reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam Was kobietki
Elmo no za miesiąc to ja będę powoli działać dlatego teraz tak dokładnie wyczekuję owulki żeby nauczyć się metody 0+12 a tu ciągle nic :-( liczę że w przeciągu dwóch dni będzie. ale już się nie mogę doczekać kolejnego cyklu a zarazem troszkę stres jest czy uda się trafić :-) Obyś Ty Kochana miała już z głowy i nie musiała od nowego cyklu zaczynać &&&&&&&& blue ;-)
Ewelin w takim razie myślę że idealnie trafiłaś w 0+12 teraz tylko oby udało się w tym cyklu zafasolkować &&&&&&& pink :tak:
Matik u mnie też dzisiaj spory spadek tempki tylko że ja czekam na owulkę a Ty jak mówisz że jesteś już po to ciekawy ten spadek?
Krystianmartin oby kolejny cykl był dla nas szczęśliwy a będzie zobaczysz :tak: no chyba że ten jest właśnie tym Twoim szczęśliwym jeszcze nic nie przesądzone bo tak jak pisze Matik te cykle są takie różne a potem wychodzi fasolka.
właśnie Antosia co u Ciebie? powoli zaczynasz :-)

reklama
Ostatnia edycja:
zawsze po tym jak czuję kłucia jajnika lewego lub prawego to po ok 14 dniach mam okres i zawsze się to sprawdza więc i teraz musi , zeszły miesiąc też miałam bardzo krótki ale po kłuciach wszystko pasowało przyszedł okres po ok 14 dniach , więc te temperatury to tak nie koniecznie idealne muszą być. Na tych wykresach to nawet w ciąży mają spadki w przeddzień okresu to dopiero stres :) ach pozostaje czekać :tak:a mi te 10ml nigdy nie wychodziły mimo ciąży :)

Matik ja jednak mysle ze ten spadek nie oznacza u Ciebie ze owulka juz byla. To ze po 14 dniach od kłucia jajników zawsze przychodzi okres nie znaczy ze owulacja nie jest 12 dni przed @. Ja na Twoim miejscu wyprobowałabym jednak testy owulacyjne. Wiem ze wykresy sa rozne ale przebyta owulacje napewno potwierdza skok temperatury a nie spadek.
Elle powodzenia w obserwacjach. Oby wszystko bylo tak jak tego oczekujesz &&&&& pink :-)
Agagsm Krystianmartin dzieki.
Polisia ja tez myslalam ze mnie to ominie. Ale zero objawow ciazowych :-( wiec zaczynam powolutku tracic wiare. W ciazy z Zuza to (.)(.) juz megasnie bolaly.

Elmo mnie (.)(.) megasnie bolą,nabrzmiały,widać żyłki i pajęczynki ale tak mam przed @ wiec nie biorę tych objawów pod uwagę.
Ciekawe czy ziółka przyjdą dzisiaj.:-D Bo tambędą3 testy ciążowe he he

Krystianmartin ale wiesz nie mowie o takim bólu jak na @ tylko o takim specyficznym bólu, mega bólu, nie szło ich dotknąć a juz napewno spac na nich ;-) Ale moze to było pozniej... w kazdym badz razie nie pamietam czy bylam az tak ciekawa :-) Ale napewno byłam. No nic nie naręcam sie. Zamowie moze jakies testy na allegro.

Cześć dziewczyny:)
Daaaaaaaaaaawno mnie tu nie było co nie znaczy, że nic nie czytałam;-)
Po prostu nie miałam czasu żeby coś napisać:no:
Podpatrzyłam wasze wykresy i zdecydowałam, że tu nie ma czasu na żarty trzeba się brać do roboty i ambitnie spisywać temperatury.Zaczęłam od wczoraj :eek:od początku:-)Muszę tylko pamiętać, że zawsze o tej samej godzinie, z tym zaczęłam od dzisiaj:-D Ale lepiej późno niż wcale:-)
Jeszcze małe pytanko do dziewczynkowych staraczek.Czy w diecie dziewczynkowej dozwolone są jakieś owoce oprócz malin i truskawek?

I jakie napoje są dozwolone?
Pozdrawiam Was i trzymam kciuki za staraczki które już są po próbach i za te które przed ;-)
Przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
elmo wszystko się zgadza ale ja jak wcześniej robiliśmy próby to stosowałam testy owulacyjne w momencie kłucia miałam monitoring i właśnie zaczynała się owu tak powiedziała pani dr i to z tego jajnika który mnie właśnie bolał ( mieszkałam jeszcze w Polsce :) jeżeli cykl jest 21 dniowy to owu po prostu wychodzi wcześniej, a ja nigdy nie miałam 2 fazy takiej krótkiej jak piszesz 12 dni, a temperatury zawsze mam wyższe w 2 fazie 37,3 i spadek na okres36,8 to akurat wiem. Tylko te 2 cykle teraz mam krótsze i ten początek tak dziwnie wygląda, bo zazwyczaj jest dłuższy.
Ale dziewczyny co by nie było oby była dzidzia :) trzymajcie kciuki &&&&&&&&&&&&&& :-)

Do góry