reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewcik - ginka stwierdziła, że owu pewnie miałaś 19 czerwca a tak naprawdę musiała być ok 12-14 czerwca, czyli ciąża wg ginki jest 4 tygodniowa a powinna być 5 tygodniowa...ale to nic, u mnie nie zgadzały się 2 tygodnie a teraz jest wszystko ok i się wyrównało, więc na pewno będzie dobrze, oszczędzaj się kochana i uważaj na siebie i maluszka, zobaczysz, że na następnej wizycie już będzie dobrze!!! najważniejsze, że jest ciąża i rośnie!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Witam wieczornie:)
Dziewczyny ale u nas burze...a dzis to taka przeszla i grad wielkosci pilek do pingponga -padal...taki byl huk jak te lodowe kulki uderzaly w dachy domow!!! ludzie chowali auta zeby blachy nie powgniatalo..Dawno juz nie widzialam czegos takiego...
Burza jest nadal lecz nieco spokojniejsza...zrobilo sie tez chlodniej..no ale co bedzie w nocy dopiero sie okaze:)

Piranha- Puk Puk
Ewcik nie martw sie, uwazam podobnie jak dziewczyny..te pomiary sa orientacyjne!!! zobaczysz ze wszystko bedzie ok. Przeciez ginka nie mowila ci nic zeby bylo cos niepokojacego?!!!!

Andziak najwaznijesze zeby nie padalo..ale faktycznie nad morzem chlodniej niz tu u nas...odpoczywaj:D

Ciekawe jak tam Kosmopolitan????

Ostatnia edycja:
Andziak wszystkiego co Najlepsze Kochana!!! Odpoczywaj;)))

Ewcik, skarbie nie martw sie! Z naszymi kciukami córcia ładnie podrośnie i 31-go bedzie wszystko si!!!!;***

Czarodziejko,
u nas w zeszłym roku była taka burza i połowe osób właśnie ma przez tto wgniecione dachy samochodów!!! masakra... A jak chłopcy to przechodzą? Synek b.sie boi burzy.

Piranha, jak sie czujesz słońce???

Truskafcia, a dokad jedziecie na wakacje?

Tasha jak sie trzymasz?;)

Kinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&& odezwij sie koniecznie!!!:*

A ja żyję jakby był week i czekam, kiedy do pracy pójde...jestem zakręcona;)

No i u mnie test owu negatywny....tak jak 2 dni temu ładnie była kreska widać, to teraz mikro czyli negatyw... < krecha robi sie ciemniejsza wiec moze jutro bedzie owu? Jak tak to w czw. sie staramy...>
Ale m nie ma bedzie w czw wiec super cykl stracony....:(

Ale mam ładne kreski na oczach zrobione permanentnie wiec jestem happy:))Robiłam 2 lata temu-dzis poprawiałam, jak dla mnie rewelacja każdemu polecam!

Dziewczyny sory za niedyskretne pytanie, ale czym golicie okolice bikini? Ja sie zastanawiam nad laserem....choc to kosztowne i pewnie bolesne ale mam dosyc....;// wgl latem...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kochane

cały czas mnie podbrzusze pobolewa, do tego żołądek z nerwów.. po nocach nie śpię, budzę się o 4 i koniec-leżę i myślę..

tasha ginka to liczyła tak, że od wczorajszej daty odjęła 2 tygodnie, i wyszło jej, że owu była 19 lipca, mówi, że nie ma opcji, że wcześniej.. no a my się wtedy nie staraliśmy, więc to nierealne.. chyba zrobię tak, że za 2 tyg pójdę do lekarza na nfz /i tak chce do niego chodzic ewentualnie w ciąży, żeby mieć badania za darmo, plus do mojej ginki prywatnie/. kochana, ja biorę dupka 2x1, dostałam jeszcze receptę na 3 opakowania

kochana, Ty już 32 tydzień dzisiaj:szok:kiedy to tak zleciało????

czarodziejka no niby nie mówiła, ale zaniepokoiło mnie to że według niej ta owu 19 była i nie ma opcji, ze wcześniej

natusia dzięki, mój M też mi powtarza, że mam się nie stresować, bo czasem takimi myślami można złe rzeczy przywołać, ale to silniejsze ode mnie.. co do bikini to golę maszynką jednorazową z użyciem pianki do golenia dla kobiet;-)

Ostatnia edycja:
Ewcik , nie martw się , taka różnica to naprawde niewiele , a mnie się wydaje że nie da się tak na 100% stwierdzic kiedy owu była. Też bym poszła do drugiego gina tak jak ty. :)
natusia , u mnie i tempka jakaś taka wyrównana i testy nie wychodzą ....
pirania , jak tam na froncie z cyckami ?

