reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czarna - no to jest nadzieja kochana czekamy zatem z Tobą wspólnie na rozwój sytuacji
a my byliśmy na zakupach z M i już mi ślinka cieknie bo M dziś rządzi w kuchni:-p

kurcze Daria mam nadzieje, ze wiedza co robia. troche sie wystraszylam

Kobietka to dobrze sie masz z M. ja mialam wczoraj labe bo moj M robil kurczaka na butelce z piwem :-)

Daria - ja też mam nadzieję ,że oni wiedzą co robią.
Marzycielka- a powiedz mi na butelce pełnej piwa robił tego kurczaka ?

Marzycielka, kobietka dobrze macie z tymi Waszymi M :-) Mój chłop dobry jest bardzo ale do gotowania to dwie lewe ręcę - no śniadanko czy kolacyjkę jakąś zrobi ale obiad??? OO nie wolę sama ;-)

Daria kurcze jak przeczytałam to też się zdziwiłam że tak na spokojnie podchodzą do spadającego tętna dziecka - u nas to pewnie poród by wywoływali, a jak bardzo by spadało to od razu CC by zrobili. Ehhhhh co kraj to obyczaj . Też mam nadzieję że wiedzą co mówią i robią :baffled:

w szpitalu mowia ze moja lekarka przesadza ze ona taka jest ze pelno badan zleca... dla mnie to dobrze ze duzo badan ale szpital nie na reke pewnie bo za darmo ;p mowilam o tym położnej to ona mowi ze pewnie dziecko uciska pepowine ;/ mam nadzieje tylko ze sie zdrowe urodzi .:)

wiecej jak pol piwa zostawiasz w butelce i nakladasz na nia kurczaka. oczywiscie trzeba etykietke z klejem zdjac z butelki a kurczaka wczesniej natrzec przyprawami conajmniej kilka godzin wczesniej. pyyyyyccchhhoootttkkkaa :tak::-)

Daria nawet tak nie mysl. synus napewno bedzie zdrowiutki :tak:

ja zbieram siły do przeglądania fotek...nie wiem czy wam pisałam, ale mamy wywołane zdjęcia tylko z pierwszego roku Matika...czyli z czterech lat...nie mamy:szok::baffled:
a sobie obiecałam że do czasu jak małe się urodzi to być na bieżąco z wywoływaniem ...

Czarna...hmmm kciuki zatem zaciśnięte ;)
Daria ujć...a już myślałam że się akcja rozkręci...no nic, czekamy na Colina :)

reklama
Nullka- teraz to mój M obiadów nie gotuje ,ale jak pracowałam i mi przypadła niedziela pracująca to miałam ugotowane jak wracałam z pracy :tak:a mój M jest mistrzem w kolacjach na ciepło bierze kiełbaskę, cebulkę, pekinkę i inne warzywka i to smaży i zalewa śmietaną pychota do tego dużo pomidorów bo oboje uwielbiamy.
Marzycielko - to ciekawe z tą butelką z piwem.
Ja już uciekam na kolację i może jakiś romantyczny wieczorek sobie zrobimy , do jutra dziewczynki:)

Do góry