reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hello! Ja tylko na sekundkę, wieczorkiem doczytam co u Was.

Elmo, skoro wczoraj był plusik to mam nadzieję, że zadziałaliście dziś rano (poranne działania sprzyjają poczęciu syna :-)) po bardzo węglowodanowym posiłku :-D, trzymam mocno kciuki!!!

reklama
Hejka!

Elmo- ogromniaste kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Już po odpaleniu rakiety?;-):-D

Roszpunka- wielkie dzieki!:tak:

Piranha- też dziękuję. Wyniki M się baaaaaardzo poprawiły, oprócz morfologii, a czy wiesz może co jeszcze można by zrobić, aby ją poprawić?

Za wszystkie starające się trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&

Piranha tak wlasnie zrobilismy :tak:
Antosiu jak sama widzisz moja owulka czekała chyba na ten układ gwiazd ;-)
Luka tak rakieta już wystartowała i to z grubej rury haha :-D
Dziewczyny ogromniaste dzięki za wsparcie. Jestescie super!!!
Mam nadzieje że z tych emocji niczego nie namieszałam i mój wykres w najblizszych 2 dniach potwierdzi owulke bo jak nie to humor mi się zepsuje.
Dla was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Odezwę się jak trochę ochłonę ;-)
Milego wieczoru!

Elmo aż łezka zakręciła mi się w oku. Jestem mega szczęśliwa i wręcz pewna że Ci się uda:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Elle zamierzam 2-3 dni przed owulką a Jonas -jeżeli nic mi się nie pochrzani z cyklem -wychodzi idealnie właśnie 14.06. Problem mam tylko z upławami i nie wiem czy to po lubrykantach czy mam jakieś grzybicze zapalenie:-(We wtorek idę do ginekologa i nie wiem czy sam nie zadecyduje o stosowaniu globulek.
Czy któraś z Was miała podobny problem? Ile czasu może trwać leczenie?
krystiammartin syn elegancki i jaki przystojniak :tak:

Dorcia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pozostałe dziewczynki dla Was do wyboru
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Antosiu dla Ciebie kochana
świeżutka porcja fluidków
oczywiście PINK

pamiętaj trzymam
&&&&&&&
za trzy tygodnie !!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witajcie! Ale się tu dzieje.
Elmo Kciukasy i fluidki ślę~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~
Rozbroiłaś mnie tą rakietą odpaloną z grubej rury.:-D
Krystianmartin
fajny synek, przystojny. Ma taką przyjemną buziulkę.
Piranha dobrze, ze jesteś. Mam nadzieję, że będziesz nas tu wspierać póki wszystkie nie zaciążymy:tak: Buziole dla Misiaków Twoich.

Roszpunka ja siedzę przy małym póki nie zaśnie. Trochę się buntuje i broni przed snem, ale w końcu usypia. Grunt że przy (.)(.) już nie zasypia. Z dnia na dzień jest lepiej. Może kiedyś nadejdzie dzień ze go do lozeczka wsadzę i z kuma ze trzeba isc spac bez fochów. Za dobrze by było:-)

Głowa mnie boli a sama z dziecmi jestem wiec nawet się nie położę.
Pa

Co za emocje, Elmo super!!!! to trzymam kciuki

Roszpunka a nie pamiętam, czemu póki co odłożyliście starania? ja dokument też mam wielki, ale wiesz, jak przyszło mi badać cykle itd to wszystko na nowo musiałam ogarnąć, więc polecam Ci ogarniać swoje cykle tak szybko, jak to możliwe im więcej danych tym lepiej.

Piranha powiedz czym zakwaszałaś się po przytulankach na córcię, bo pamiętam, że pisałaś, że przytulanki były w dniu pozytywnego LH.

U mnie trzeci dzień LH + który brać pod uwagę? Dzisiaj lekki skok tempki, jutro w sumie będę wiedzieć czy to już ovu była ;) głupieję już.
a gdyby nie wyszło to mam pytanie o O+12 czy jak skacze tempka to wtedy? czy to już za póxno bo ovu była i sobie pooszła? :)

polisia pierwszy pozytywny test sie bierze pod uwage bo później ten pozytywny test pokazuje tylko jak szybko LH spada... wiec pierwszy który wskaze dwie jednakowe krechy lub testową mocniejsza od kontrolnej jest pozytywny. u mnie np. pozytywny jest tylko kilka godzin a później kreski w ogóle nie ma bo u mnie to LH szybko spada. A temepratura moze wzrosnąc nawet do 3 dni po owulacji wiec ona nie zawsze jest wyznacznikiem kiedy owulacja sie odbyła, niemniej jednak wskazuje fakt odbycie owulacji ;) dlatego jak temperature wzrośnie to zwykle jest juz za późno na O+12

reklama
Do góry