WITAM:)

Tak sobie myśle jak tam u naszej KOSMO?????nie odzywa się...

EWCIK bez stresów!!zrób betke albo idź do innego gina...

ANDZIAK

Urodziny%2001.jpg

NATUSIA u mnie wszędzie tylko zwykła golarka w ruch...

hej dziewczynki:))))
u nas narazie slonko za chmurami i dzieki temu troszke chlodniej...ufff
Natusia moi chlopcy jakos bardzo nie boja sie burzy ale jak w nocy mocno sie blyska to przybiegaja nam do lozka:))))) Chociaz Maksio jak wczoraj padl...to nawet glosne uderzenia go nie obudzily:)))) Maciej natomiast krecil sie i wiercil az zasnal u siebie w lozku:)
Ewcik moim zdaniem nie masz powodow do niepokoju...nikt nie wie kiedy tak naprawde doszlo do zaplodnienia. Zobaczysz ze wsio bedzie ok.
szczepienia-niebezpieczn_12.jpg

Dziewczyny wklejam Wam cos wg mnie bardzo waznego odnosnie szczepien, Jak sie okazuje pojawia sie coraz wiecej informacji na temat negatywnych skutkow szczepienia. I nie jest to moda na nie szczepienia jak to niektorzy zwykli okreslac a fakty...
Dla zainteresowanych wklejam Link do obejrzenia....Osobiscie uwazam ze warto wiedziec wszystko by móc podjac najlepsza decyzje!!!!

Profesor Majewska o szczepionkach cz.1 - YouTube

witam babeczki!!!

dziś kończę 32 tc, jutro zaczynam 33 tc:-) (chyba dobrze to liczę???), do porodu teoretycznie zostało 56 dni, leci ten czas, ale dla mnie i tak za wolno, bo już się nie mogę doczekać:-D

Ewcik - dobry pomysł, idź do innego gina na nfz a potem 31 lipca do swojej ginki, dzidzia ma mnóstwo czasu, żeby podrosnąć, zwłaszcza, że bierzesz dupka na podtrzymanie:tak:, a jeśli owu była 19 czerwca to twój M musi mieć super wytrzymałe żołnierzyki;-)
Pirania - jak sobie radzisz sama z dzieciaczkami po powrocie M do pracy??? jak cycolki???
Andziak - baw się dobrze nad morzem, odpoczywaj i odstresuj się
Natusia - mówisz, że fajny jest ten permanentny makijaż? a jak długo się utrzymuje? co do depilacji bikini to ja zawsze używałam kremu depilującego

u nas też wczoraj burza była a dziś póki co nie ma słoneczka ale duchota straszna w powietrzu...puchną mi nogi, zmiana pozycji w nocy graniczy z cudem, tak mnie łupią kości spojenia i kręgosłup, wieczorami źle się czuję i pobolewa mnie brzuch, ale pewnie od tej duchoty na zewnątrz, w domu mam cały czas włączony wiatrak...no to sobie pomarudziłam:-D

wszystkie serdecznie pozdrawiam!!!

reklama
Ale coś pusto na BB;)))

Czarodziejko, co do szczepień sama żałuję, że małego na więcej rzeczy zaszczepiłam-ciągle mi choruje a moja lekarka mówi, że nie wiadomo co by z nim było gdy NIE był zaszczepiony....

U nas dziś pochmurno, ale nie pada;))

Ewcik,
nie dziwię się, że się denerwujesz, ale zrób tak jak piszesz idź za 2 tyg do innego lekarza! Tylko się skarbie nie denerwuj bo to tylko zaszkodzi niuni i Tobie;***

Czarna, a kiedy masz owu przważnie? Bo pózno zaczelaś robic testy? Ja się boje, że przegapiiłam owu... M bedzie jutro wieczorem, jeszcze moja mama ma ur wiec nie ma szans na staranka wczesniej....Nie wiem sama co robic.

Noemi, jak u Ciebie sytuacja???

Marzycielko
, co słychac? Jak chłopcy?:)

Patrysia, kiedy masz znowu egzamin?:) I jaka u Was pogoda? dajesz rade?

tasha, Ty skarbie masz zapewne na stałe umowe, a widzisz mi tak co roku przedłuzają wiec boje sie , że po ciązy nie bede miala gdzie wrócić.... ciężki temat jak dla mnie...

Piranha, jak nocka?;*

Mama Odezwij sie!!!!

Kosmo????

Dla wszystkich miłego dnia!!!;****

Ja zaraz ide mamie pomóc jakieś sałatki robić i inne rzeczy na te ur ;)

Gal ?????

Do góry