reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czesc NiaNia, co tam u Ciebie?

Brzuch mnie boli - żołądek dla odmainy :baffled:
I mi strasznie wzdęło brzuch :sorry2::nerd:
Nie wiem o co chodzi :crazy:

Oki :) maz sie zalamie hehe a jak beda pozytywne to jak co 2 dni???

Jesli płeć Ci obojetna to :

- czekajcie az do pozytywnego testu i wtedy MEGA strzał :rofl2: a potem to juz róbta co chceta :-p

- jesli na konkretnej płci Ci zalezy to bedziemy wchodzic w szczegóły razem :tak:

Tylko maż musi dać słowo, ze sam :nerd: tez nic nie bedzie "majstrował " ;-):-)

To jak , jaka chcesz płeć ?:-p

to bedzie nasze pierwsze dzieciatko wiec w zasadzie jest mi obojetne ale ja ciagle w glowie mam ustalone ze to bedzie chlopiec

Dorotka czyli Ty tez masz za sobą takie smutne przejscia?:-( Jeju nawet nie chce sobie myslec co się wtedy czuje:-(

A kiedy to było?

No niestety tak :-(. To było jeszcze przed Dawidkiem. W 2004 roku. Poroniłam dokładnie 2 grudnia 2004 :sick:.
Przykro mi MaGGma,że ciebie też to spotkało. Ja bardzo mocno to przeżyłam. Wręcz za mocno. Ale taka już jestem emocjonalnie nastawiona do życia :crazy:.
Całe szczęście,że mam Dawidka :-D.
Jak nie dostanę jakimś cudem @ do soboty to w niedzielę zrobię teścik. Ale naprawdę nie widzę żadnych szans :sorry2:.

to bedzie nasze pierwsze dzieciatko wiec w zasadzie jest mi obojetne ale ja ciagle w glowie mam ustalone ze to bedzie chlopiec

No to jak chłopiec to mamy problem z głowy:tak: Kochana za miesiac bedziesz juz w ciązy :cool::ninja2::rofl:

Tak wiec zero współżycia do pozytywnego testu czyli dwóch zajebiscie mocnych kresek. Test robić raz dziennie po połodniu. Przed zrobienie testu nei pic przez 2 godziny:tak:
Jak zrobisz test i wyjda dwie kreski (czyli za jakies 10 dni pewnie) robicie zloty strzał i po zawodach :-)

hehe NiaNIa dobra jesteś ;)))

a jak pewnie :rofl::rofl::rofl:;-)

NiaNia powinna zalozyc prywatna ;-)praktyke....;)

:ninja2::cool2::cool: wszyskie Was to wypłodzę to bede myslec :-p;-)

NiaNIa dzialaj ostro. Ciekawe czy, Twoj maz wie jaka ma w domu zdolna babke. Mi tez jest wszystko jedno czy bedzie chlopiec czy dziewczynka, zeby tylko Oskar mial rodzenstwo. Tak czy owak jak dostane @, to trzeba bedzie kupic testy owul. a potem NiaNiu mna bedziesz kierowac. Zobaczymy jak to internetowe zapladnianie sie skonczy.

reklama
Do góry