reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam sie

Ja tez czekam na wynik testu!!!
Jestem Ciekawa czy nam sie udało trafic, na poczatku myslam poztywnie teraz sama nie wiem co myslec :zawstydzona/y:

Kupilam sobie test ktory sie robi po 6 dniach wiec zobaczymy co wyjdzie w niedziele:confused:

Ide sobie Was poczytac...

A tu mam taki KALENDARZ ==> http://jolmys.webpark.pl/

Moze sie komuc przyda , mi sie w pierwszej ciazy sprawdzilo i mam córke teraz bardzo bym chciala synka...

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia nie dziekuje zeby nie zapeszyc, nie lubie takiego czekania bo ja z tych niecierpliwych
A to nasze pierwsze staranie bo przy corce nie musielismy ;-)

Cześć laseczki

Medio dziś było 36.4C- więc skoku nie było, dobra nasza..... :-)

Jarzębinko następny cykl jest TWÓJ.

Wszystkie pozostałe pozdrawiam :-);-)

Jak będe miała dostęp do netu to coś naskrobie.

Witajcie Kobietki!
Ja miałam dzis przerwę w malowaniu i zabrałam sie troszkę za sprzątanie mieszkanka. Mały wylał mi dziś mleko na wykładzinę. Czyściłam jak mogłam ale chyba niewiele co to dało bo coś mi tu zaczyna fermentować - masakra.
Trzymam kciuki za starające i testujące. Beatko wspaniałych wakacji, choć myślę że i bez życzeń będą wspaniałe i mam nadzieje że do tej wspaniałości dołączy mała fasolka - trzymam kciuki.
A Ty Ewka kiedy się zabierasz?
Miłego wieczorka Kochane.

Sofik trzymam kciki,mi się tan kalendarz sprawdził przy pierwszym dziecku-mam synka, teraz wychodzi mi córcia, zobaczymy czy się sprawdzi :-D
Beatko fajnie,że jeszcze nie było skoku, trzymam kciuki za złoty strzał!:-)

A mi się śniło,ż emiałam usg i lekarz powiedziła mi ,ż eto synek, hihihi, zobaczymy czy się sprawdzi:-D.

Cześć dziewczyny
Długo mnie nie było , ale to nie z mojej winy . U nas była burza i coś tam mi spaliło przy antenie i nie miałam internetu . Nadal nie działa najlepiej , ale daję Wam znać że żyję i u mnie mniej więcej wszystko ok. We wtorek byłam u diabetologa i dostałam glukometr. Od wczoraj 4 razy dziennie robię sobie zik . Na czczo i 1 godzinę po śniadaniu , obiedzie , kolacji . Tak do wtorku , a potem wizyta u diabetologa i na podstawie tego profilu będzie wiadomo co i jak . Do Krakowa z tym profilem pojadę za tydzień w środę . Pogodziłam się z tym i nie stresuję się już bo po co ? Ciśnienie mi skoczy i będzie jeszcze gorzej . Jak mam mieć tą cukrzycę ciężarnych to dobrze że tak wcześnie zostanie zdiagnozowana i leczona . Moja kuzynka też to miała , urodziła zdrową dzidzię , a po porodzie cukier się unormował . Mam nadzieję że u mnie też tak będzie .
jarzebinka szczęściaro a więc kolejny miesiąc obłędnego sexu bez zabezpieczeń przed Tobą ;-);-);-)
Beata a ty kiedy odlatujesz bo się pogubiłam . Trzymam kciuki oczywiście .
Wszystkie Was kochane pozdrawiam i życzę wspaniałego dnia :-):tak::-)

witam .... :tak::-D:tak:

jak się dostosuję, do tych waszych poleceń to zapomnę jak świat wygląda, bo tylko będe spędzała czas w sypialni..... :-):-):-) jedyny plus z tego miesiąca,że chyba dobrze odczytuje swój organizm, i wiem kiedy co i jak, i ten cykl też będę się starała na dziewczynkę czyli tylko do owulki :tak: ale wg tego kalendarza, syn wychodzi tylko w marcu, a cały pozostały rok to szansa na dziewczynkę, więc są duże szanse ............. :tak::-D:tak:

Beatko, a Wam przyjemności i jeszcze raz przyjemności, wspólnie spędzonych wspaniałych chwil w rodzinnym gronie ..... :tak::-D:tak::-);-)

Sofik, witam i czekam na ten sukces II kreseczek :tak::-D:tak: a kalendarz co do syna też mi się sprawdził ..... :cool2:

asus, najważniejsze, jak piszesz,że ta ewentualna cukrzyca zostanie szybko zdiagnozowana i będziesz pod kontrolą, a reszta się ułoży :tak::-D:tak:

Ania, a Tobie chyba też samopoczucie dopisuje i jakieś witalne siły... malowanie, sprzątanie , opiekaka nad dziećmi ..... :tak::-D:tak:

Medio, to może będzie przewrotnie i będzie dziewczynka ..... :tak::-D:tak:

Ewcia ...???? :tak::tak::tak:

pozdrawiam i też życzę wspaniałego dnia :cool2:

hej wam
U mnie @ dalej niet,,wiec czekam...

Ewcia nie dziekuje zeby nie zapeszyc, nie lubie takiego czekania bo ja z tych niecierpliwych
A to nasze pierwsze staranie bo przy corce nie musielismy ;-)
no dokladnie,,,tylko nie nastawiaj sie tak bardzo,,bo wiesz zawsze to rozczarowanie,,pierwszy cykl to i tak malo,,ale zycze ci od razud woch kreseczek:tak:

Witajcie Kobietki!
A Ty Ewka kiedy się zabierasz?
Miłego wieczorka Kochane.
Anka a ty dalej zpaierniczas,,wex kobiałeczko troszke sie oszczedzaj....
A ja jade 20 stego,,a maz wraca 19 stego lipca...:):):)

reklama
Do góry