reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczyny dziekuję Wam bardzo za słowa wsparcia, to dla mnie naprawde wazne, tak sie ciesze, ze tu jestem z Wami, nie czuje sie juz taka wyalienowana i zaczynam widziec pozytywne strony posiadania drugiego synka, dziekuje Wam stokrotnie!!!!!!!!!

piranha o rety to Kaja sie tak wspina? jestem w szoku, przeciez dopiero sie urodziła!!!!!!!!cudna dziewczynka;) zycze zdrówka i szybko wracaj do nas;)

sofi doskonale Cie rozumiem, ja znam płeć od niecalych 2 tyg i moja reakcja na poczatku zaskoczyla nawet mnie samą, mialam takiego doła, ze nie chcialam sie odkleic od poduszki na łozku, ryczalam jak wariatka, kilka dni wyjete z zycia.... ale dziewczyny mialy racje ze z czasem spojrze na swiat zupelnie inaczej i tak sie stało;)

czarna owca ja tez jestem zachwycona tym wątkiem;)

reklama
Dużo zdrówka dla Ciebie Piranio, mam nadzieję ze szybko dojdziesz do zdrowia, całuski :*
Rozumiem Cie doskonale z tym brakiem czasu, tez mam dwójke szkrabów i pisze tylko w południe jak śpi (starszy w przedszkolu) albo wieczorem jak ich już ululam.
Kajunia juz super się wspina, w wakacje będziesz za nia biegała :)

misia, trzeba po prostu poczytać w necie czy jest przyjazny dla plemników, czasem trudno to znaleźć :-( Na przykład Sylk podobno jest przyjazny a Replens w bezpośrednim kontakcie już nie. Zapewne niebezpieczne w bezpośrednim kontakcie z plemnikami są te, które mają pH poniżej 4.

Dziewczyny, od jutra będę dużo rzadziej do Was zaglądać :-(, czasu wolnego mam jak na lekarstwo, gdy do Was piszę w pośpiechu to często Kaja już marudzi a Krzysiu woła by się z nim pobawić, wieczorkiem jak Kaja zaśnie koło 23 to również niewiele mam czasu bo padam z nóg. Chcę więcej czasu poświęcić rodzinie, zadbać o rozwój Krzysia bo się o niego martwię. Na pewno jako matki doskonale to rozumiecie, czuję, że zaniedbuję swoją rodzinę. Uwielbiam pomagać i chcę być z Wami i Wam kibicować ale mam dzieci, które mi w ogóle na to czasu nie dają. Piszcie na PW jeśli macie pilne pytania bo mogą niestety na forum je pominąć :-(, jest tu już jednak tyle specjalistek, że na pewno pomogą :-) Postaram się do Was zaglądać w miarę możliwości ale jednak będzie mnie dużo mniej, piszę o tym by nikt nie poczuł się zignorowany :-(

Eden, dzięki :-*, zaraz wyślę, przepraszam ale z braku czasu czytam i odpisuję wyrywkowo :zawstydzona/y: Teraz jak do Was pisałam to synek porozkręcał pokarmy dla rybek i rozsypał ;-)

Mama Kubulki, dzięki kochana! :-*

Kończę bo Kaja wyszła do przedpokoju ;-)

Ostatnia edycja:
Piranha kazda z nas Cie rozumie nie musisz sie tlumaczyc. Dbaj o siebie i dzieciaki, w koncu to dla Ciebie najwazniejsze. A jak czasem sie bedziesz jednak nudzic ( :-) ) to zajrzyj do nas i rzuc cennymi wskazowkami :tak: nie pogardzimy.

Piranho Kochan rozumiem doskonale ale na 1000000% bedzie nam Ciebie brakować jesteś niezastapiona a twoje rady i wsparcie bezcenne Kochan odzwyaj się w miarę możliwości a my bedziemy czekać z niecierpliwościom. Pozdrawiam Gorąco i Ciepło do napisania nie zapomnij o nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piranha mysle ze wszystkie wiemy o co chodzi bo wszystkie jestesmy mamami ;-)
Zreszta tu na watku jest juz tyle info ze kobitki dadza rade wiadomo troche bedzie trza szukac ale tu juz jest tyle info :tak:
Ja dlatego nie pisz tak czesto bo moj M i tak mowi ze tylko na necie siedze:nerd: poza tym im wiecej sie o tym mysli tym wiekszy metlik w glowie nie ma co tez za duzo analizowac tylko obmyslac jeden plan dzialan i go sie trzymac bo inaczej to by zwariowal :szok:

Piranho, i tak bez Ciebie to forum juz nie będzie takie samo :( Chociaz jestem tu od niedawna, poczułam sie tu wyjątkowo dobrze, nabralam chęci na trzecie dziecię. Przygotowuję się, zbieram informacje z postów sprzed roku... Napisze do Ciebie jak będe miała wyniki badań hormonów, ok?
Prosze zaglądaj do nas jak tylko możesz :sad:

CZARNA GRATULUJĘ
7e02a7eacff9fa657fa7f562cc11.jpg

reklama
Do góry