reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Elmo dzięki za pamięć! :) udało mi się też w końcu z tym ovyfriend, ehhh tamto konto straciłam wię musiałam na nowo wbijać poprzedni cykl, ale działa, mam nadzieję, że będzie widać w podpisie.
Piranha trzymam kciuki za te bunty dziecięce by minęły...
Elle przepraszam rozbawiło mnie z tym termometrem :D

u mnie zakupione lubrykaty, niech @ się kończy i zaczynam :D planuję zdać się na dietę, LH i odczucia.

Eden dzieki za linka. Obczaje przy czasie co i jak.
Elle owulka pewnie byla... moze ta tempka rosnie tak markotnie jak u mnie w tym cyklu. Cos podobne te nasze cykle teraz :-D
Krystianmartin to byle do 16 ;-)
Polisa trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Tak jak i za was wszystkie córeczkowe marzycielki :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Polisa wykresik widac, powodzenia!

Dziewczyny nie wiem jak u was ale u mnie bylo dzis 28 stopni :szok:. Lato normalnie, a ja tesknie do lodów!!! Mam nadzieje ze i u mnie jutro @ przyjdzie i ruszy.

Dobrej nocki.

Hej dziewczyny!
Byłam dziś u gina i się załamałam dzisiaj mam 14 dc czyli coś koło owulacji a tu się okazuję że owu nie było nie ma i nie zapowiada sie nic na to że coś będzie więc wysłał mnie na badania hormonów : na progesteron, testosteron, i jakiś test czynnościowy - test z metodopramidem skrócony - wiedziałam że jest coś na rzeczy czułam że coś nie gra ale nie wiedziałam że jak usłysze to głośno to mnie to tak dobije jeszcze zero zrozumienia ze strony M po prostu ryczeć mi się chce z tej załamki o nic go już nie pytałam tylko wyszłam z gabinetu ze skierowaniem jak zamroczona ale jeszcze zdążę go popytać bo w piątek muszę do niego wrócić z wynikami , to tyle jeżeli chodzi o to co u mnie a póki co idę do łóżka może uda mi sie zasnąć .
Chciałam dodać że mój lekarz ogólnie jest optymistą i ma pozytywne nastawienie do wszystkiego ale jak robił usg to mało mówił i minę miał nie tęgą co mnie dobiło najbardziej .

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :happy:
Miałam przez kilka dni problem z kompem, w pracy nawał pracy, więc też się nie udało zajrzeć na bb... i tak zleciało...

@dostałam 1 dzień później niż powinnam, więc staranka przesuną się o 1 dzień. Nie udaje mi się diety trzymać za bardzo. Jem dużo kefirów i jogurtów, ale coraz trudniej przez gardło przechodzą...:eek: biorę jeszcze kompleks wit. B, kupiłam lactovaginal i będę brać jak tylko @ się skończy. Może z tą colą light spróbuję jeszcze w większych ilościach... No i boboseksy codziennie będą od 9 do 12 dc:cool2:;-):-)
Generalnie to też cały czas o tym myślę, wyliczam, przeliczam, spekuluję:tak: ciężko jest myśli w innym kierunku skierować. Nawet w pracy. Strasznie nie moge się doczekać... ;-):-)

A co do imion to u nas Adaś albo Maja/Ania będzie:happy: mama nadzieję...

W Szczecinie w tygodniu lato a jak przychodzi weekend to 10 stopni mniej...:crazy: normalka:wściekła/y:

MamaKubulki &&&&&&&&& za szybkie i bezproblemowe rozpakowanie:happy:
Pozdrawiam cieplutko Was wszystkie i trzymam &&&&&&&&&&&&& za owocne boboseksy staraczek:happy:

Hej
Coś ostatnio nie mogę spać, budzę się 4, 5 rano. Dzisiaj temp spadła.. 9 DPO.
84MIsia doskonale Ciebie rozumiem. Przezyłam to ostatnio jak mi powiedział, że tu na owu się nie zanosi, za stara, nie liczyłbym i takie tam bzdety. To są podstawowe badania hormonalne. A z metodopramidem to test prolaktyny z obciążeniem. Będzie dobrze zobaczysz. To też normalne że występują cykle bezowulacyjne. ( ja to chyba tylko takie mam)

Przedwczoraj córka mojej kuzynki urodziła córeczkę. Nawet nie myslałam, że mnie to tak zaboli... przecież gdyby nie puste jajo też urodziłabym juz i to 2 tygodnie wcześniej:-(.
Powiem szczerze że straciłam nadzieje na ten cykl. Najważniejsza teraz komunia:tak:
Miłej soboty.
U nas co prawda słońce ale zimno 5 stopni

Dzien Dobry
a010.gif

....nie wiem, czy jeszcze ktoras mnie pamieta, ale....postanowilam wpasc na forum i troszke poczytac.
Mocno sciskam i pozdrawiam stare forumowiczki, lapke na powitanie podaje nowym kolezankom
g051.gif
.
Kazdej z Was zycze upragnionej fasolki i mocno trzymam kciuki.

Daria jaki twoj Colin juz duzy chlopiec....wow....ale ten czas ucieka.
Misia nie poddawaj sie tylko walcz, bedzie dobrze &&&&&&&&
Czarna wielki buziak dla ciebie slonce.

Milego dzionka 4 all

reklama
dzien dobry wszystkim:)
Kasia uk co tam u ciebie ? wiesz ja zawsze mowilam ze Nadia jest wielka ale colin pobil ja :)jest tak duzy jak nadia miala rok :)
a u ciebie ktory tydzien ciazy ? i wiesz czy bedzie synek ? :)

84 misia u mnie to chyba tez owuluacji nie ma;/ albo sie nie rozwija bo testy wychodzily z dnia na dzien ciemniejsze ale nigdy nie doszedl do owulacyjnego i nagle zaczelo spadac coraz jasniejsze az do jednej kreski;/ jak przyjade z polski to tez musze sie wybrac do gina;/

eden dzieki za hotel :) naprawde widze ze rewelacja tam byla :)

a u mnie taka znajoma miala 3 wpadki kazde dziecko po orku pierwsze dwoch synow i wchodze na nk i patrze corka sie jej urodzila po roku :) to ma 2 synow i corke :) a u nich w rodzinie to piwerwsza dziewucha same chlopaki sie rodzily ;p

Do góry