Dziewczyny ja to jakaś nie pozbierana jestem
Nie umiem tak z doskoku wejść na forum, zwłaszcza jak moje szkraby ciągle mają jakiś problem. Najczęściej poczytam, co u Was i już muszę robić coś innego, a jak wracam, to zapominam, co komu miałam napisać

Nie wiem, czy kiedykolwiek załapię się na kawkę z Wami
Ann szkoda, że tempka leci w dół...No ale nic się nie martw. Nasz kciuki czynią cuda, więc zaciskam i życzę powodzenia w kolejnym cyklu

Ja bym chciała, żeby bunt u Niki objawiał się tak, jak u Twojego synka

U nas idzie na ostro. Wyzywanie nas (Ty wstrętna małpo, stara babo

) plucie, gryzienie, bicie siostry, rzucanie rzeczami dookoła, płacz w niebo głosy i oczywiście obrażanie się na wszystkich....Ehhh.....ciągle się tylko zastanawiam ile jeszcze

Z Nelą nie było tak źle. Troszkę marudziła,ale takie akcje, to dla mnie szok!
No i przykro, że jednak synuś musi mieć zabieg. Będę trzymała kciuki za Was &&&&&&&&&&&&
Truskawka Ty to masz sny...Mi się jeszcze poród nie śnił nigdy. Może dlatego, że ja mam mieć cc, to nie boje się tak, jakbym się bała naturalnego
Czarodziejko faktycznie miałaś super poród

Ja najczęściej słyszę o traumatycznych porodach i dziwić się później, że jak się tak babeczki nasłuchają, to im się odechciewa rodzić

Fajnie, że jesteś kolejnym przykładem na to, że może być inaczej:-)
Kasiu super wyglądałyście z córcią! Musze kiedyś zrobić takie party. Świetna odskocznia od szarej rzeczywistości

Jak tam córcia? Dobrze się ma, czy jednak coś jej jest?
Macy dziękuję

Jak tam po spacerku? U nas dziś paskudna pogoda.
Andzia śliczny jest Twój synek

Mały przystojniaczek.
Mama masz absolutna rację! W takie dni, jak miałam wczoraj, to normalnie sama ze sobą wytrzymać nie mogę

I to jest właśnie najgorsze...Dobrze, że dziś już lepiej
Daria ja zaszłam w drugą ciążę, jak Nela miała 9 miesięcy i dziś cenię sobie ponad wszystko to, że dziewczynki są tak ze sobą zżyte. I powiem Ci, że jak się Nika urodziła, to Nela jeszcze nie znała pojęcia zazdrości i nie okazywał jej zbytnio. To był duży plus. Trzymaj się kochana i nie daj się choróbsku! Wklejam linka odnośnie starań:
O dziewczynkę - zielona czcionka:
https://www.babyboom.pl/forum/stara...ecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index4182.html
O chłopca- czcionka niebieska:
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/czy-mozna-i-jak-zaplanowac-plec-dziecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index4951.html#post8666826