mama05
prrrryy szaaaalona :))
Tusia witaj
)
u nas mikro na twarz to 100zł
na twarz,szyję i dekolt to 120zł
w zależności od cery i problemu robi się ją raz na 7-10 dni
jeśli nie masz problemu z cera to wystarczy raz na 4-6tygodni..
jak są problemy to 3,4 razy w serii i potem raz w m-cu ...jak zobaczysz poprawę to rzadziej
co do gąbeczki to różnie z nią jest ..jeśli tylko Ty będziesz używać to możesz sobie kupić ..jak "zajmą się nią dzieci " to różnie może być ---> wiesz o co mi chodzi ...mogę sie jakieś niespodzianki na buźce pojawić ...
na studiach zawsze nam mówiono ,że najlepiej sprawdza się palec---> ciepło twarzy + ciepło palca= szybsze i dokładniejsze wynikanie w skórę
w okolice oczu najlepszy jest serdeczny palec bo najlżejszy a tam jest najdelikatniejsza skóra ---> pamiętaj ,tam nie wcieramy żeby nie rozciągac skóry tylko wklepujemy
co do brzucha to zapytaj w salonie o masaż bańką chińską
ujędrnia ..uelastycznia..nawilża...same korzyści ..
Magda z uk- dziękuję kochana
))
mówisz ,że u Ciebie dziki sex był....urobiona kochana sił nie miała na pisanie

u nas mikro na twarz to 100zł
na twarz,szyję i dekolt to 120zł
w zależności od cery i problemu robi się ją raz na 7-10 dni
jeśli nie masz problemu z cera to wystarczy raz na 4-6tygodni..
jak są problemy to 3,4 razy w serii i potem raz w m-cu ...jak zobaczysz poprawę to rzadziej

co do gąbeczki to różnie z nią jest ..jeśli tylko Ty będziesz używać to możesz sobie kupić ..jak "zajmą się nią dzieci " to różnie może być ---> wiesz o co mi chodzi ...mogę sie jakieś niespodzianki na buźce pojawić ...
na studiach zawsze nam mówiono ,że najlepiej sprawdza się palec---> ciepło twarzy + ciepło palca= szybsze i dokładniejsze wynikanie w skórę
w okolice oczu najlepszy jest serdeczny palec bo najlżejszy a tam jest najdelikatniejsza skóra ---> pamiętaj ,tam nie wcieramy żeby nie rozciągac skóry tylko wklepujemy

co do brzucha to zapytaj w salonie o masaż bańką chińską

Magda z uk- dziękuję kochana
mówisz ,że u Ciebie dziki sex był....urobiona kochana sił nie miała na pisanie