Kasia uk to trzymam kciuki
zeby sie teraz wszystko udalo
a planować będziesz czy spontan ?
polisia z zebami to ja przechodze katastrofe u nadii i jak colina ale u colina troche delikatniej u nadii toche gorzej nadia miala 9 miesiecy i wszystkie zeby a colin ma 8 miesiecy i 6 zabkow , ale lepiej jak pozno wychodza niz tak szybko;/
no z tą tempka to wlasnie u mnie tez roznie bywa a testy owulacyjne ciagle negatywne;/
polisia z zebami to ja przechodze katastrofe u nadii i jak colina ale u colina troche delikatniej u nadii toche gorzej nadia miala 9 miesiecy i wszystkie zeby a colin ma 8 miesiecy i 6 zabkow , ale lepiej jak pozno wychodza niz tak szybko;/
no z tą tempka to wlasnie u mnie tez roznie bywa a testy owulacyjne ciagle negatywne;/
sytuacja niebywała :-) Zuza nocowala u dziadkow wiec my luz, wczoraj kino, kolacja... zeby tak mozna czesciej.

. Tyle, że ja mam jeszcze czas. Jednak podjęłam decyzję, że małego karmię teraz rano, wieczorem i w nocy jakby się przebudził, ale to już rzadkość. U mnie się zmienia wszystko jak w kalejdoskopie. Jak mi @ wróci to wtedy pewnie fala pytań Was zaleje. Jeszcze nigdy żadnych obserwacji nie robiłam
. Więć ja niecierpliwe czekam na @ w przeciwieństwie do niektórych z Was.