Heja!
Właśnie wróciłam z fitnesu i zeszło ze mnie powietrze w sensie pozytywnym:-) Dobrze tak się poruszać!
Elmo-no jesli by tak było to rzeczywiście tylko sie cieszyc, tylko czy taka jest prawda?

Nie wiem i chyba się już nie dowiem. Elmo, tak ja chodze prywatnie do gina , który ma swoją klinikę i zajmuje się też leczeniem niepłodności. W internecie czytałam o nim dużo dobrego, więc się zdecydowalam na niego, ale zgłupłam w tym cyklu totalnie

Kciuki cały czas zaciśnięte, jakoś, to że Cię boli brzuch napawa mnie cały czas optymizmem
Eden- no tak, zgryz totalny i łamigłowka, czy to zycie nie może być prostsze
Polisia- no to franca przylazła piszesz..... No rzeczywiście krótka faza lutealna, ale to że tym razem taka jest, nie znaczy że będzie taka za m-c. Organizm jak sama wiesz nieraz płata figle. Także głowa do góry, nastepnym razem może być inaczej. Piranha jak wiesz to radzi B-kompleks, a castagnus jak czytałam jednym pomaga, drugim miesza. Jak nie wypróbujesz to pewno się nie dowiesz.
Co do mnie to trafnie to ujęłaś

Zanim przeczytałam to co napisałaś, to samo powiedziałam M. Tyle się najeżdziłam w tym cyklu na monit i dalej nie wiem czy owulka była, jakie grube mam endometrium , czy są zrosty, ech
Milla-to prawda, oby tak było jak mówił ten ostatni.
Matik- ale dzisiaj masz emocje

Prosimy jutro o same dobre wieści.