reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja jak zwykle wieczornie:sorry2:

Dziś miałam wizytę i wreszcie poznałam tę magiczna datę pierwszego spotkania z Marcelkiem. Tak więc 08.01.2013:-) Później już się nie dało, choć ja bym chciała, by synuś był jak najdorodniejszy:rolleyes: Waży 2950g, więc rośniemy, że aż trzeszczę w szwach. Z powodu dorodnych kształtów wyprzedzamy termin o 2 tygodnie, ale to wiadomo.....tylko z racji wielkości. Krwi trochę upuściłam, więc zobaczymy jak to będzie z ta anemią. Co do spojenia....szkoda gadać:oo: 19,3mm, także rozchodzę się wciąż. Skoro tak walczyłam o ten styczniowy termin, to teraz muszę być bardzo grzeczna, żebym się do reszty nie rozleciała:szok::eek::blink:

Poczytałam co u Was, ale zmęczona jestem okrutnie, więc już nie odniosę się do wszystkich:sorry2: Mam nadzieję, że zrozumiecie:blink: Spokojnej nocy życzęi odezwę się jutro.

reklama
299961_175696765906807_507497421_n.jpg

Madziu to faKtycznie juz bliziutKo:))))))
usciski

Witam szybciutko

Magda fajnie jest znać dokładny termin porodu :) Oczywiście jeśli Marcelek nie zechce wyjść wcześniej, ale życzę kochana abyś dotrwała do 8.01 :) Trzymam kciuki i uważaj na siebie żeby za bardzo już sie nie rozchodziło to spojenie.

Czarodziejko ja myślałam że Ty już wczoraj do Italii wybyłaś bo tak masz w notatce na wykresie 28dni ;-) a tu jeszcze 6 dni ;-)

KOLIBER rzeczywiście czasami lepiej przetrzymać dziecko w domu niż ma pójść na 2 dni i od nowa ;-)

Miłego dnia kobiety bo ja wracam do papierów.

witajcie kobietki

Madzia
leż ,zaciskaj nogi --> już coraz bliżej :)
ale nogami przebieram kiedy Ty pokażesz nam swoje szczęście ..

Koliber
czyli synek ma się oki..dobrze:)

Nullka
miłej pracy..

wczoraj wszystkie sprzęty pokupowałam trochę w hurtowni ,troche na necie... ...część kosmetyków,wszelakie jednorazówki...
póki co wczoraj wydałam 8tys.
szarpałam sie o rabaty cos tam dostałam ;))

jeszcze trochę zakupów przede mną ...ale muszę chyba podejśc do banku po kaskę bo mi nie starczy :sorry:

miałam już dziś miłą rozmowę z panią z sanepidu teraz czas pranie rozwiesić ;)

miłego babeczki :)))
idę po herbatę ..

Cześć dziewczęta:happy:

Ja dziś wreszcie w miarę dobrze spałam, choć wczoraj szłam spać z bólem głowy. Zmęczenie jednak wzięło górę i nie pamiętam kiedy zasnęłam:huh: Dziś siedzę na dupce i poszukuję prezentów gwaizdkowych na necie. Mąż i mama już załatwieni, jeszcze tylko dzieci, ale z tym to już wyższa szkoła jazdy:eek: Zawsze ten sam problem:sorry:

Maggie myślę dokładnie tak samo. Święta i Nowy Rok zlecą raz dwa i wtedy się zacznie:-) Z drugiej strony jakoś nie umiem skupić się na Świętach i nie dociera do mnie, że będą już za chwilę :sorry:

Czarodziejko śliczne zdjęcie wrzuciłaś:-)

Koli w dniu cc będzie 38t+4d, także i tak wcześniej. W sumie, to termin z OM był na 23 stycznia, ale oni tutaj biorą pod uwagę ten z pierwszego usg, a u mnie to jest 18.01.Ja jednak wolę, by synuś siedział jak najdłużej:sorry:

Nuleczko jak widzę, że u Ciebie już 18 tydzień, to oczom nie wierzę.Niesamowite jak ten czas zasuwa:szok:

Miłego dnia dziewczyny!

Mama hehe fajnie to brzmi "wydałam 8 tysięcy"..........:szok: Jakby ktoś nie był w temacie, to nie wiem, czy by się kapnął o co chodzi:-) Mówisz miła rozmowa z panią z sanepidu....hmmm....możliwe? Bo wiesz miła rozmowa wyklucza panią z sanepidu zazwyczaj;-):-D

Strzałeczka. :-)

Nullka, obstawiam, że ten post Darii był do mnie, ale mnie wszyscy mylą z kimś. :-D
Magda, to już wiemy kiedy. :-) Cuuuuudnie. :-)
Mama, starałaś się o jakieś dofinansowania z UE?
Koli, cieszę sie, że Pajączek ma się dobrze.

Macy starałam się a i owszem ,ale nie spełniam warunków....przede wszystkim wiek --mam 33 a dają do 25 lat i po 50 ...

Madzia
no też myślałam ,że się nie da miło pogadać ,ale jak ja taka na maxa usmiechnięta (na siłę:-D) to pani nie miała wyjścia i tez była miła ;))

reklama
Mama ja pamiętam jak na studiach mieliśmy taką wredną panią sztaniarkę. Ona zawsze była wściekła i nie zadowolona, ale ja i moja kumpela byłyśmy dla niej zawsze w d*** uprzejme. Powiem Ci, że w końcu po jakimś czasie nawet zaczęła nam mówić dzień dobry, co było na prawdę sukcesem. Morał z tego taki, że czasem dobrocią i uśmiechem załatwi się więcej;-)

Macy co u Ciebie?

Do góry