Dzień dobry
wyspana jestem wreszcie
w pracy luzy i dobrze, bo ostatnie dni były pełne emocji

ale....ja was nadrabiam nadrabiam i dogonić nie mogłam, bo jednak ciągle jakiś telefon dzwonił w pracy

jak prawie doszłam do końca to mój brat zadzwonił, bo akurat na lunch wyskoczył i żeśmy sobie pogadali pół godzinki
Nullko Pirania ZAKŁAD PRZECIĘTY!!!!! hahaha i ja wiem kto znowu będzie się objadał kasztankami
Pirania a my..no baaa ...jasne że sie tuczymy kasztankami, co sobie będziemy przyjemności odmawiać
Ann ale wiesz że dziewczynki to też potrafią niezły armagedon zrobić? hahahaha
z dietą mężów, wiadomo że ich dieta mniej "przepisowa" mój D też mięsożerca, ziemniakożerca i generalnie diety nie przestrzegał za bardzo. Tyle że np zamiast pomidorów kupowałam inne warzywa, więc korzystał z tego co w domu było haha i wieczorem mu przygotowywałam kakao

to pił grzecznie
Nullka utrzesz nosa przepowiadaczowi

Tasha haha Michała może sobie jeszcze dorobimy

a póki co, będzie Michalinka na drugie

jeszcze tylko pierwsze imię musimy ustalić
Patrysiak buziak dla Ewelinki
Magda haha dokładnie, mam takie samo uczucie, niby widziałam, niby mam napisane czarno na białym, ale jednak ta informacja o córci do końca jeszcze do mnie nie trafiła

jak się mała urodzi i faktycznie zobaczę że to dziewczynka, to chyba do mnie dotrze prawda
Andziak teraz czekamy na Jędrusia i życzę żebyście starcili dla niego głowę

a przyszłość...jeszcze wiele może przynieść

powodzenia
Czarodziejka haha na zakupy sie na razie nie wybieram, bo mam już takąąąą mase ciuchów od przyjaciółki zaklepaną, że już się zastanawiam gdzie to upchne haha ale ale..jak zobaczę w sklepie cosik co skradnie moje serdcucho to na pewno kupię
Maciurka tak jak Czarodziejka pisała i zdjęcie wkleiła. Sylk to lubrykant, tak jak np te z durexa, ale Sylk jest naturalny, nie szkodzi plemnikom, nadaje fajny poślizg i do tego obniża ph, same plusy
Aga hahaha uścisk ręki prezesa rozłożył mnie na łopatki hahaha
MissBella 
ualala czekamy

a ja ..kurka no...fruwam ze szczęścia choć nadal nie dociera do mnie że córę mam pod serduchem
buziaki przesyłam iiii...może pora na...pierwszy raz...dziewczynkowe
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i może dotrze do mnie że dziewczynka w drodze hehe