reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

wogóle to rodziłam 7 dni po terminie :tak:30 III poszłam ok. 21.00 do szpitala bo zaczęło mnie boleć podbrzusze, ale jak sie okazało, zero skurczy i zero rozwarcia, a bol niemiłosierny, ale do szpitala juz mnie przyjeli i położyli na ginekologii, podłączyli pod KTG i tyle, ale na szczęście szybko odłączyli bo jak chodziłam to mniej bolało:tak: i tak przechodziłam pół nocy po korytarzu, potem jakiejś pielęgniarce zrobiło sie mnie żal i mnie połozyła już na porodówce( co wcale nie było takie fajne) i tak czekałam do 6.00 na zmianę personelu i potem już poszło, jedna, druga kroplówka i o 8.20 było juz po :tak::-D:laugh2:

reklama
jarzebinko szuka sie,,to znaczy podania rozwiozlam do skzol i cisza...jak narazie....
a wakacje och tak,,czekam na nie............

Medio ja 3 godziny rodizlam i bardzo milo wspominam,,,oby takich miala jak nawiecej to znaczy nie az tyle,,heee

dobranoccccc

Kasia, pogode mamy tez wspaniałą i każde popołudnie spedzamy z małym nad wodą :tak::-D:laugh2:a pisalaś o zakupie domku, to teraz na jakich zasadach mieszkacie ? bo chyba tez w jakimś domku z ogródkiem do tego???
Jarzębinko, teraz mieszkamy w domku z ogórdkiem, stara chatka,ale nie jest nasz,a wspólny (strasznie skomplikowana sytuacja rodzinna) ze szwagrem i jego rodziną, obecnie mieszkają w niemczech,ale mają wracać na stałe. generalnie nasze (nasze i nie nasze) jest tylko góra,czyli jeden pokój + drugi maciupki pokoik,mała kuchnia i maleńka łazienka. My 3 i 2 psy i kot.Na razie nie odczuwa się tej ciasnoty,bo możemy łazikować po całej chatce..ale we 2 rodziny to będzie zbyt ciasno..no i "wisielcza" atmsfera..i żeby się nie pozabijać..trzeba bedzie coś kombinować

Ewciudługo staranka,zbyt długo..dlatego coś zaczynamy z tym robić, mężulo w piątek idzie na badanko nasienia, ja po @ na przegląd i usg do gin.Mam nadzieję, że przyczyna jednak wynikała ze stresu, a teraz juz bedzie lepiej

Beatkoczekoladka jestem ;)

DObrej nocki kobitki

Witam się słonecznie w ten czwartkowy poranek :-) Co u Was słychać ? Jakie plany na dziś ?
Beatko chyba nie znikniesz w czasie wakacji ? komputerek będziesz mieć żeby zdawać nam relacje z tych wspaniałych miejsc do których się wybierasz ?

U mnie 33 dc i jak na razie @ nie ma :confused: Miłego dnia :-)

Cześć!
U mnie poranek z bólem głowy i nudnościami, już powoli przygotowuję sie do wyjazdu. Pogoda dziś w Anglii śliczna.Zaraz do szkoły, muszę złożyć podanie o urlpo dla synka mam nadzieję,że nie będą się burzyć,że jedzie.

witam !!!

Kasia, to wszystko jasne i mam nadzieje,że i Wam sie uda coś fajnego utrafić i będziecie mieli swój "kawałek podłogi" :tak: a po badankach, też odejdzie troszkę stresu i będzie sama przyjemność i sukces murowany :tak::-D

Ewcia, to trzymam kciuki, aby sie któraś szkoła odezwała, :tak: bo szkoda takiej wspaniałej nauczycielki

Medio, pewnie i te przygotowania mają wpływ na samopoczucie :tak: więc życzę jgo poprawy

asus czyli czekamy nadal z nadzieją :cool2:

Dorotka, :tak::-D:tak:

Beatka, więc uważaj na przeciagi w autku, bo sie zaprawisz tak jak :tak: czego absolutnie Ci nie życzę :tak::-D

a co u mnie - dwa dni męczył mnie mega katar, a dzisiaj do tego wszystkiego straciłam głos, poprostu rewelacja, a na 16.30 ide na zebranie do przedszkola, poprostu ........:cool:

a pogode mamy śłiczną :cool2: na jutro wzięłam sobie urlop, bo mi w pracy pod oknami będą ciężkim sprzętem zrywać płytę na parkingu, to mam nadzieję,żę też się spiekę na "czekoladkę"

miłego dzionka:tak:

U mnie ciepelko,,,
moje dziecko na wycieczce,,rano byl tak podekscytowany,ze szok,,ciekawe jak tam,i co bedzie opowiadal mamusi,,hee,,,ciekawe no,,moje malenstwo duze,,

A ja po pracy,mialam jechac do reala ale jak p[omysle,ze tak cieplo,tyle ludzi to odechcialo mi sie,,
Teraz bede sprzatala sobie i czeala do 16,,kurcze ja zawsze po malego przed 3 szlam,,a tu poltorej godiznki pozniej mam byc:baffled:...

jarzebinko nie dziekuje za kciuki,,,ale dzikeuje za komplement,,,

kasia to powodzenia,,ja w sierpniu dio gina,bo teraz an dwa cykkle i chyba owu bediz emezulo,to obadmay czy cos nm sie uda...

Cześć

Medio będzie dobrze, bądz spokojna- urodzisz galopem.
Co do tanich linii , czasami wcale tanio nie wychodzi- 4000zł to też bardzo dużo.

Ewciu, Kasiu będzie dobrze- wydaje mi się, że to ze stresu nie możemy szybko zajść w ciąże. Kasiu gdzie twój mąż robi badanie nasienia?????

asus będe zdawać relacje.....;-)

Jarzębinko no mam nadzieje że jakoś to u mnie będzie.....;-)

My byliśmy u laryngologa- Oskar ma znowu zawalone zatoki ale jest bez gorączki, dziś miał pierwsze płukanie w poniedziałek drugie, i potem jeszcze trzecie.

Beatko zdrówka życzę Oskarkowi!A z tym porodem to mnie prawdziwie rozśmieszyłaś,aż miło, oby Twoje przepowiednie się sprawdziły!

reklama
Nooooo Medio a co ty myślisz, że jedziesz na jakiś porodowy maraton????? To ma być express kochana.....;-) Trzymam kciuki, będzie dobrze.

Do góry