reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
jestem na chwilę ..mąż wrócił od dentysty .....z przepisem na sernik:-D:-Dta nasza dentystka jest the best:tak:

Martuchaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szalooony wieczór i trzęsienie ziemi:)))))

Truskaffcia brawo dla szefa ;))) super,że już masz to za sobą :)
i dzięki za ~~~~ pełne nadziei bo zielone :)

Kate mam nadzieję ,że szarlotka Ci się uda smaczna ;) to zaraz jestesmy u Ciebie ;)

Kasia to się dzis narobiłaś :)

a w ogóle to Wam nie napisałam ..mamy taka swoja paczkę znajomych- ci z którymi bylismy w górach ;)
wczoraj wieczorkiem nie było nas w domku ..wracamy a tu przed wejściem przestawiona doniczna z pelargoniami a za nią torebka...
paczę ;-) a tam kilogram chyba trufli i kartką własnoręcznie zrobioną z życzeniami a na przodzie nasza fotka z Tomem z gór...

matko jak mi się milusio zrobiło:)))))) takie drobiazgi cieszą najbardziej :)

aaaa- i dzięki za gratki dla mojego synka..wydaje mi sie ,że On przy Zuzi tak ruszył bo ja nie z tych mam co będą dusić dziecko ,że ma siedziec i czytać ...i pewnie dlatego ,że robi to sam z siebie tak szybko Mu poszło..

dzięki dziewczyny, tak szef wiedział że się staramy :)

Martucha tylko pamiętaj że to mają być paski do mierzenia ph śluzu, bo w aptekach często się paski do mierzenia ph moczu ;)
Mama ale piękny prezent :) o tak, zdecydowanie takie niespodzianki cieszą najbardziej :)
Kate ooo jeee szarlotkę chętnie bym zjadła, za kawkę podziękuję..nadal mnie odrzuca:baffled:

Mama, super mąż, super dzieciaczki i super przyjaciele, jesteś szczęściarą! :-) ...no i Ty też jesteś of course super babką! :-D

Natusia
, no to mamy podobne gusta bo na liście moich ulubionych imion też jest Nikodem, Mikołaj, Marcel i Kacper :-) ...ale M nic się nie podobało.

Matrucha, dużo przyjemności a za 2 tygodniu trzymamy hurtowo kciuki! :-)

natusia, prolaktynę i hormony tarczycy możesz sprawdzić we wtorek (choć PRL podobno lepiej w fazie lutealnej bo jest wtedy odrobinkę wyższa) ale na ocenę LH:FSH może być troszkę za późno, niby piszą, że robi się to badanie w 2-5 dc ale czytałam, że najlepszy jest 2-3 dc. Krzysiu zasnął już po 14 :-) (więc może szybciej zaśnie wieczorem ;-)) i spał 1,5h a Kaja miała może jedną 15-minutową drzemkę, tak to same kilkuminutowe, teraz przysypia ale na pewno zaraz otworzy oczka.

Ostatnia edycja:
Ależ napisałyście dużo .... a ja dopiero po pracy

Kasia uk , ależ ładna twoja córka , fiu , fiu !
Martucha , pewnie że nasz bedzie :)

u mnie narazie żadnych oznak nadchodzącej owu , hmm... czekam

reklama
jesteśmy po spacerze...

Pirania no to żeś mi posłodziła :))
dawnooo nie wstawiałaś swojej foty-poproszę :sorry2:

Martuchaa,Truskaffcia dziękuje :))

co do imion dla dzieciów:-D to mi sie dla chłopca wieleee podobało a teraz nie mam typu:sorry2: był Filip,Marcel,Tymek,Arek....
a dla dziewczynki niezmiennie Pola ..

Pirania jesteś jeszcze bo mam sprawę ???

CZarna witaj po pracy :) zasiądź do kawki ..

Do góry