reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
kawa.jpg

Dzień Dobry..dzien dobry..dzien dobry:)))))
Komu kawki komu bo ide do domu?.....

Andziak
Ale Jedrulek jest cudny...taki do wycalowania...
Ukochaj bardzo mocno maluszka- od e ciotki;))))

witam się ;)

Czarodziejka
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poproszę kawyyyyyyy:confused2:
u mnie taka mgła ,że nie mogę znaleźć czajnika....

Andziak
i ja gratuluję !!! kawał chłopca !! mój Domi miał 4100 i 59cm --> wiem ,że lekko Ci nie było ,ale ,ale juz masz to za sobą a nagroda z Twój trud jest wielka ;)
dochodź do zdrówka !

pozdrawiam Was kobietki wszystkie i miłego dnia życzę !!

Magda
podaj syrop--> działa przeciwwymiotnie ...matko ,żeby tylko Ci sie nie odwodniły po takich wymiotach .....
jestem z Tobą ..

Andziak ślicznego masz synka:-) Mam nadzieję, że poród był szybki i lekki;-)

U nas kaplica....mąż, moja mama walczą od 6 rano. Nelka już nie wymiotuje, ale cień dziecka. Co gorsze Niaka jakaś taka dziwna. Rano ją szarpało, ale nie zwymiotowała...Teraz kolej na mnie i boję się tego jak cholera. Przecież, jak dostanę biegunki, to nawet nic na powstrzymanie nie wezmę....normalnie załamka.A co z wymiotami? Nie spowodują skurczów?

Jeszcze nie spałam. Mąż zaraz wróci, bo musiał jechać na chwilkę do garażu i kładę się, bo jak kolejna noc taka będzie, to muszę coś pospać w dzień. No chyba, że mnie złapie, to.....:no:

Mama
dawałam jej syrop, ale zwróciła od razu...jak wszystko inne. Więcej pomysłów nie mam:-(

Witam się i ja :)
mama gdzies Ty była jak Cię nie było co???? Czy teraz ja mam Cię wziąć na kolanko??? ;-)

Andziak Jędruś jest boski - śliczny chłopczyk :-) Zresztą jak pozostała trójeczka :)

Magda zdrówka zdrówka zdrówka dla dziewczynek . Co to za cholerstwo sie przypałętało??? Żeby kurka Ciebie zaraz nie złapało . Trzymaj się kobieto chociaż wiadomo że łatwo nie jest .

Miłego dnia dziewczyny - spadam do papierków :baffled:

Andziak, gratulacje! Słodki jest bardzo!
Magda, zdrówka dla wszystkich. Mam nadzieję, że Ciebie nie złapie.
Czarodziejka, ja biorę, bo jakaś śnięta jestem.

reklama
Do góry