reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć dziewczynki. Widzę że tu niezłe śmiechy macie :-D U mnie ten okres to jak nie okres. Praktycznie 3 dni i po wszystkim. A przed ciążą aż 7- 8 dni.:szok: Prawie jak cieczka u psa:-) No ale trzeba się z tym liczyć bo to pierwsza @ od zajścia w ciąże. Liczę jednak, że szybko się unormuje, ale póki karmię to może być różnie.
Sofi mój też cysiowy. Ale w nocy już mi się nie budzi tylko tak kolo 5 się budzi je i dalej śpi. W dzień by najlepiej na samym cycku. Mimo, że zje zuokę czy coś innego to potem chce sobie popić. Czasem się bawi, siedzę za nim i mi się dorywa do bluzki, ale go zabawiam żeby zapomniał. No bo już jednak bym chciała do końca czerwca zakończyć.
Mamokubulki GRATULACJE!!!Niech się mały zdrowo chowa i rośnie jak na drożdżach. Jak po cc?? Ja juz po dwóch. Druga gorsza od pierwszej więc co będzie po trzeciej???:no:
Piranha no wreszcie Kaję pokazałaś. Śliczna panienka. Ja też chcę taką. Napisz mi plizzzzz z tymi hormonami na dziewczynkę to progesteron powinnien byc w jakich granicach a reszta hormonów?? A i w jaki dzien się powinno robić, wiem że już to pisałaś i masz dosyć, ale twe rady są bezcenne.
Elmo póki co nic straconego. Oby się udało.
Luka ach Ci lekarze. Za to te wiadomości napawają optymizmem.
Matik no kochana to kciuki zacisnięte &&&&&&&

Pa

Heja!

Właśnie wróciłam z fitnesu i zeszło ze mnie powietrze w sensie pozytywnym:-) Dobrze tak się poruszać!

Elmo-no jesli by tak było to rzeczywiście tylko sie cieszyc, tylko czy taka jest prawda?:cool: Nie wiem i chyba się już nie dowiem. Elmo, tak ja chodze prywatnie do gina , który ma swoją klinikę i zajmuje się też leczeniem niepłodności. W internecie czytałam o nim dużo dobrego, więc się zdecydowalam na niego, ale zgłupłam w tym cyklu totalnie:baffled:
Kciuki cały czas zaciśnięte, jakoś, to że Cię boli brzuch napawa mnie cały czas optymizmem:tak:

Eden- no tak, zgryz totalny i łamigłowka, czy to zycie nie może być prostsze:tak:

Polisia- no to franca przylazła piszesz..... No rzeczywiście krótka faza lutealna, ale to że tym razem taka jest, nie znaczy że będzie taka za m-c. Organizm jak sama wiesz nieraz płata figle. Także głowa do góry, nastepnym razem może być inaczej. Piranha jak wiesz to radzi B-kompleks, a castagnus jak czytałam jednym pomaga, drugim miesza. Jak nie wypróbujesz to pewno się nie dowiesz.
Co do mnie to trafnie to ujęłaś:tak: Zanim przeczytałam to co napisałaś, to samo powiedziałam M. Tyle się najeżdziłam w tym cyklu na monit i dalej nie wiem czy owulka była, jakie grube mam endometrium , czy są zrosty, ech

Milla-to prawda, oby tak było jak mówił ten ostatni.

Matik- ale dzisiaj masz emocje:tak: Prosimy jutro o same dobre wieści.

dzięki ale boję się że mam zwidy , mąż też widzi taki zarys :-D ale ja mówię że my chyba za bardzo chcemy :-) no nic zapas testów zrobiony , rano testuję trzymajcie &&&&&&&&& choć nie wiem i nie rozumiem jak to się dzieje, może to z poprzedniego cyklu choć robiłam po okresie test i nic nie było , nie wiem nie wiem słabo to widzę :sorry:

dopisuję trochę jest późno ale tak się boję ranka że aż lampkę wina wypiłam
boje się że , że nic z tego nie będzie

Ostatnia edycja:
Witam z rana.
No Krystianmartin co tam u Ciebie? Tempka delikatnie w góre :-) a jak przychodzi @ to zdarzalo Ci sie wczesniej zeby w tym dniu tempka poszła w góre?
Matik czekamy.

Elmo Tak dopiero przed dzień albo w dniu spada. w tym cyklu mam niskie temperatury. zawsze 37 i więcej. Wczoraj miałam dziwne kłucia po lewej stronie... zawsze coś nowego w cyklu. Według moich statystyk dzisiaj powinnam zacząć plamić.
A co u ciebie?
Matik pisz szybko o II kreseczkach:tak:

No a u mnie co. Brzuch troche się uspokoił. Ale on boli tak troche inaczej niz na @, tak mnie ciągnie jak chodze i przy siadaniu. W nocy nie bardzo spałam, ciagle sie budziłam. Moze przez to tempka wysoko...

Elmo wiesz chyba zbilża się @ wszystko mnie drażni,jestem zła jak osa, wczoraj to miałam nerwa nawet na chłopaków. Jak młodszy sie przytulał, to wręcz mnie to drażniło. Dlatego muszę się wyładować i dziś robię pierogi ruskie. Z 200 sztuk a co....:tak:

reklama
Do góry