No i @ mnie naszla cichaczem w nocy. Hmm jest jakies rozczarowanie i analizuje co było nie tak… może ten ph obnizacz faktycznie był za gesty a ja po przytulaskach za szybko wstawalam z lozka. Wiem,ze w tym sprawach grawitacja nie ma nic wspolnego ale zawsze troche tego nasienia wypływało. Może „po” warto uprawiac swiece-hehehe

Macie jakis sposób, żeby za duzo się nie wkręcać i nie myslec o ciazy? Ja się śmiałam wczoraj z kumpela,ze najbardziej skuteczne byloby chodzenie zalanym w trupa-haha.
Teraz zakupie replens i mam pytanie ten 35mg tj jedna tuba i do tego strzykawka wielorazowa, tak?
Co Wy na to? Chyba lepsza 1 tuba niż bawic się z tymi aplikatorami?
www.google.de/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CFMQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.auravita.com%2Fproduct%2FReplens-Md-Vaginal-Moisturiser.ANPH10013.html&ei=6RWaUI3ULKOE4gT0-oCYBw&usg=AFQjCNF4lwjOIsxKjs09KQ2
Magda
Jak wczoraj opisałaś bunt Niki to się troche przerazilam. Bo tak naprawde wszystko przed nami. No i zapomniałam jeszcze napisac o wymuszaniu, jak cos nie po jego mysli to ryczy w nieboglosy.
Yyy zależności ksiezycowej jednak nie widze ale dzieki temu uspokoilam się z lekka
Mama
Witaj

Ty jak zwykle ranny ptaszek
missbella
ja tez rodzilam z mezem. nie wyobrazam sobie,zeby go nie bylo przy mnie. duzo pomogl zwlaszcza w ost fazie porodu. nawet patrzyl miedzy nogi i jakos odrazy do mnie nie ma. myslalam, ze bede na niego krzyczala,ze boli ale nic z tych rzeczy. moj em poplakal sie jak przecinal pępowinę. przy drugim porodzie nie ma opcji musi byc ze mna
KAMEA
witaj
Aga
hmm wlasnie mysle,ze teraz poszalejemy do plusika na tescie owu
Daria, Patrysia, Andziak
dzien dobry
milego dnia lejdis