do 3 m-ca, pozniej przeskoczylam na proszek jaki mialam w domu

Andziak gratulacje zdolnych chlopaczkow. Powinnas byc bardzo szczesliwa no i dumna:-)

Kinga no, no, Filip kapitanem druzyny :-) super, zloz mu gratulacje i przybij piatke od ciotki. Powiedz ze bede mu caly czas kibicowala. Ja uwielbiam jak dzieci graja w pilke, moj M tez gra ( tego u niego nie lubie, bo wtedy ginie na cala sobote, a w tygodniu na trening), moja cora tez jest w druzynie futbollowej dziewczyn. A co do jego fryzury to jest cool.
Nikogo nie sluchaj odnosnie bolu, kazdy przezywa i odczuwa wszystko inaczej. Pamietaj, ze my tutaj bedziemy w ten wazny dzien cie wspieraly a ty jestes twarda i dasz rade :-)

Neomi ja na temat tempki i owul to jestem zielona, dlatego wspaniale ze Piranha juz ci pomogla:tak:

Czarna
srednia cory super, gratki dla niej, no to teraz super wakacje musza byc :-)

Patrysia alez ty masz super chlopcow. Ciacha z nich juz sa a co dopiero za kilkanascie lat???? wow;-)

Piranha co do pepka Kaji, to ja napisze to samo co lejdis, ja tez niczym nie smarowalam, mimo iz mama z PL przywiozla cos tam, to jednak nie uzywalam i po kilku dniach odlecialo. Mam nadzieje, ze u malutkiej tez juz wkrotce odpadnie :tak:

Kociatka beta jest no to czas cieszyc sie fasolka :-):-)

Natusia
zazdroszcze tej waszej pogody, lap sloneczko jeszcze dla mnie i wypoczywaj nad pieknym naszym morzem.

Dziewczynki dla kazdej zycze milej soboty

hejka

oczy mi się kleją, walnęłabym łebek na biurko
laugh.gif
no ale nie dam się, nie ma czasu na spanie. Zaraz kończę pracę, chłopaki już po mnie jadą i ruszamy w siną dal do znajomych, mamy 2,5h trasy to może się zdrzemnę
laugh.gif

Miłego weekendu!!!

P.S...sorki że tak ostatnio wpadam i wypadam...ale obiecuję poprawę po weekendzie ;)

buziaki dla wszystkich :)

Hejka!

Noemi
, czyli stawiam że owulka będzie u Ciebie w okolicy niedzieli, Twój plan jest bardzo dobry :tak:

Patrysiu
, ślicznych masz synków, super rodzinkę tworzycie, extra fotki.

Kinga
, ból rzecz względna a jak człowiek pomyśli o tym jaki może być radosny skutek tego zabiegu to już w ogóle ból nie ma żadnego znaczenia. Ile to ja się naczytałam na internecie przed różnymi zabiegami jak to strasznie będzie boleć a zawsze okazywało się, że to jakieś panikary pisały :-) Podobno czasem przy HSG podają znieczulenie. A z synka super przystojniak, strasznie mu pasuje nowa fryzurka.

kociatka
, a w którym dc miałaś owulkę?

ladies, ja mam po prostu traumę po zapaleniu pępka u synka (było groźnie) i spędzeniu z nim 2 tygodni pod kroplówką. Muszę sobie sprawdzić za jakiś czas D-Dimery, mam nadzieję, że spadły poniżej 500. A obniżenie pH zmniejszy automatycznie jakość śluzu. :tak: Posiłki mają być gorące. A mój synek też nie chciał spać w łóżeczku, usypiał również tylko przy cycu albo na rękach a odłożony momentalnie się budził i płakał ...przy jednym dziecku to jednak pikuś, kładłam go sobie na kolanach i odpalałam TV :-) albo zasypiał na łóżku przy piersi a ja również ucinałam sobie drzemkę :-), teraz z dwójką dzieciaczków to niestety nierealne. Człowiek narzekał na brak czasu jak miał jedno dziecko a teraz uważam, że był to pikuś, pewnie tak samo o dwójce dzieci mówią Ci, którzy mają ich trojkę albo więcej ...jak to jest dziewczyny? :-D

natusia
, dzięki kochana!

