reklama
Czesc NiaNia, co tam u Ciebie?
Brzuch mnie boli - żołądek dla odmainy

I mi strasznie wzdęło brzuch

Nie wiem o co chodzi

Okimaz sie zalamie hehe a jak beda pozytywne to jak co 2 dni???
Jesli płeć Ci obojetna to :
- czekajcie az do pozytywnego testu i wtedy MEGA strzał

- jesli na konkretnej płci Ci zalezy to bedziemy wchodzic w szczegóły razem

Tylko maż musi dać słowo, ze sam

To jak , jaka chcesz płeć ?

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dorotka czyli Ty tez masz za sobą takie smutne przejscia?:-( Jeju nawet nie chce sobie myslec co się wtedy czuje:-(
A kiedy to było?
No niestety tak :-(. To było jeszcze przed Dawidkiem. W 2004 roku. Poroniłam dokładnie 2 grudnia 2004 :sick:.
Przykro mi MaGGma,że ciebie też to spotkało. Ja bardzo mocno to przeżyłam. Wręcz za mocno. Ale taka już jestem emocjonalnie nastawiona do życia

Całe szczęście,że mam Dawidka

Jak nie dostanę jakimś cudem @ do soboty to w niedzielę zrobię teścik. Ale naprawdę nie widzę żadnych szans

to bedzie nasze pierwsze dzieciatko wiec w zasadzie jest mi obojetne ale ja ciagle w glowie mam ustalone ze to bedzie chlopiec
No to jak chłopiec to mamy problem z głowy

Tak wiec zero współżycia do pozytywnego testu czyli dwóch zajebiscie mocnych kresek. Test robić raz dziennie po połodniu. Przed zrobienie testu nei pic przez 2 godziny

Jak zrobisz test i wyjda dwie kreski (czyli za jakies 10 dni pewnie) robicie zloty strzał i po zawodach :-)
hehe NiaNIa dobra jesteś))
a jak pewnie

NiaNia powinna zalozyc prywatna ;-)praktyke....![]()

NiaNIa dzialaj ostro. Ciekawe czy, Twoj maz wie jaka ma w domu zdolna babke. Mi tez jest wszystko jedno czy bedzie chlopiec czy dziewczynka, zeby tylko Oskar mial rodzenstwo. Tak czy owak jak dostane @, to trzeba bedzie kupic testy owul. a potem NiaNiu mna bedziesz kierowac. Zobaczymy jak to internetowe zapladnianie sie skonczy.
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Witajcie, mnie od wczoraj kluja cos jajniczki, moze zaczyna mi sie wszystko regulowac?
reklama
Podziel się: