reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien dobry

...... wczoraj od wczesnego ranka szalalam, a o godz 7 poleglam, hahahah. To sie nazywa miec wieczor z M...szok, chlop liczyl na
f055.gif
, a ja
f055.gif
....... Dzis wstalam wyspana, a za oknem zimnooooo.... termometr wskazuje tylko +1 C...brrrrr

Macy dziekuje za przepis

Tasha jesli tylko bedziesz miala ochote na kawke to ja zawsze z toba chetna, bedziemy
c045.gif
. Przeczytalam, ze grzybki juz sa, Sonia bacznie obserwowala mamusie, tak wiec czekam za DHL-em z grzybkami.

Magda jakie sliczne masz w domku Czarownice. Badz dla nich mila, bo .... wiesz co czarownice potrafia.... nie zadzieraj teraz z dziewczynkami. Buziaczki dla nich,

Piranha
wowoooo...Kaja wyglada jak ....ksiezniczka z bajeczki. Przeslicznie....tule ja mocno....

Maggie gratuluje, to jest wspaniala wiadomosc. Trzymam kciuki, bedzie wszystko dobrze.

Truskaffka

....Poszalalas ranny ptaszku...

heheh, tak, tak...poszalalam, M za drzwi do auta a ja sciereczki...i dol rano posprzatany....pozniej do pracy, jak zabralam mala to jeszcze zaliczylysmy sklepy...a tam wszedzie ozdoby juz na X-tmas....wow, no gwiazda nie miala ochoty wyjsc ze sklepu. Dzionek niby zaliczony pozytywnie, a jednak czegos mi brakowalo....

Slonce zakladaj plaszczyk bo zimnooo,,,,,, Ty dzisiaj w pracy....to zycze aby dzionek szybko minal, milej pracy. Buzka

Axari ale super, ze sie odezwalas...milo:biggrin2:. Prezent masz suuuuper.....Obcielas Kackowi wlosy??? Wyglada bardzo ladnie, a Ada ....super dziewczynka. Dla mnie zdjecie z minka jest meeggga superowe.

MissBella pakuj torbe, bo czas ucieka......

Kinga 3mam kciuki za poniedzialkowy test. Ja mysle ze tam juz jest fasolka.

Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, Kinga, MissBella, Martika, Truskaffka, Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka,MIsia, Agagsm, Magda UK, Marzycielka, Ann, Macy, Kilober i inne dziewczyny milego dzionka

reklama
czesc dziewczyny

mam za sobą ciężką noc :/ źle spałam... wierciłam się stale:( tak mnie biodra bolą i plecy że w jednym miejscu uleżeć minuty nie mogę :(((( strasznie sie czuje....

andziak czesto myslalam o Tobie ;) jestes super dzielna! moja sasiadka tez ma 3 synów i teraz sie okazało, ze jest w ciąży i oczywiscie chcialaby coreczke, zyje w takim stresie........
dla mnie emocje zwiazane z plcia dziecka sa ogromne, mimo, ze to 2 ciążą, a nie 4
3mam za Ciebie kciuki;)
tasha
jest cuuudna, różowy powalajacy, marze o tym........
piranha jak sobie dajesz zrade z 2 maluchami?

wrocila mi nadzieja na coreczke, natis pokazala jakis inny kalendarz chinski;) czemu nie moge przestac rozmyslac o plci dziecka???

hejka ;)

widzę że nocki kiepskie, to ja dołączam do klubu, bezsenność mnie męczyła a rano do pracy trzeba było wstać
ale wiecie...dziś za to śpimy godzine dłużej :D już sie doczekać nie mogę hahaha

Pirania matkoooo ale się objem kasztankami:-p tylko musimy się wyrobić przed badaniem krzywej cukrowej, bo jak mi cukrzyca wyjdzie to na kasztanki będę mogła jedynie popatrzeć :-D
Kasia haha to sobie dziś serduszkowanie odbijecie :cool2:
Kinga byle do poniedziałku ;)
Koliber, współczuję :( zdrówka!!
MamaKubulki dzidek w brzuchu siedzi i rośnie, nic już nie zmienicie ;) może to chłopiec, może dziewczynka..tak czy siak mały cud ;)
nie zadręczaj się myślami o płci, bo możesz potem ciężko przeżywać..a szkoda malucha ;)

dziendobry :-)

widze ze i tutaj juz troche naskrobalyscie :-D

Truskafffka milego dzionka w pracy ;-)

Kasia ty to masz niezlego powera ze tak od rana chce ci sie juz sprzatac :-)

Koliber kochana zdroweczka zycze a na opryszczke polecam plastry compeed (chyba dobrze napisalam nazwe :confused:)

Kinga mowisz ze mialas liepska noc? a jak tempka dzis u ciebie?
oj chcialabym zeby juz byl poniedzialek :tak:

Mama Kubulki jezeli to cie pocieszy to wielu dziewczynom nie sprawdzil sie chinski kalendarz :tak:
wiem w jakim stresie musisz teraz byc, no bo jak sie czegos bardzo pragnie to ciezko jest o tym nie myslec.
ale prawda jest taka, ze tak jak pisze Truskafffka nic juz sie nie zmieni co do plci i zadreczanie sie napewno w niczym nie pomoze.
oczywiscie zycze ci z calego serca aby w twoim brzuszku rosla sliczna dziewczynka

reklama
Czesc mamuski:)
Ja jak zwykle lenie się w sobotni poranek, moje chlopy poszly na sport a ja delektuje się cisza:-)
Wczoraj mowie do Ema,ze już czas plodny się skończył,wiec można poszalec na calego. Ja wyglodniala na maxa, my tu ten teges a mnie w trakcie rozbolala glowa:( do tego doszly skurcze macicy,wiec wrazenia z przutalania nie były jak powinny być:((((( musiałam wziasc nospe bo bol nie odpuszczal:(

Marzycielka
Nie byliśmy w zoo, te sarenki jakis ktosiek choduje przy osiedlu domkow jednorodzinnych:)

Magda
sliczne te Twoje czarownice

Axari
Fajny prezencik:) to tak bez okazji?

Tasha

Uwielbiam grzybki ale wlasnie gorzej z ich obrobieniem:/

Maggie
a dlaczego sie martwisz? wszystko bedzie ok,zobaczysz:*

Andziak

Przesylam Ci wiadro mocy, dzielna jestes:*

Ostatnia edycja:
Do góry