P
polisia
Gość
Matik z tego co wiem tylko na allegro, ale jak zamówisz dzisiaj to będzie na środę
najdalej!
Elle dzięki!
Ewelin ja przeczytałam w zasadzie calutki wątek, wiele razy mi przeszły ciarki, był taki fragment gdy nagle posypali się sami chłopcy przy planach dziewczynkowych, wtedy ominęłam kilka stron, myśle, że może być zawsze różnie, ale jednak większości się udaje i tego trzeba się trzymać
Elle dzięki!
Ewelin ja przeczytałam w zasadzie calutki wątek, wiele razy mi przeszły ciarki, był taki fragment gdy nagle posypali się sami chłopcy przy planach dziewczynkowych, wtedy ominęłam kilka stron, myśle, że może być zawsze różnie, ale jednak większości się udaje i tego trzeba się trzymać
Dziewczyny, przecież ja to rozumiem. Sama byłam w ciąży dwa razy i jeszcze mi się trzecie chce, a w jakimś celu trafiłam na to forum, pytam o jakieś witaminy i od pół roku mierzę tempkę. Pewnie za czas jakiś będziecie mi mówić to samo. Może w tym akurat momencie bardziej chłodnym okiem patrzę, ale wiem, co przeżywacie. Przed zajściem w drugą ciążę marzyłam o córce bardzo. Zaszłam w ciążę i miałam takie szopki i przeboje, że modliłam się, żeby ciążę donsić. To chyba był dla mnie zimny prysznic, ale nie wypłukał on marzeń o córce, tylko gdzieś je zakopał niżej. Wierzę w to, że to całe planowanie, suplementy i inne rzeczy mają wpływ - do cholery jesteśmy w stanie zrezygnować z orgazmu, żeby mieć córkę - to musi mieć sens. Dla mnie ma. Chciałam tylko pocieszyć, może dość nieudolnie. Naprawdę Was rozumiem.
@ już się będzie kończyć-nareszcie
czytałam niedawno sobie forum wstecz i pisała jak bardzo pragnie... pewnie tak jak my staraczki