hello:-)

właśnie małego uśpiłam... ehhh.. padnięta jestem. Pojechałam z nim przed 9 do koleżanki, która ma domek z ogrodem, wystawiła dzieciom basen... a ja myślałam, że padnę na twarz, bo na słońcu to ze 45 st jest! wróciłam do domu, wzięłam prysznic, bo normalnie aż oddychać się nie da,. ja się zastanawiam, jak ja wytrzymałam będąc w ciąży z Marcelkiem, gdzie jeszcze gorsze upały były.. dobrze, że dzidzia zimowo-wiosenna będzie:-D

kociatka czemu się martwisz? przecież 173 to ładna beta, wcale nie wysoka.. ja miałam w środę 407, a w piątek 1102.. tyle, że mam dłuższe cykle

pirania jak sobie radzisz?? jak piersi? mam nadzieję, ze jest choć odrobinę lepiej

czarodziejka o jakbym chciała znaleźć się w takim miejscu które wkleiłaś:-D

kasia, daria, merylin, axarai nam na przykład alergolog powiedział, ze u dzieci do 3 roku życia trzeba używać proszków specjalnie dla dzieci przeznaczonych, nie tych dla dorosłych...

witam
U nas zar leje się z nieba, pogoda super
Truskafffka możemy sobie podac reke w kwesti nawału pracy, u mnie kocioł pracy dalej trwa, chociaz w weekend troche odpuszczam
Piranha u mnie jest tak, ze im wiecej mam na głowie obowiazków, tym bardziej jest zorganizowana i potrafie wiecej wygospodarowac czasu dla siebie, smieje się że u mnie jest w domu wojsko tylko ja nim ządze
Partysia slicznych masz chłopców
Kinga nie słuchaj koleżanki bo każdy inaczej ból odczuwa, a Fili super chłopiec pare razy patrzyłam na zdjęicie i nie mogłam sie napatzryc
Nastusia, Czarodziejka zazdroszcze Wam wyjazdów bo ja w tym roku nic nie planuje
Mnie tez strasznie smutno ze mama nie bedzie sie pojawiac, strasznie lubiłam jej optymistyczne posty, ale tez ja rozumiem i mam nadzieje, ze wróci do nas.
Wszystkim życze miłego weekendu

Ewcik termin bedziesz pewno teraz miała tak jak ja z alanem ( miałam na 29-02 ale urodził sie 20-02),
Andziak gratule bardzo zdolnych synków !!!!!!

reklama
hej babeczki, witam weekendowo!!!

Pirania - jak Ty sobie kochana radzisz??? a w wózeczku Kajka śpi??? jak znosi ten upał??? i jak Krzysiu???
Ewcik - beta pięknie przyrasta, więc życzę Ci kochana spokojnych i radosnych 9 miesięcy:-)
Natusia - zazdroszczę wyjazdu nad morze;-), oj dałabym Ci mój brzuszek na 2 tygodnie do ponoszenia i pojechałabym za Ciebie:-D
Czarodziejko - super wakacje Wam się szykują!!!:-)
Kociatka- beta ciążowa, zrób powtórkę i będzie si:tak:

byłam u ortopedy, mam wskazanie do cc przez rozejście kości spojeniowych, mam zaciskać nogi i donosić niunię do końca 36 tyg, więc może na początku sierpnia już się rozpakuję... a krocze boli coraz bardziej... przyszedł też wynik echa serca Soni i niby wszystko jest w normie ale muszę powtórzyć badanie za 4 tyg i wyznaczyli mi termin na 30 lipca...

pozdrawiam serdecznie i życzę udanego weekendu a dla szczęśliwców udanego urlopu!!!:-)

Do góry