reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem na chwilę ..mąż wrócił od dentysty .....z przepisem na sernik
ta nasza dentystka jest the best
Martuchaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szalooony wieczór i trzęsienie ziemi
))))
Truskaffcia brawo dla szefa
)) super,że już masz to za sobą 
i dzięki za ~~~~ pełne nadziei bo zielone
Kate mam nadzieję ,że szarlotka Ci się uda smaczna
to zaraz jestesmy u Ciebie 
Kasia to się dzis narobiłaś
a w ogóle to Wam nie napisałam ..mamy taka swoja paczkę znajomych- ci z którymi bylismy w górach
wczoraj wieczorkiem nie było nas w domku ..wracamy a tu przed wejściem przestawiona doniczna z pelargoniami a za nią torebka...
paczę ;-) a tam kilogram chyba trufli i kartką własnoręcznie zrobioną z życzeniami a na przodzie nasza fotka z Tomem z gór...
matko jak mi się milusio zrobiło
))))) takie drobiazgi cieszą najbardziej 
aaaa- i dzięki za gratki dla mojego synka..wydaje mi sie ,że On przy Zuzi tak ruszył bo ja nie z tych mam co będą dusić dziecko ,że ma siedziec i czytać ...i pewnie dlatego ,że robi to sam z siebie tak szybko Mu poszło..

Martuchaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szalooony wieczór i trzęsienie ziemi
Truskaffcia brawo dla szefa
i dzięki za ~~~~ pełne nadziei bo zielone
Kate mam nadzieję ,że szarlotka Ci się uda smaczna
Kasia to się dzis narobiłaś
a w ogóle to Wam nie napisałam ..mamy taka swoja paczkę znajomych- ci z którymi bylismy w górach
wczoraj wieczorkiem nie było nas w domku ..wracamy a tu przed wejściem przestawiona doniczna z pelargoniami a za nią torebka...
paczę ;-) a tam kilogram chyba trufli i kartką własnoręcznie zrobioną z życzeniami a na przodzie nasza fotka z Tomem z gór...
matko jak mi się milusio zrobiło
aaaa- i dzięki za gratki dla mojego synka..wydaje mi sie ,że On przy Zuzi tak ruszył bo ja nie z tych mam co będą dusić dziecko ,że ma siedziec i czytać ...i pewnie dlatego ,że robi to sam z siebie tak szybko Mu poszło..
mama05
Kate oooo.lecę
)
my idziemy na spacer ..przestało padać ..ciekawe na jak długo.....
my idziemy na spacer ..przestało padać ..ciekawe na jak długo.....
truskafffka
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny, tak szef wiedział że się staramy 
Martucha tylko pamiętaj że to mają być paski do mierzenia ph śluzu, bo w aptekach często się paski do mierzenia ph moczu
Mama ale piękny prezent
o tak, zdecydowanie takie niespodzianki cieszą najbardziej 
Kate ooo jeee szarlotkę chętnie bym zjadła, za kawkę podziękuję..nadal mnie odrzuca
Martucha tylko pamiętaj że to mają być paski do mierzenia ph śluzu, bo w aptekach często się paski do mierzenia ph moczu
Mama ale piękny prezent
Kate ooo jeee szarlotkę chętnie bym zjadła, za kawkę podziękuję..nadal mnie odrzuca

Piranha
Mama, super mąż, super dzieciaczki i super przyjaciele, jesteś szczęściarą! :-) ...no i Ty też jesteś of course super babką! 
Natusia, no to mamy podobne gusta bo na liście moich ulubionych imion też jest Nikodem, Mikołaj, Marcel i Kacper :-) ...ale M nic się nie podobało.
Matrucha, dużo przyjemności a za 2 tygodniu trzymamy hurtowo kciuki! :-)

Natusia, no to mamy podobne gusta bo na liście moich ulubionych imion też jest Nikodem, Mikołaj, Marcel i Kacper :-) ...ale M nic się nie podobało.
Matrucha, dużo przyjemności a za 2 tygodniu trzymamy hurtowo kciuki! :-)
Piranha
natusia, prolaktynę i hormony tarczycy możesz sprawdzić we wtorek (choć PRL podobno lepiej w fazie lutealnej bo jest wtedy odrobinkę wyższa) ale na ocenę LH:FSH może być troszkę za późno, niby piszą, że robi się to badanie w 2-5 dc ale czytałam, że najlepszy jest 2-3 dc. Krzysiu zasnął już po 14 :-) (więc może szybciej zaśnie wieczorem ;-)) i spał 1,5h a Kaja miała może jedną 15-minutową drzemkę, tak to same kilkuminutowe, teraz przysypia ale na pewno zaraz otworzy oczka.
Ostatnia edycja:
reklama
mama05
jesteśmy po spacerze...
Pirania no to żeś mi posłodziła
)
dawnooo nie wstawiałaś swojej foty-poproszę
Martuchaa,Truskaffcia dziękuje
)
co do imion dla dzieciów
to mi sie dla chłopca wieleee podobało a teraz nie mam typu
był Filip,Marcel,Tymek,Arek....
a dla dziewczynki niezmiennie Pola
..
Pirania jesteś jeszcze bo mam sprawę ???
CZarna witaj po pracy
zasiądź do kawki ..
Pirania no to żeś mi posłodziła
dawnooo nie wstawiałaś swojej foty-poproszę

Martuchaa,Truskaffcia dziękuje
co do imion dla dzieciów

a dla dziewczynki niezmiennie Pola

Pirania jesteś jeszcze bo mam sprawę ???
CZarna witaj po pracy
Podziel się: