Elle87
KochajacaMama87
Piranha może faktycznie tak jak mówisz mam "low ionic strength" i paski wcale dobrze nie pokazują mojego ph :-( kiedyś czytałam na forum o tym ale dokładnie nie pamiętam. czy w takim przypadku tylko miernik może wskazać odpowiednie ph? bo już sama nie wiem co robić
czyli suplementy brałaś gdzieś 2 miesiące ;-) a diety bardzo restrykcyjnie przestrzegałaś? piłaś od czasu do czasu jakiś alkohol
? tak pytam bo podobno też zakwasza ale niby nie jest zalecany i bądz tu mądry ;-)
czyli suplementy brałaś gdzieś 2 miesiące ;-) a diety bardzo restrykcyjnie przestrzegałaś? piłaś od czasu do czasu jakiś alkohol
? tak pytam bo podobno też zakwasza ale niby nie jest zalecany i bądz tu mądry ;-)

to i tak mysli ze stracilam rozum. A popijam jeszcze guajazyl, olej lniany, woda z cytryna, napoj sodowy... no i cala ta dieta do ktorej sie naprawde przykladam. Pewnie ze bez przesady, czasem podjadam cos nie wskazanego ale wtedy staram sie tez podjesc cos alkaizujacego zeby byla rownowaga. Ale jesli sie nie uda za pierwszym czy drugim razem to zdecydowanie odpuszcze, przynajmniej w tym czasie od owulki do @. Bardzo chcialabym miec to juz za soba. Takze czekam na @, podwijam rekawy i bore się do akcji. Musze jeszcze pozyczyc kilka zlotych gadzetow, zakupic odpowiednie kadzidla hehe no bo wiesz jakby ten ksiezyc nie sprzejal to musze to czyms nadrobic ;-)