Czesc dziewczynki :-)
.....i znowu deszcz. Jak ja wam zazdroszcze tego sloneczka

. Umykam dzis do fryzjera, solarium i na depilacje brwi. Niby dzien ma byc moj, ale zostawiam domek czysciutki a w nim core i M, no ale wroce i pewnie chwyce za scierke, odkurzacz.... i zaczne od sprzatania...
Jak wasze dzieci maja super, juz wakacje a u nas jeszcze szkola...
Czarodziejka ale bedziesz miala super wakacje. Ja nigdy nie bylam we Wloszech dlatego bede czekala jak wrocisz i cos napiszesz.
Ja zakochana jestem w Hiszpani i te wakacje tez tam mialy byc, no ale komunia, 2 x PL, to juz duzo i wybralismy wakacje dla cory w PL, niech dziadkowie naciesza sie wnusia:-)
Daria, Martika, Axari pisalyscie o proszku do prania dla baby... ja uzywalam Persil z bobaskiem w tabletkach a plyn do plukania bialy lenor, ale tak robilam tylko do 3 m-ca, pozniej przeskoczylam na proszek jaki mialam w domu
Andziak gratulacje zdolnych chlopaczkow. Powinnas byc bardzo szczesliwa no i dumna:-)
Kinga no, no, Filip kapitanem druzyny :-) super, zloz mu gratulacje i przybij piatke od ciotki. Powiedz ze bede mu caly czas kibicowala. Ja uwielbiam jak dzieci graja w pilke, moj M tez gra ( tego u niego nie lubie, bo wtedy ginie na cala sobote, a w tygodniu na trening), moja cora tez jest w druzynie futbollowej dziewczyn. A co do jego fryzury to jest cool.
Nikogo nie sluchaj odnosnie bolu, kazdy przezywa i odczuwa wszystko inaczej. Pamietaj, ze my tutaj bedziemy w ten wazny dzien cie wspieraly a ty jestes twarda i dasz rade :-)
Neomi ja na temat tempki i owul to jestem zielona, dlatego wspaniale ze Piranha juz ci pomogla
Czarna srednia cory super, gratki dla niej, no to teraz super wakacje musza byc :-)
Patrysia alez ty masz super chlopcow. Ciacha z nich juz sa a co dopiero za kilkanascie lat???? wow;-)
Piranha co do pepka Kaji, to ja napisze to samo co lejdis, ja tez niczym nie smarowalam, mimo iz mama z PL przywiozla cos tam, to jednak nie uzywalam i po kilku dniach odlecialo. Mam nadzieje, ze u malutkiej tez juz wkrotce odpadnie
Kociatka beta jest no to czas cieszyc sie fasolka :-):-)
Natusia zazdroszcze tej waszej pogody, lap sloneczko jeszcze dla mnie i wypoczywaj nad pieknym naszym morzem.
Dziewczynki dla kazdej zycze milej soboty