Andziak0307
Fanka BB :)
Maly krasnal spal az tyle od rana ze zdazylam zrobic siusiu i uszykowac jesc. Ale zjesc juz nie zjadlam. Tasha maz juz nie da sie namówic bez gwarancji sukcesu.a Jédrula koncźy dzis 4 tyg. I wazy 5 kg.przybral kilogram pónad.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Troszkę jesteś zakręcona. Zazdroszczę śniegu. U nas póki co tylko jest zimno, a dzisiaj dodatkowo wieje.

Pomyśl nad tym.
Ale mam marzenia? Wiem

Nie no, nie gadam tak, bo wiem jak jest i co chcesz. Dobrze, że podwozie w porządku. 
Ja jestem strasznie ciekawa wyglądu Marcelka. Dziewczynki rodziły się obie czarnule, więc pewni i on taki będzie
Co do cc, to nie wiem, czemu oni mi nic nie mówią. Wiedzą,że na bank będzie, a milczą
Jutro się zapytam w końcu co dalej, bo mam dość tej niepewności
No i moja kolej teraz. Aż nie wierzę. DOpiero, co testa robiłam, a tu już poród lada moment. Szok

biznesso jeszcze może poczekać
dla mężusia
bo coś mówi że no wiecie w pracy się nie może skupić